Cum Ma Apar De O Executare Silita Si Cum O Pot Contesta

Un nou dosar de executare silita anulat in instanta – Bej Tanase Marian Traian executa silit ilegal

Cum Ma Apar De O Executare Silita ? Update 2022 cu Bej Tanase Marian si Inca un executor care actioneaza ILEGAL – Executarea silita reprezinta fenomenul prin care debitorii bancilor, Ifn-urilor sau mai grav, cei ce sunt executati silit de recuperatorii de creante, ajung sa fie abuzati de catre executorii judecatoresti, prin adrese, notificari, telefoane repetate si amenintari cu privire la ceea ce inseamna recuperarea acelor creante pe care le-au avut de platit.

Sunteti executat silit? Luati legatura urgent si rapid cu noi

Poprirea pe contul bancar, la locul de munca, vanzarea casei in care stati , sechestrarea masinii pe care o conduceti, vanzarea actiunilor pe care le detineti la o societate, toate sunt forme de executare silita.

Prin urmare, incepem sa amintim ca atunci cand primim o executare silita pe contul bancar, aceasta poate fi anulata daca este ilegala, folosind cala de contestatie la executare.

Mai jos aveti date 2 exemple la 2 ani distanta pentru a vedea ca si in 2022 executarile silite ale recuperatorilor sunt ILEGALE!

Cât de mult poate să mi se oprească dintr-un salariu, în urma executării silite?

O intrebare pe care si-o pune orice debitor executat silit si aici trebuie sa facem o distinctie clara-

Daca ipotetic aveti in cont 1000 de lei la data inceperii executarii silite, atunci toti banii va vor fi retrasi , insa daca va intra in cont 1000 de lei la sfarsitul lunii cu titlu de salariu, va vor fi retrasi doar 333 de lei sau daca aveti mai mult de o executare silita, atunci 500 de lei.

Cum ne aparam de executarea silita? Cum Ma Apar De O Executare Silita in mod eficient si cum scap de recuperatorii de creante?

Sigur exista si situatia cand constatăm că rămâne mai puțin decât permite legea si atunci trebuie sa mergem in instanta si sa formulam o contestatie la executare.

Dacă aveți mai multe urmăriri pe cont (ex. mai multe bănci cu credite neachitate) sau vi s-a stabilit o pensie de întreținere copil, executorul poate popri o sumă mai mare, până la jumătate din salariu.

Daca aveti poprire de la executori diferiți, este posibil ca aceștia să depășească în total suma legală din salariu. În acest caz, va trebui să depuneți la judecătorie o cerere de contestatia le executarea silita.

Vizualizati si :

Sunt situatii in care puteti sa solicitati instantei, chiar daca aveti doi creditori care va urmaresc, sa dispuna reducerea proportionala a acestei popriri din motive ce tin de imposibilitatea de intretinere.

ATENTIE – dacă salariul sau pensia este foarte mică, executorul poate să rețină doar ce depășește jumătate din salariul minim net pe economie, care este aprox. 1.100 lei.

Asadar, executorul poate urmari doar sumele ce depășesc 550 lei pe luna, iar dintr-un salariul sub 550 lei nu se poate reține nimic.

Dacă realizați că executorul vă oprește mai mult decât partea legală din salariu, puteți face contestație la executare la judecătorie în 15 zile.

Debitorul este executat silit de catre Prosperocapital SARL si contesta executarea silita si castiga prin anularea intregii executari silite.

Cititi si –

Executat silit de BEJ Marian Tanase pentru recuperatorul Prosperocapital – vedeti 2 decizii definitive de anulare a executarii

SCA Cuculis si Asociatii au invocat aici mai multe nereguli ale executarii silite, insa asa cum am amintit si mai sus, singura varianta viabila prin care puteti sa va aparati de o executare silita, este contestatia la executare.

Nu uitati, ca si dvs.puteti sa fiti oricand intr-o asemenea situatie. In ultimii 12 ani de zile am anulat peste 15000 de dosare de executare silita si asta fiindca erau ilegale.

Biroul executorului judecatoresc Tanase Marian-Traian a pus in executare silita un debitor chiar inainte de

Executor Tanase Marian Traian a initiat o procedura de executare silita ilegala, pe care instanta de judecata a anulat-o considerand inclusiv incheierea de incuviintare a executarii silite obtinute de catre BEJ TANASE MARIAN ca find ilegala.

Cum Ma Apar De O Executare Silita

Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare formulată de către contestatoarea SIMION ELENA – NICOLETA, în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.a.R.L., executare a Bej Marian TANASE şi, în consecintă:

Anulează actele de executare silită efectuate în dosarul executional nr. 1921/2018 al Biroului executorului judecătoresc Tănase Marian Traian, inclusiv încheierea nr. 2581/29.08.2018 pronuntată de Judecătoria Câmpina în dosarul nr. 6477/204/2018 şi dispune încetarea executării silite în acest dosar. În baza disp. art. 45 alin. 1 lit. f din O.U.G. nr. 80/2013, dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 230,00 lei, achitată de către aceasta în prezentul dosar, cu chitanta seria 131256/2019 nr. 7973 (63)/15.02.2019, emisă de Municipiul Câmpina, Direcţia Economică – Impozite şi Taxe, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Astfel la intrebarea Cum Ma Apar De O Executare Silita, raspunsul este unul singur, cu ajutorul contestatiei la executare silita.

In mod clar si executorul Bej Tanase Marian ar trebui sa fie tras la raspundere pentru punerea in executare silita defectuoasa a titlului executoriu.

Executat silit de Bej Tanase Marian ? Anulati-i executarea silita daca este ilegala si recaptati-va libertatea financiara!

Un alt exemplu pe care am spus ca il voi da, este la 2 ani distanta in 2022 de data foarte recenta si vizeaza un alt executor judecatoresc care a pus in executare silita ilegala pentru Prosperocapital

Fara prea multe explicatii mai jos aveti dosarul de contestatie la executare silita inceput in 2021 iar si mai jos dosarul CASTIGAT DEFINITIV prin anularea INTEGRALA a executarii silite de catre noi.

Şedinţe

23.09.2021 Ora estimata: 15:00
Complet: 11-CIVIL
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Dispune anularea executării şi a actelor de executare emise în dosarul de executare nr.753/SS/2020. Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 de lei în condiţiile art.45 alin.1 lit. f din OUG nr.80/2013. Obligă intimata la plata sumei de 4789,99 de lei, cheltuieli de judecată, către contestatoare. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  6991/2021  23.09.2021
06.06.2022
Ora estimata: 09:30
Complet: Apel 1
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimată a sumei de 2400 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată azi, 06.06.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei.
Document: Hotarâre  1524/2022  06.06.2022

In acest caz, daca debitorul nu se apara impotriva Prosperocapital SARL ar fi ajuns sa plateasca o datorie pe care nu mai trebuia sa o achite insa prin presiuni, recuperatorul de creante a incercat sa il execute silit pe debitor.

Atentie prin urmare la ceea ce considerati ca este “legal” si are aceasta aparenta fiindca dupa cum vedeti MULTE dintre executarile silite cum sunt si cele ale Bej Tanase Marian de mai sus sunt ILEGALE.

Daca sunteti intr-o executare silita sau tocmai ati primit acte de executare silita, faceti urgent o programare aici, sau completati formularul de mai jos.

8 comments to “Cum Ma Apar De O Executare Silita Si Cum O Pot Contesta”
  1. Este legal ca in cazul unei executari silite a unui debitor , in loc sa fie somat debitorul, este instiintat mai intai angajatorul debitorului, acesta fiind instiintat despre existenta unei executari silita care pana la acel moment nu a fost adusa la cunostinta debitorului si se cere sa comunice veniturile nete ale debitorului ?

    • Buna ziua. Am primit în cursul zilei de 14.08.23 in posta un document cu executare silita.cum pot depune o contestație, și unde? Fiindcă în orașul meu nu cunosc un avocat care sa se ocupe de astfel de dosare!. Eu sunt din Aiud,Jud.Alba ,vă rog să mă ajutați!.Vă mulțumesc anticipat

  2. Am poprire de la muncă pe salariu suma de 700 de lei,și pe lângă asta i se mai oprește și bunicului meu tot suma de 700 de lei deoarece mi-a stat girant,vreau să mă ajutați va rog ,ce trebuie sa fac?

  3. Am avut un credit de 10000 de euro în 2007 am plecat din țară și nu am mai putut plăti. Am primit executare silita pe teren și lau scos la licitație. Nu am garantat cu teren, deoarece aveam asigurare pe credit. As dori sa fac contestație la executarea silita.

  4. Dacă este legal sa se facă oprire pe cont din pensia privata pilonul 2 la care mi sa oprit toată suma de 3700

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.