Executat Silit De Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH

Executat Silit De Eos International – Cum a anulat debitorul o executare silita a Eos International de 38000 de lei

Aflati totul despre cum sa va aparati daca sunteti Executat Silit De Eos International – Aproape ca nici nu poti sa rostesti numele acestui recuperator de creante : Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH, dar sa te mai lupti cu el in instanta, in conditiile in care acesta este inscris in cadrul listei ANPC de recuperatori de creante autorizati in Romania si cel putin aparent, are acest drept de a se desfasura aici pe teritoriul Romaniei.

In materialul de astazi mi-am propus sa raspund intrebarii ” ce face un debitor executat silit Executat Silit De Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH si cum poate contesta o executare silita ilegala”.

EOS International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH executa silit prin poprire sau chiar prin vanzarea imobilelor debitorilor si important este sa intelegei mecanismul prin care aceste entitati de recuperare a creantelor ajung in conturile dvs. si cum ajunge un contract incheiat de catre imprumutat cu banca, in mainile recuperatorilor de creante.

Sa incepem!

Cine este si ce faci daca este executat silit de Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va lasam mai jos o somatie emisa in dosarul de executare silita prin care debitorul este executat silit de Bej Pisculungeanu Vlad Adrian si EOS INTERNATIONAL, insa surpriza pentru acestia, executarea silita era ilegala si o sa vedeti mai jos, cum a fost anulata.

Executat Silit De Eos International

EOS International Beteiligungs-Verwaltunggsgesesellschaft mbH este o societate de recuperare a creantelor care de cele mai multe ori executa silit debitorii din Romania, in baza contractelor pe care le cumpara sub forma de creante, de la bancile comerciale, atunci cand creditele ajung sa fie in scadenta anticipata sau debitorii nu-si mai pot plati ratele la banca.

Poate nu stiati insa EOS INTERNATIONAL este reprezentată in Romania, conform oug 52/2016, de catre SC EOS KSI ROMANIA SRL, un alt recuperator de creante care a pus tunurile pe romanii ajunsi in dificultate de plata.

Pentru a raspunde eficient, trebuie sa spunem ca atunci cand sunteti executat silit de Eos International aveti dreptul prin intermediul unui avocat executare silita sa formulati o contestatie la executarea silita a EOS INTERNATIONAL , in asa fel incat sa verificati daca nu cumva, punerea in executare prin poprire EOS INTERNATIONAL a fost una ilegala sau daca actele de executare silita imobiliara indreptate impotriva dvs. sunt si ele la randul lor ilegale.

Procese castigate impotriva executarii silite pornite de catre EOS INTERNATIONAL

Cazul debitorului de mai jos este unul in care multi se vor oglindi. De ce spun asta? fiindca a avut un contract de credit cu banca, contractul de credit ulterior a fost cesionat la recuperatorul de creante, iar evident, acesta l-a pus in executare silita insa in mod ilegal, fiindca acel credit era prescris.

Nu uitati, un credit sau o datorie comerciala ( atentie nu fiscala ), daca nu este platita mai mult de 3 ani de zile, asupra ei planeaza prescriptia si punerea in executare silita a unui asemenea datorii este ILEGALA.

Recuperatorul de creante face un abuz si pune in executare silita prin poprire, un contract de credit prescris.

Cititi si :

Decizia instantei arata clar ca prin prisma executarii silite, aceasta era ilegala fiindca recuperatorul de creante a executat silit un credit prescris.

Decizia instantei.

01.04.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: C3-4
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul …, cu domiciliul în … şi domiciliul ales pentru comunicare la … din …, în contradictoriu cu intimata …, cu sediul ales pentru comunicare în … .

Dispune anularea executării silite efectuate de … în dosarul execuţional nr. …, inclusiv a încheierii de încuviinţare a executării silite ca urmare a intervenirii prescripţiei dreptului de a cere executarea silită. Dipune întoarcerea executării silite prin restituirea sumelor reţinute contestatorului.

Obligă intimata să plătească contestatorului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 1150 lei-onorariu avocat, 1000 lei-cheltuieli transport. Executorie.


Document: Hotarâre  2233/2021  01.04.2021

Aflati totul despre ce aveti de facut daca vi s-a vandut casa de catre recuperatorii de creante si cum o puteti recupera:

Eos International chemati in judecata pentru dobanzile adaugate – Poate Eos International sa execute silit si sa adauge dobanzi?

Problema dobanzilor cand vine vorba despre executarea silita pornita de catre Eos International, este clara.

Daca sunteti Executat Silit De Eos International acestia NU AU DREPTUL SA PUNA DOBANZI. Perceperea de dobanzi de catre recuperatorii de creante, este ilegala.

Chiar mai mult de atat, recuperatorul de creante Eos International, trebuie sa faca dovada faptului ca inainte de a pune in executare silita o creanta cumparata de la banca, aceasta este trecuta prin filtrul notarii in registrul public, altfel executarea silita pornita de catre EOS INTERNATIONAL, este ilegala.

Daca sunteti executat silit de Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH este bine sa stiti ca legea prevede ca puteti contesta executarea silita atunci cand fie :

 • recuperatorul de creante a adaugat dobanzi ilegale;
 • creante pusa in executare de catre Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH este prescrisa;
 • nu exista o inscriere in registrul de publicitate a titlurilor executorii;
 • suma punsa in executare silita de catre recuperator este gresita.

Cum contestati execuatre silita ? Prin Contestatie la executare silita Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH.

Sunteti Executat Silit De Eos International ? verificati legalitatea actelor de executare silita, completati formularul de mai jos:

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
16 comments to “Executat Silit De Eos International Beteiligungs Verwaltungsgesellschaft MBH”
 1. Pana la urma,nu se mai aplica legea care interzice unui srl,in mod special unui “recuperator de creante”,sa reprezinte in instanta o banca,sau sa ceara executarea silita,in numele unei banci creditoare ???

  Nu observa nimeni ca recuperatorii de creante se autointituleaza “creditori”si prezinta ca si titlu executoriu, chiar contractul de credit bancar, (inca o data,un lucru interzis de lege)??? contractul de cesiune de creanta,nefiind titlu executoriu…

  Daca nu intervenea perimarea,totul era ok,cu executarea silita …??!!

 2. Credit din 2006.Nu l.am facut.Adresa este veche.Nu mai am domiciliu acolo de 9 ani.Suma este uriasa pentru salariul meu de atunci.(6745 euro)La aceea vreme nu aveam cum sa obtin un astfel de credit.

 3. Fiul meu TUDOR LAURENTIU MARCEL a făcut un împrumut la banca de peste 11 ani. Nu cunosc toate detaliile deoarece nu locuiește în București. Voi incerca sa intru în posesia tuturor actelor în scurt timp.
  Prin succesiune (urmas ca fiu al tatălui decedat) are cota parte de 1/8 din imobilul dobandit de mine și soțul meu.

 4. Am facut o refinantare si m-am inbolnavit. ,accident vascular.S-a ajuns la o suma enorma.,din 35 s-a ajuns la 165.

 5. Soțul meu a făcut un credit în 30.06.2006,în din 2011 a rămas nevăzător, în 04 .12.2018,a primit acasă de la executor,prin eos internațional beteiligugs-etccu suma care o datorez 23.807,57LEI.de la debitul care îl are soțul meu de 9000lei luat în 30.12.2006.ce pot să fac?mulțumesc de înțelegere.

 6. Am avut un credit de 5000 de euro de prin 2006, am fost plecat afara si am uitat de el. Am primit executare silita de la EOS International Beteiligungs in 2022 prin decembrie de la Copuzeanu Florin Traian Birou Executor, nu stiu daca a fost sau nu PRESCRISA dar eu oricum nu am nimic pe numele meu, stau cu chirie la acea adresa !!! Ce putem face sa nu imi mai vina aceste foi? Si au pus propire pe un card vechi care mai aveam 150 de lei !!! In mama lor sunt 16 ani de cand am creditul si cel putin 10 ani de cand este prescris

 7. Am facut un imprumut de 12ooolei in anul 2007, am platit, dar nu integral, la RALPHI CLUJ, si m-am trezit in 2022 cu poprire pe pensie, sechestru pe un jaf de masina.Deci fapta este prescrisa.Sunt bolnav, cardiac, diabetic complicat,operatii trei, bolnav cronic.Am o pensie de 1900 lei, am studii superioare.Poprirea este facuta de ex.judecatoresc, Pisculugeanu Adrian-Vlad, si firma de recuperare, Kredit Inkasso.Am depus toate actele medicale, retete medicale, cheltuielile lunare medicamente, 400lei lunar.Poprirea este aproximativ 700lei lunar. Am depus actele medicale, cerand sa imi ridice poprirea pe pensie si sa platesc voluntar 400lei lunar.Nici nu au vrut sa auda de asa ceva, mi-au spus sa fac angajament de plata de 800lei lunar. Un prieten a obtinut de la Kruks asa ceva, acestia nu au vrut si la mine, ma refer la Kredit Incasso.Mi-au pus penalizari si numai stiu ce, in jur de 15000lei. Ce trebuie sa fac??…Multumesc frumos! Doamne ajuta.

 8. Am o somatie cu sechestru pe o mașină si habar nu am de unde .E din partea ancestor sos.cred ca pentru niște amenzi pe Germania

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.