Serraghis Loan Management Executa Silit Ilegal- Poprire Si Executarea Anulata

Executat Silit De Serraghis Loan Management Am Reusit Sa Anulam Toata Executarea Silita Si Debitorul Nu Trebuie Sa Mai Plateasca 25000 De Euro

Serraghis Loan Management, un recuperator de creante cu imaginatie putina si mult cinism insa daca debitorul Executat Silit De Serraghis Loan Management nu ne contacta pentru a formula contestatia la executarea silita pornita impotriva lui, ar fi fost fatal pentru situatia lui financiara fiindca ar fi fost obligat sa plateasca sume colosale de bani.

Mai jos o sa va prezentam mai multe dosare tip DOSARELE PRIN VIATA, adica romani care sunt abuzati de recuperatorul de creante Serraghis Loan Management si care cu ajutorul nostru au reusit sa anuleze executarile silite ilegale!

Simplul fapt ca s-a opus executarii silite a recuperatorului Serraghis Loan Management si a contestat adresa de poprire, acum la final de 2023 poate sa isi foloseasca conturile si a devenit independent financiar si fara recuperartorii de creante pe urmele sale.

Cei care sunt executati silit prin diverse forme , poprire, executare silita imobiliara sau alte asemenea, trebuie sa stie ca singura lor sansa de a scapa de cerberii acestia denumiti recuperatori de creante, este instanta de judecata.

Esti executat silit de Serraghis Loan Management sau alt recuperator si nu stii cum sa scapi de popriri sau sechestre? Completeaza formularul de mai jos:

Pentru urgente se poate folosi si aplicatia Whatzapp

Serraghis Loan Management emite somatie de plata si il obliga in mod nelegal pe debitor sa achite 25000 de euro

Lesne de observat din somatia de mai jos prin care debitorul este executat silit de executorul Catalin Visan si Manuel Andrei Dorcioman ca este obligat la plata unei sume de peste 25000 de euro. Acest lucru ar fi fost si posibil desi datoria era una prescrisa multa vreme, in conditiile in care debitorul nu ar fi formulat contestatie la executarea silita.

Serraghis Loan Management

Somatia de executare emisa de executorul judecatoresc pentru recuperatorul de creante Serraghis Loan Management include si anumite erori care dupa parerea noastra sunt voite tocmai in scopul de a-l deruta pe debitori si pentru a nu se putea apara in mod eficient!

Atentie – Somatia de incepere a executarii silite este momentul la care trebuie sa formulati contestatia la executarea silita inceputa de Serraghis Loan Management impotriva dvs.

Vedeti si :

Inducerea in eroare a debitorului de catre executorul judecatoresc pentru a pierde termenul de contestatie la executarea silita si pentru a rata posibilitatea invocarii prescriptiei

ATENTIE – Invocarea prescriptiei se poate face in termen de 15 zile de la primirea actelor de executare silita.

Daca veti observa in cadrul somatiei, executorul OMITE SA MENTIONEZE ACEST TERMEN DE 15 ZILE iar daca debitorul nu ar fi stiut, s-a fi trezit cu executarea silita facuta pe numele lui si fara sa mai aiba dreptul sa o conteste.

Art. 715 cod procedura civila

(1)Dacă prin lege nu se prevede altfel, contestaţia privitoare la executarea silită propriu-zisă se poate face în termen de 15 zile de la data când:

1.contestatorul a luat cunoştinţă de actul de executare pe care-l contestă;

2.cel interesat a primit comunicarea ori, după caz, înştiinţarea privind înfiinţarea popririi. Dacă poprirea este înfiinţată asupra unor venituri periodice, termenul de contestaţie pentru debitor începe cel mai târziu la data efectuării primei reţineri din aceste venituri de către terţul poprit;

3.debitorul care contestă executarea însăşi a primit încheierea de încuviinţare a executării sau somaţia ori de la data când a luat cunoştinţă de primul act de executare, în cazurile în care nu a primit încheierea de încuviinţare a executării şi nici somaţia sau executarea se face fără somaţie.

Somatie, Poprire Si Executare Silita – Toate Anulate Impotriva Recuperatorului Serraghis Loan Management

Dosarul de mai jos este inca un exemplu ca domnul Robert, clientul care a venit la noi fiindca stia ca exista posibilitatea ca si el sa se afle intr-o procedura executare silita abuziva, sa fie victima recuperatorilor de creante si daca nu ar fi actionat corespunzator, ar fi fost bun de plata pentru toata suma de 25000 de euro, desi datoria era prescrisa.

Serraghis Loan Management

Cititi si :

Serraghis Loan Management executa silit un debitor pentru o creanta prescrisa de mai bine de 14 ani de zile.

Serraghis Loan Management – O alta executare silita din seria #dosareleprindviata prin care se face dreptate unui debitor urmarit silit de catre Serraghis Loan Management, alt recuperator cu state vechi in executari silite ilegale.

Povestea doamnei Cristea Alina pe scurt – contestație la executare- prescripție invocata – dosar de executare silita anulat.

Astfel am castigat un nou proces impotriva Serraghis Loan Management prin care asa cum apare si in sentinta data, se anuleaza executarea silita ce face obiectul dosarului de executare instrumentat de executorul Catalin Visan & Dorcioman Andrei.

În anul 2005, doamna Cristea Alina a încheiat un contract pentru emiterea unui card de credit în baza căruia să i se pună la dispoziție o sumă de bani, sumă pe care s-a aflat în imposibilitatea de a o înapoia raportat la veniturile salariale reduse, problemele de sănătate și calitatea de unic întreținător al familiei.

Credeti ca a interesat pe cineva de la banca sau recuperator?

Nu, au cesionat creditul catre un recuperator de creante din afara tarii, fara autorizatie de functionare si mai grav, cu grave abuzuri la activ.

Executat Silit De Serraghis Loan Management
Partener SCA Cuculis&Asociatii – Serban Leonard si avocat Ciobanu Daniela

În anul 2019, la mai mult de 14 ani de la ultima plată efectuată în cauză, creditoarea a înțeles să solicite începerea executării silite deși creanța era prescrisă de mai bine de 10 ani, context în care, debitoarea a înțeles să depună contestație împotriva executării silite în termenul de15 zile de la data la care a aflat de actele de executare.

Executat Silit De Serraghis Loan Management

Raportat la veniturile salariale diminuate și calitatea de unic întreținător al familiei, doamna Cristea a făcut o cerere de ajutor public judiciar pentru scutirea de la obligativitatea achitării taxei judiciare de timbru, cerere bine întemeiată și urmată de o serie de documente justificative: adeverințe emise de A.N.A.F., facturi de utilități, certificat de handicap, precum și alte documente justificative.

După doar un termen de judecată, instanța de fond a constatat incidența prescripției evidente semnalate prin contestație, urmând a admite în tot contestația la executare și a obliga intimata la plata cheltuielilor de judecată efectuate în cadrul Dosarului nr. 2916/4/2019.

Executat Silit De Serraghis Loan Management
09.05.2019Ora estimata: 08:30
Complet: C10 – civil si executari
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 7874/2018 al BEJA Cătălin Vişan şi Manuel-Andrei Dorcioman şi a încheierii de încuviinţare a executării silite din 07.12.2018 pronunţată în dosarul nr. 29128/4/2018 al Judecătoriei sector 4.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 09.05.2019. 
Document: Hotarâre  5860/2019  09.05.2019

Problema se pune ca de esenta, prin inceperea unei executari silite la 14 ani distanta fata de momentul la care aveai dreptul sa recuperezi creanta, se creeaza de fapt o instabilitate juridica in circuitul normal al actelor civile.

Debitorii care sunt executati silit dupa o perioada atat de indelungata de timp de la momentul nasterii creantei, sunt clar indrituiti sa solicite inclusiv daune de natura morala pentru punerea in executare cu rea credinta a unei creante VADIT PRESCRISE.

Serraghis Loan Management pierde astfel contestatia la executare, datorita actiunilor luate de catre debitor, de a contesta executarea si a faptului ca si-a cunoscut drepturile.

Av.Drd. Cuculis Adrian

8 comments to “Serraghis Loan Management Executa Silit Ilegal- Poprire Si Executarea Anulata”
 1. Domnule Avocat Cuculis ma intereseaza o problem a cu recuperatorul astia grec Seraghis loan care inainte avea firme de prostit oameni , am o poppies infintata pe Bara uni hotariri judecatoresti daca ad hoc cred ca judecatorul nici ni a citit tot dosarul de area nu a vast .ca datoria e prescrisa , aceasta datorie dates din anti 20o7 – 2008 cred, si nu am primit de la domul Seraghis loan notificari si nici somatii decit im anul in acare am primit hotarirea judecatoreasca si poprirea pe salar adica acum doi, eu ni am facut contestatie atunci in termen de 15 zile pt ca nu am stout .ca ratele sint prescrise ulterior am a flat de la un avocat, m-ar interest ce as puteai face in casual aceasta .ca sa nu mai platesc aceasta datorie uriasa or care mi-o Ceres domnule Seraghis cred ca e cel putin de treo ori mai mare de cit am avut datorie, adica de cu cit a preluat el datorie mea. Va multumesc.

 2. Domnule Avocat sant executat pentru o datorie din anul 2005 de recuperatorul Serraghis loan Management este corect dupa o asa perioda lunga.Am proprire pe cardul de salar si nu am cu ce ma intretine.Va multumesc

 3. Bună ziua, nu este prima oara care încerc sa dau de dumneavoastră dar sper ca de data aceasta voi reuși. Am făcut un credit cu buletinul în 2006 și am fost executat silit în 2016, plicul cu decizia venind la adresa unchiului meu în 2017care nu știa nimic de mine și mătușa mea a semnat pt el. Eu nu am avut ocazia sa ma confrunt cu nimeni neștiind de treaba asta. Iam contactat având bunăvoința sa dau toți banii odată ca să termin cu datoria asta doar cu o reducere pt ca mau umflat cam mult. Vreau sa știu dacă pot sa mai fac ceva pt ca, cu ei nu ma pot înțelege.In centrala la Dorcioman “excrocul” de la executări silite mi sa cerut act de identitate atașat în mail și eu nefiind deacord cu asta nu ma baga nimeni în seama spunând ca este necesar sa trimit ca poate eu plătesc datoria altcuiva. Specific ca tot Serraghis loan management Ltd sunt recuperatorii și executorul este același Dorcioman. Va mulțumesc!

 4. Bună ziua.Domnule avocat,am și o eu o problema,Soțul meu a facut un împrumut în anul 2008,de la Alpha Bank ,în anul 2010 a decedat ,negirand cu nimic,după deces eu am fost sa anunț, ce s-a întâmplat, spunandu mi sa d-au oricât pe luna ,și 50 de lei ,am dat o perioada ,dar pe numele soțului și nu am mai dat ,dupa un timp ,deatunci primesc plicuri de la recuperator plus telefoane zilnice.. Menționez, noi am fost doar 2 ani casatoritiVă rog spuneti-mi ce pot face sunt 12 ani decand este decedat până când voi mai primi plicuri,evident pe numele soțului.Da-ti va rog un sfat Vă mulțumesc și va doresc multa sanatate.,

 5. – De ce ANAF din Romania are apucaturi Rusosone,,,
  – De ce AMAF obliga oameni sa faca asigurari de Sanatate prin ANAF sub dictatura si amenintarea ANAF,,,
  – De ce ANAF nu are STAPAN si NU poate fi control at de nimeni si Nu e trash la raspundere de nimeni,,,

 6. De ce ANAF ( s-au ANAFURA Ruseasca ) din Petrosani Hunedoara obliga tineretul sa faca asigurarii de Sanatate sub amenintarea de exzecutare silita in caz ca refuza????

  De ce Seful ANAF din PetrosaniNU poate fi anchetat de abuzurile in servici ce le face asupra populatiei rurale???

  De ce Seful ANAF din Petrosani Hunedoara si clanul lui de subordine NU raspundere si Nu sunt controlati de superioritatea ANAF a Romaniei pentru sutele de mii de nereguli si abuzurile ,,,

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.