Executat Silit De Cetelem Actual BNP Paribas Personal Finance

Definitiva In Instanta – Executat silit de Cetelem ( actuala BNP Paribas Personal Finance ) debitorul scapa de executarea silita

Executat Silit De Cetelem – Un nou capitol in lupta cu executarile silite. Un nou debitor care infrange fostul IFN Cetelem si care a fost preluat de catre BNP Paribas Personal Finance insa aceleasi abuzuri vechi au ramas valabile.

Executarea silita inceputa de catre Cetelem sub umbrela BNP PARIBAS se intinde inca din anul 2019 si tocmai in anul 2023 am reusit anularea integrala a executarii silie pornite impotriva debitorului.

Pentru a intelege mai bine ce tip de activitate desfasura Cetelem si cum a ajuns un credit facut cu un IFN , sa ajunga la o banca si mai apoi la un recuperator de creante, este important sa va spunem povestea imprumutului ce pleaca din 2006.

Daca si tu ai fost victima unui IFN sau a unei BANCI ori a unui RECUPERATOR DE CREANTE, este important sa stii ce ai de facut atunci cand te afli in fata unui abuz si sa poti lupta pentru a nu-si pierde banii, casa si bunurile si pentru a nu fi executat silit ilegal de Cetelem sau executat silit de BNP Paribas Personal Finance.

Sa incepem!

Va someaza executorii judecatoresti, bancile, recuperatorii de creante sau Inf-urile? Completati formularul de mai jos!

Cine este IFN-ul CETELEM ?

Daca mergeati pe strada in urma cu ceva ani de zile ati fi gasit anunturi la toate colturile cu imprumuturi CETELEM.

Ei bine, inca din 2017, conform propriului site , CETELEM, Ifn la vremea respectiva, devenea sucursala in Romania a bancii BNP Paribas.

Din acel moment, toate tranzactiile se coordonau sub numele acestei banci.

Vedeti si :

@cuculis

#răspuns pentru @florina executat silit de Cetelem IFN? Ce a de facut? @Cuculis Adrian Calin

♬ sunet original – Cuculis Adrian Calin

Din ultimul comunicat dat de catre BNP Paribas Personal Finance , acesta anunta demararea procedurilor de sistare a operatiunilor din Romania ale diviziei de consumer finance, Cetelem.

Cetelem a inaintat catre autoritatile de resort documentatia necesara in vederea incetarii activitatii de acordare de credite de consum pe piata din Romania, in conformitate cu procedurile de reglementare.

Cetelem va asigura continuitatea relatiilor de afaceri cu partenerii si clientii in baza contractelor de credit si carduri aflate in derulare pana la rambursarea integrala si la incetarea obligatiilor contractuale”.

De aici evident ca se nasc intrebari cum ar fi “oare mai trebuie sa platesc creditul ? Lamurim si aceste aspecte si mai ales pentru cei care sunt executati silit de BNP Paribas.

Daca CETELEM pleaca din tara, mai trebuie sa-mi platesc imprumutul?

Ei bine, raspunsul este DA! Insa acest DA, are anumite valente. Platim daca este legal si platim daca nu cumva procedura celor de la CETELEM este una ilegala si abuziva.

Ceea cea trebuie sa stiti este ca avem in continuare obligatia de a plati ratele la creditele CETELEM iar cei care sunt executati silit de Cetelem, trebuie sa stie ca au posibilitatea si chiar dreptul de a contesta executarile silite indreptate impotriva lor.

Nu mai scap de imprumutul de la Cetelem! Ce pot sa fac?

Multe dintre actele de executare silita pe care le-am primit de la cei de la CETELEM prin BNP Paribas au fost anulate de catre instantele de judecata.

Aceste contracte aveau la randul lor clauze de natura abuziva si au fost puse in executare silita in mod nelegal.

Nu puteti scapa de creditul de la CETELEM si pare ca el tot creste in loc sa scada din principal?

Posibil sa existe clauze de natura abuziva care sa faca acel credit sa fie imposibil de platit si sa ajungeti in executare silita.

Executare silita Cetelem si BNP Paribas care cesioneaza creditul catre recuperatorii de creante

Faci un credit la banca si normal este sa te gandestica vei merge cu el pana la capat. In schimb, in viata apar si dificultati financiare .

Ce face Cetelem in acest timp? Se transforma in banca si mai apoi fiindca nu mai are nevoie de portofoliul dvs. “incarcat” si nesigur, cesioneaza practic creanta catre un recuperator de creante pe numele sau FRANKFURTER INKASSO GESELLSCHAFT mbH.

Este ilegala? DA! Este si ilegal si imoral insa in cele din urma am reusit si i-am infrant in instanta.

Vedeti mai jos.

Cititi si :


Cetelem executare silita – Clauzele abuzive Cetelem duc la anularea executarii silite

Cateva lucruri care iti fac realmente placere sa le comunici clientului tau cand stii ca este executat silit de atatia ani de zile:

  • Admite;
  • Constata;
  • Anuleaza;
  • Obliga.
Executat Silit De Cetelem

Solutia pronuntata de catre instnta de judecata este una care vine dupa ani de zile de abuzuri indreptate impotriva debitorului atat de catre CETELEM IFN dar si de catre BNP PARIBAS si mai nou de catre recuperatorul de creante FRANKFURTER INKASSO GESELLSCHAFT mbH.

Vedeti solutia instantei de judecata mai jos:

10.07.2023Ora estimata: 08:30
Complet: CAP7
Tip solutie: Schimbat în parte

Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de apelanta Ionaş (fostă Ciobotariu) Niculina Ildiko împotriva sentinţei civile nr. 3799/28.04.2021 pronunţată de Judecătoria Braşov, pe care o schimbă în parte în sensul că: Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatoarea Ionaş (fostă Ciobotariu) Niculina Ildiko în contradictoriu cu intimatele BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA (continuatoarea personalităţii juridice a CETELEM IFN SA) şi FRANKFURTER INKASSO GESELLSCHAFT mbH, , împotriva executării silite desfăşurate în cadrul dosarului execuţional nr. 865/2020 aflat pe rolul BEJ Grigore George Cristian.

Constată caracterul abuziv al clauzei prevăzute la art. II din contractul de credit nr. 1963170010110/30.09.2006 privind cuantumul penalităţilor de întârziere, respectiv 0,45% pe zi.

Anulează în parte executarea silită şi actele de executare emise în dosarul execuţional nr. 865/2020 aflat pe rolul B.E.J. Drăgan Daniel George, în limita debitului de 2060,38 lei + cheltuieli de executare aferente. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate. În baza art. 45 lit. f din OUG nr. 80/2013, dispune restituirea către apelanta-contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 560,35 lei, achitată la fond şi în apel.

Obligă intimata Frankfurter Inkasso Gesellschaft mbH la plata către apelanta-contestatoare a sumei de 174,93 lei cu titlu de cheltuieli de judecată avansate la fond.

Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 369 alin.2 Cpc, astăzi 10.07.2023.
Document: Hotarâre  1133/2023  10.07.2023

Esti executat silit de SC Cetelem IFN , avocatii nostri te pot ajuta!

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
One comment to “Executat Silit De Cetelem Actual BNP Paribas Personal Finance”
  1. Bună ziua, numele meu este Maria și doresc să aflu cum pot sa obțin un extras de cont Cetelem pentru un curs de cumpărături. Mulțumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.