Contestatie Banca Romaneasca La Dare In Plata Respinsa Ca Inadmisibila

Contestatie Banca Romaneasca la darea in plata – Debitorul castiga dosarul si este eliberat de datorie.

#DosarelePrindViata din nou – darea in plata a functionat pentru debitorul Strugariu.

Contestatia depusa de catre Banca Romaneasca la darea in plata, respinsa pe fond ca neintemeiata si apoi in apel respinsa ca inadmisibila.

Darea in plata este una dintre solutiile care se aplica imediat si care conduc la eliberarea debitorilor de „chingile financiare” pentru totdeauna.

Contestatie Banca Romaneasca La Dare In Plata Respinsa
Banca Romaneasca – Dare in plata

Debitorul castiga contestatia la notificarea de dare in plata pe care a formulat-o inainte ca executorul sa-i vanda imobilul la licitatie publica.

Desi a formulat si contestatie la executare, debitorul a ales si calea notificarii de dare in plata.

Cititi si :

Nou dosar din seria #DosarelePrindViata. Cazul Strugariu si cum trebuie sa te lupti cu un intreg sistem ca sa castigi ceea ce ti se cuvine.

Dosar nr. : 10270/301/2017

06.03.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C13-APEL
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Admite cererea de apel.

Anulează în parte sentinţa primei instanţe şi, rejudecând, Respinge contestaţia, ca inadmisibilă.

Menţine dispoziţia referitoare la obligarea contestatoarei la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată în primă instanţă. Ia act că apelanta şi-a rezervat dreptul să solicite cheltuielile de judecată pe cale separată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea intimaţilor de acordare a cheltuielilor de judecată suportate în apel.
Document: Hotarâre  908/2019  06.03.2019.

Situatia de fapt prin care s-a si dovedit impreviziunea -Contestatie Banca Romaneasca dare in plata:

În urma accidentului ischemic cerebral pe care l-a suferit domnul Strugariu, debitorii au ajuns într-un impas financiar.

Pe acest fond, în coroborare cu operaţii multiple şi complexe suportate la nivelul coloanei lombare, nu s-au mai putut plati ratele si s-a început executarea silită la care le-a fost imposibil să se opună în timp util,legal.

Contractul plin de clauze abuzive

Directiva 93/13/CEE a Consiliului1 din 5 aprilie 1993 privind clauzele abuzive în contractele încheiate cu consumatorii (denumită în continuare „DCA”) este o directivă bazată pe principii.

Aceasta protejează consumatorii împotriva clauzelor abuzive din toate tipurile de contracte încheiate între întreprinderi și consumatori. Prin urmare, este un instrument esențial pentru asigurarea echității pe piața internă.

Arătăm că, domnului Dorel Strugariu i-a fost afectată atât integritatea fizică, dar mai ales ce psihică, având probleme grave locomotorii, de vorbire, scriere şi judecată.  

În fond, instanța a reținut toate detaliile și a stabilit că este incidentă situația de impreviziune a celor doi debitori, astfel că a respins apărările creditoarei și obligat-o pe acesta la remiterea datoriei.

Contestatie Banca Romaneasca la notificarea de dare in plata!

Vedeti care sunt pasii pentru a da in plata explicati de Av. Drd. Cuculis Adrian.

Instanța de fond a interpretat în mod perfect corect și legal normele legislative, constatând faptul că, debitorii au îndeplinit condițiile impuse de Legea nr. 77/2016 cu privire la stingerea datoriilor prin darea în plată a imobilului ipotecat.

Cititi si :

Trebuie amintită și tentativa multiplă a debitorilor de a obține o suspendare a plăților pentru o perioadă de timp, în vederea recuperării măcar în parte a integrității debitorului, astfel redevenind și solvabil, tentative respinse în mod total inuman de reprezentanții Băncii.

In concluzie, observam din nou lipsa oricarui semn de empatie din partea reprezentantilor sistemului bancar, care nu fac niciun fel de eforturi pentru a oferi solutii debitorilo intrati in impas financiar, de multe ori din cauza unor probleme cu mult mai grave.

Stabiliti aici o programare pentru a va evalua sansele de a da in plata.

Optiuni de contact suplimentare:

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.