Executat Silit De Integral Collection

Executat Silit De Integral Collection, un alt recuperator de creante care si-a facut loc in lista autorizata de catre ANPC undeva la pozitia 21 si care sub aparenta acestei autorizatii care ii confera legitimitate, savarseste abuzuri care sunt sanctionate de catre instanta de judecata.

Desi in mod evident exista o serie larga de abuzuri la nivel de recuperatori de creante, cum ar fi o executare silita prescrisa precum aceea inceputa de catre INTEGRAL COLLECTION S.R.L, singurele sanse pe care le au debitorii impotriva acestor abuzuri sunt in instantele din judecata din tara.

Prescriptia unei executari silite incepute de catre recuperatorul de creante Integral Collection nu poate fi invocata decat in instanta si desi aici discutam despre un credit facut in 2017 si executat silit in 2022 cu un vadit caracter de prescriptie a creantei, totusi recuperatorul de creante a dispus punerea in executare silita a unui contract de credit cu largul concurs al executorului judecatoresc Miron Boca Moldovan Andreea Laura.

Executat Silit De Integral Collection

Inainte de a prezenta cazul castigat mai jos si faptul ca am reusit sa ajutam debitorul executat silit de Integral Collection sa scape de intreaga executare silita, vreau sa fac precizarea ca in 14 ani de zile de contestat executari silite nu am vazut niciodata un debitor care sa vina si sa spuna in instanta, da sunt de acord cu contestatia la executare, am gresit ca am pus in executare silita un contract/credit prescris.

Din contra, toti recuperatorii de creante si la fel si Integral Collection SRL, au incercat sa abuzeze la maxim de debitori si doar cei care au fost pregatiti din timp cu ceea ce trebuie sa faca, au reusit sa scape de executarile silite ILEGALE!!

Sunteti executat silit si nu stiti ce sa faceti sa verificati DACA executarea silita este legala si sa cereti anularea ei? Completati formularul de mai jos-

Pentru urgente, folositi Whatzapp!

Cine este recuperatorul de creante Integral Collection SRL?

Interesant cum romani, sau mai rog cei care au ceva relatii si dare de mana, si-au deschis un business foarte profitabil si s-au transformat in recuperatori de creante.

Asta estesi povestea recuperatorului de creanta ilegal INTEGRAL COLLECTION care sa intelegeti cat de profitabile sunt IFN-urile in Romania, acesta isi desfasoara activitatea doar pentru a recupera creanta pentru UN SINGUR IFN la fel de ILEGAL – CREDIUS IFN S.A

Nu o zicem noi ci o spune chiar rubirca despre noi de pe site-ul recuperatorului de creante –

“In activitatea pe care o desfasoara, Integral Collection se bazeaza pe parteneriatul cu Credius IFN SA, un parteneriat gandit in numele clientului si pentru acesta. Parteneriatul Integral Collection-Credius IFN SA, incheiat in noiembrie 2015, vizeaza recuperarea pe cale amiabila a creantelor restante pe care clientul le are de incasat de la clientii sai.”

extras de pe site-ul Integral Collection

Chiar mai mult decat atat , desi executa silit ilegal un debitor, recuperatorul de creante nici macar nu face dovada cesiunii creditului de la IFN-ul CREDIUS IFN S.A catre recuperatorul Integral Collection.

Are dreptul recuperatorul de creante Integral Collection SRL sa execute silit?

In acest caz cu siguranta executarea silita a Integral Collection prin poprire este una ILEGALA.

Este ilegala si fiindca nu exista dovada comunicarii cesiunii debitului catre recuperatorul de creante , debit ce a plecat in baza contractului semnat cu ifn-ul CREDIUS.

De asemenea este ilegala executarea silita fiindca este PRESCRISA si totusi recuperatorul de creante a pus in executare un credit prescris.

Este ilegala executarea iar ce Executat Silit De Integral Collection se afla in zona abuzului fiindca NU au respectat OUG 52.2016 care ar fi permis debitorului sa esaloneze plata sumei executate si faptul ca nu i-au prezentat debitorului variante de reducere a soldului sau alte asemenea.

Cititi si :

Atentie – Din 2024 Se Modifica Legislatia Pe Executare Silita Iar Recuperatorii Vor Fi Obligati Sa Ofere Reduceri Substantiale De Debite Inainte De A Putea Sa Inceapa Executarea Silita

Cititi cu atentie si OUG ce urmeaza sa intre in vigoare din DECEMBRIE 2023 la final de an si cu aplicare de la 1 ianuarie 2024. Gasiti aici.

Daca recuperatorii de creante NU LE VOR RESPECTA, vor primi amenzi intre 10.000 și 80.000 de lei:

Creditorii au obligația de a actiona rezonabil datorată dificultăților financiare ale debitorilor iar înainte de a demara procedura de executare silită trebuie sa ia masuri clare fara de care EXECUTAREA SILITA ESTE ILEGALA!!

Astfel de măsuri de restructurare datorată dificultăților financiare țin seama, printre alte elemente, de situația consumatorului și constau în următoarele:

a) refinanțarea totală sau parțială a contractului de credit;

b) modificarea termenelor și condițiilor existente ale unui contract de credit, care include: (i) prelungirea duratei contractului de credit;

(ii) modificarea tipului de contract de credit;

(iii) amânarea plății tuturor sau a unei părți a ratelor de credit pentru o anumită perioadă; (iv) schimbarea ratei dobânzii;

(V) oferirea unei perioade fără plăți ;

(vi) plăți parțiale; (vii) conversii monetare;

(viii) iertarea parțială de datorie și consolidarea datoriilor.

Executat Silit De Integral Collection prin poprire, debitorul a formulat contestatie la executare si a castigat!!

Somatie de plata si executare silita prin poprire plus cheltuieli de judecata de la executorul partaj la abuzul recuperatorului de creante Integral Collection. Asa arata inceputul abuzului pentru debitorul care NU a stat si a asteptat sa fie executat silit ci a combatut executarea silita si a cerut instantei de judecata sa constate ca datoria pe care o cereau recuperatorii, era prescrisa.

Executat Silit De Integral Collection

Imediat dupa emiterea somatiei de plata prin care debitorul era obligat sa achite suma de 41000 de lei, acesta a formulat contestatia la executare silita si avocatii de la SCA CUCULIS&ASOCIATII care au depistat de fapt intervenirea prescriptiei, au invocat acest aspect in cadrul contestatiei la executare silita.

Dupa doar cateva termene de judecata, dosarul a fost castigat si debitorul a fost scutit de plata unei sume enorme si nedatorate.

Vedeti si :

Proces castigat impotriva recuperatorului de create Integral Collection

Dosarul de mai jos arata clar abuzul recuperatorului de creante prin care instanta anuleaza integral executarea silita si

11.10.2023
Ora estimata: 12:00
Complet: C.2
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea COSTEA CARLA CRISTINA, în contradictoriu cu intimata INTEGRAL COLLECTION SRL. Constată prescripţia dreptului intimatei Integral Collection SRL de a obţine executarea silită în temeiul titlului executoriu reprezentat de Contractul de credit nr 40639N/24.11.2017 emis de Credius IFN SA.

Anulează toate actele de executare silită efectuate în dosarul execuţional nr. 410/2022 al BEJ Miron Boca Moldovan Andreea Laura, inclusiv Încheierea de încuviintare a executării silite nr 1233/CC/06.09.2022 pronuntată de Judecătoria Dej în dosarul nr 2274/219/2022, precum şi executarea silită însăşi pornită în dosarul executional, ca urmare a prescripţiei dreptului intimatei de a cere executarea silită. Obligă intimata să plătească contestatoarei suma de 88,06 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând cost fotocopiere dosar executional. În baza art 45 alin. (1) lit. f) din OUG nr. 80/2013, dispune restituirea către contestatoare a sumei de 1000 lei, achitată cu titlu de taxă de timbru, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.
Document: Hotarâre  423/2023  11.10.2023

Am mai precizat acest aspect si revin asupra lui, tot ce trebuie sa faca un debitor care trece printr-o executare silita este sa se adreseze instantei de judecata.

Nu avem de ce sa sesizam executorul sau alt organism de control ci doar instanta de judecata care conform legii poate sa verifice chiar si din oficiu existenta sau nu a unor clauze de natura abuziva sau a unor elemente de nelegalitate din cadrul executarii silite.

Felicitari doamnei Costea ca a avut determinarea necesara si prezenta de spirit de a se apara si a apela la instanta de judecata pentru a-si face dreptate.

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresi
Romania
13 comments to “Executat Silit De Integral Collection”
 1. Felicicitari dle Cuculis, felicitări pentru rezultatele dvs în diverse spete! Vă urmăresc adesea la posturile de televiziune și nu pot să mi ascund admirația pentru profesionalismul dvs.
  Mult succes în continuare!

 2. Buna ziua, și eu am o executare silita tot de la Integral Collection. Credit din 2020, suma de 8000 lei, acum trebuie sa le achit 60’000 lei. Acum am poprire pe salariu la locul de munca de la executor. Mai pot face ceva in cazul acesta ?
  Mulțumesc frumos!

   • La mulți ani! Doamne ajuta sa fie un an cu realizări pentru toată lumea! Expun pe scurt situația în care ma aflu, pentru a ști încotro se îndreaptă cursul lucrurilor. În 2004, un fost coleg de munca în aparatul administrativ a contractat un credit de vreo 4000 euro, de la o banca austriaca, cu filiale în România. Ca urmare a diverselor situații și probleme apărute în viata lui, a întrat ulterior în imposibilitate de a plăti creditul pana la final. Pentru a putea fi eligibil pentru acel credit, a fost nevoie de un girant/codebitori, respectiv subsemnatul. Anul trecut, ambii, ne-am pomenit cu o informare de la o asociere de executori din Neamț și, implicit cu blocarea conturilor, pentru recuperarea sumei de 97.000 lei + cheltuieli, reprezentând neplata creditului sus-mentionat. Creanțele fuseseră preluate de Kruk Internațional Ltd. Având în vedere ca, de-a lungul acestei perioada de aproape 20 ani, nu am fost informat de absolut nimeni ca exista probleme privind plata ratelor sau recuperarea creditului, exista vreo șansă să ies de sub incidenta acestei executări? Ma afectează financiar, deoarece am o poprire pe salariu de 1500 lei, cât și social, neputând sa accesez un credit pentru locuință, nevoi personale sau chiar utilizării conturilor. Va mulțumesc pentru răbdare și eventualele detalii! Mult succes în tot ce întreprindeți!

 3. Dar cei care sunt executate de 10 ani abuziv..????ce prevede acest oug ptr ei??? Pe soțul meu decedat îl execută EOS din Irlanda, prin moștenitori.Este decedat de 9 ani și de 9 ani ne execută pe noi,adică pe mine și copil.casa se liciteaza de 4 ani,cred…sunt 12 licitații pana acum…o executarea nu are caracter permanent și continuu,părerea mea

 4. Am primit suma de 3300 pentru a face un rmn dar firmaAgency for control of Outstanding de stat SRL a pus poprire pe bani și acum nu am cu ce face rmn. Menționez ca sunt pensionar și nu am de unde lua atâția bani. Va rog o soluție sa pot recupera banii .Va mulțumesc foarte mult sunt pensionar cu 1460 lei pensie.

 5. Buna seara ,am luat și eu de la credius suma de 6000 lei de la credius și am luat în anul 2018 și am de platit până în aprilie 2024 ,deci am platit suma de aproape 25000 milioane ,și ieu am luat suma de 60 de milioane ce pot face că sa scap

 6. Buna seara,am și eu o nelămurire
  Pe aplicația de la banca,unde am poprirea îmi arată că mai am de dat 716 lei,dar executorul îmi spune că mai am aproape 3000 lei,cum aflu care este suma exacta și dacă pot să închid poprirea cat mai repede? Mulțumesc.

 7. Buna!
  In urma cu doua zile am fost victima unei fraude.Mi-a fost golit contul , respectiv suma de 20.000€. Am obervat o reclama pe Facebook privind anumite investitii. Am accesat linkul unde mi s-a cerut sa introduc datele ,respectiv numele si numarul de telefon.Am fost contactata la scurt timp si mi s-a spus ca pentru a putea incepe trebuie sa imi deschis cont Revolut si sa Transfer in contul respectiv 1200 lei.Dupa depunerea banilor mi sa spus ca voi fii contactata a doua zi de un analist financiar si vom putea incepe tranzactiile.Am fost contactata de “analistul finaciar” care mi-a recomandat sa vb pe WhatsApp unde mi-a trimis un link si parola ,m-am logat si am vazut cu decurge o tranzactie.Pt a putea primi suport mi-a spus sa instalez app Anydesk. Urmatoarea zi a deschis o noua tranzactie si mi-a spus ca ar trebui sa facem “segregarea contului” iar eu nu am acceptat si iam spus ca trebuie sa ma informez ce inseamna accest lucru.Mi-a spus ca trebuie doar sa sun la un nr de la Banca Transilvania (banca mea) si felul acesta voi putea transfera oricand doresc, banii de acolo de pe siteul unde se faceau tranzactiile in contul meu. Urmatoarea zi a sunat de multe ori de pe mai multe numere foarte insistent, eu dormeam si am raspuns buimacita de somn , a deschis o transzactie si a zis sa sunam la nr de la BT sa facem “segregarea contului”.Eu crezand ca la acel nr imi va raspunde cineva si voi vorbi cu cineva de la Banca am sunat.Insa a primit un link si ma pus sa accesez accel link si sa bifez ceva.Imediat am primit SMS ca au fost transferate 3 sume (47.000 lei
  9000€ respectiv 1000€) .Am verificat imediat contul si contul era gol.Iam spus si a zis ca nu crede asa ceva, iam trimis Screenshots la SMS si mi-a zis ca s-a produs o eroare de sistem si ca imi trimite toti banii inapoi daca i dau IBAN.Am refuzat si a zis ca are o alta metoda daca nu doresc, sa imi descarc App Wallet.Acolo cica mi-a transferat 22.610 dolari.Mi-a zis sa verific Email si cica acolo in conditii scria ca ar trebui sa mai depun inca 6700 dolari pt.a putea face o activitate.Mi-am dat seama ca este o frauda si am incheiat apelul.Am sunat la Banca, povestit cele intamplate,au inchis imediat tot si am depus plangere la politie.
  La Banca am facut cerere de refuz la plata.Care a zis ca dureaza pana la 45 de zile.
  Cum as putea sa imi recuperez banii? Sunt banii asigurati in caz de frauda si ma despagubeste Banca?
  Ce ar trebui facut in acest sens?

  Va multumesc anticipat!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.