Executat Silit De FinoPro IFN

Executat Silit De FinoPro Ifn In baza unui contract de credit cesionat de la Credius IFN si in baza unor clauze de dobanda penalizatoare ce reprezinta clauza abuziva.

Imprumuti 9000 de lei si peste un an ai de platit 75000 de lei – Contractul Semnat cu Credius IFN PLIN de clauze abuzive.

Executat Silit De FinoPro? Afla mai jos cum te poti apara de abuzuri: Executare Silita Pornita De Ifn-ul FinPro Contestata Si Anulate Clauzele Abuzive insearate initial in contractul semnat cu Credius IFN.

1. Ce inseamna de fapt sa fii Executat Silit De FinoPro?

In realitate nu Finpro IFN este cel care a semnat contractul de credit cu imprumutatul ci protagonistul este Credius IFN si dobanzile ilegale, care asa cum vedeti mai jos din cadrul actelor de executare silita a cesionat creanta catre FINPRO IFN pentru ca debitorul sa fie Executat Silit De FinoPro IFN.

Clauze abuzive in contractele cu IFN-urile – FinoPro IFN a pus in executare silita contracte cu clauze abuzive – Comisionul de administare si dobanda penalizatoare abuziva.

Mai jos este oferta de creditare unde se si arata ca imprumutatul urmeaza sa acceseze un credit de 9600 de lei si surpriza, executarea silita se face pentru 76000 de lei!!!

Practic, punerea in executare silita a contractului de credit cesionat de la alt IFN si pus in execuatre silita de De FinoPro IFN inseamna poprirea conturilor debitorului, si la orice debit de peste 10000 de lei inseamna si o posibila executare silita imobiliara.

De asemenea punerea in executare silita si inceperea executarii silite va trimite si cu notarea datelor negative in biroul de credit.

2. Daca sunt Executat Silit De FinoPro IFN , ce acte de executare silita este posibil sa-mi trimita executorul judecatoresc?

Calea cea mai comuna de executare silita o reprezinta poprirea pe veniturile debitorului.

Asta nu exclude faptul ca daca aveti o poprire pusa pe cont, ca banca sau ifn-ul ori recuperatorul de creante care va executa silit sa va scoata si casa la vanzare la licitatie publica.

Socant este ca la nici un an de cand debitorul a incetat sa mai faca platile catre creditorul IFN, primeste acte de executare silita cu de peste 8 ori suma pe care a imprumutat-o initial, adica 74000 de lei, in urma unui imprumut de doar 9600 de lei.

Infiintarea popririi s-a facut prin adresa de infiitare a popririi sprin care asa cum se vede, IFN-ul FINOPRO a pus in executare silita contractul mai sus aratat si mentionat:

Executat silit de Finopro ifn

3. Daca sunt Executat Silit De FinoPro la ce clauze din contract trebuie sa fiu atent pentru a-mi da seama daca sunt executat silit ilegal in baza unor clauze abuzive?

Clauze abuzive in contractele puse in executare de FinoPro si pe care instantele rand pe rand le-au anulat pentru ca sunt ilegale se refera pe de-o parte la comisionul de administare al dosarului dar si dobanda penalizatoare ILEGALA.

Astfel, ceea ce a semnat debitorul este o dobanda anulata de peste 314.97% in conditiile in care dobanda era de 140% iar restul este reprezentat de costuri ascunse ilegale si asa cum a stabilit si instanta ABUZIVE.

clauze abuzive contracte credius si finopro

4. Pot sa anulez executarea silita pornita de catre FinoPro IFN care a preluat contractul de la Credius daca am comisioane abuzive puse in executare impotriva mea?

Solutia de mai jos a instantei de judecata, confirma faptul ca exista chiar si in contractele semnate in 2018 – 2019 , clauze abuzive aferente contractelor de credit semnate cu IFN-urile, in speta noatra FinoPro IFN.

Practic, dupa ce instanta stabileste ca in cadrul contractului pus in executare silita , parte integranta a acestuia, se regasesc clauze abuzive ce au facut ca executarea silita sa fie ilegala, EXECUTAREA respectiva este anulata sau actele de executare silita sunt indreptate.

27.08.2020Ora estimata: 08:30
Complet: C10 (2020) – civil şi executări
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare şi cererea de constatare a caracterului abuziv al clauzelor contractuale. Constată caracterul abuziv şi nulitatea absolută a clauzelor referitoare la comisionul de administrare lunar de 0,250% aplicat la soldul curent al creditului şi la dobânda penalizatoare de 0,3917% prevăzute în contractul de credit nr. 53358N/21.09.2018.

Anulează în parte actele de executare emise în dosarul de executare nr. 2006/2019 al SCPEJ Ochian Doru-Cătălin şi Neneci Alexandru [..].
Document: Hotarâre  10892/2020  27.08.2020
5. Cum ma pot apara de o posibila executare silita ilegala atunci cand Executat Silit De FinoPro IFN ?

Am amintit cu mai multe ocazii ca singura arma insa foarte puternica a unui debitor executat silit de FinoPro IFN , este contestatia la executare silita.

Orice demers ati face, cel mai important este cel prin care atunci cand observati sau suspicionati ca ati putea fi executat silit de Finopro IFN in mod ilegal, este sa contestati acele acte de executare silita.

Le amintim tuturor ca o executare silita nu poate sa inceapa si daca a inceput in mod ilegal nu poate sa fie continuata in conditiile in care creanta pusa in executare nu este certa, lichida si exigibila si mai ales daca exista clauze abuzive in cadrul contractului care la randul sau este titlu executoriu.

Av.Drd. Cuculis Adrian

6 comments to “Executat Silit De FinoPro IFN”
  1. Buna seara.

    Mam trezit cu un mail in care mi se ca pune proprire pe.salar. cum pot sa aflu daca numai proprire mi se pune si nu ma trezesc ca imi ia casa care este prin credit ipotecar? Cum pot afala daca numai proprire pe salar mi sa pus pt achitarea sumei.

    Multumesc!

  2. Buna ziua , am luat un credit de la CREDIUS IFN in 2019 in valoare de 3900 de lei am platit rata timp de cate luni pentru ca a venit pandemia si nu am mai avut posibilitate sa platesc , mi sa prescris creditul la cei de la finopro , am ajuns cu dansii la un acord de plata ca sa platesc ratele restante si am platit suma restanta acum platesc o rata lunar de 550 de lei lunar. Dupa calculul meu creditul este achitat pot face ceva ca sa scap de acest credit la care dobanda este foarte mare .

  3. Buna ziua , am luat un credit de la CREDIUS IFN in 2019 in valoare de 3900 de lei am platit rata timp de cate luni pentru ca a venit pandemia si nu am mai avut posibilitate sa platesc , mi sa prescris creditul la cei de la finopro , am ajuns cu dansii la un acord de plata ca sa platesc ratele restante si am platit suma restanta acum platesc o rata lunar de 550 de lei lunar. Dupa calculul meu creditul este achitat pot face ceva ca sa scap de acest credit la care dobanda este foarte mare .

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.