Executat Silit De Rci Leasing

Poprire pe contul firmei din partea RCI LEASING ROMANIA IFN – ce facem cand suntem executati silit ilegal de catre firma de leasing RCI Leasing Romania IFN

Executat silit de catre RCI Leasing , debitorul anuleaza executarea silita inceputa in mod ilegal impotriva lui.

Cine sunt cei de de la RCI Leasing care executa silit ilegal?

Cum puteti anula executarea celor de la leasingul RCI?

La toate intrebarile acestea vorm cauta raspuns mai jos, unde vom prezenta si cazul din seria #DosarelePrindViata, unde de mai bine de 2 ani de zile, prezentam tututor partilor interesate, dosare pe care le-am castigat in lupta cu firmele de recuperari creante , societatile de leasing care actioneaza abuziv si desigur bancile care pun in executare silita in mod ilegal, contractele de credit.

Astazi este randul celor de la RCI LEASING Romania IFN, adica un alt IFN, de data asta unul foarte mare, care a cesionat catre recuperatorii de creante un contract de leasing, apoi pus in executare silita ilegala, debitorul a reusit sa anuleze executarea silita ce se baza pe contractul de la RCI LEASING.

Sa incepem!

Cine este RCI LEASING ROMANIA IFN S.A ?

Lesne de observat ca IFN-ul in cauza, daca faceti o cautare pe site-ul acestuia, are sucursale , adica subsidiare, in aproape toate orasele importante ale Europei, dar si in America, Africa si Asia, fapt ce il face un IFN foarte mare si care se preteaza la vanzarea contractelor pe care nu le mai considera importante, catre recuperatorii de creante.

Noi spunem ca IFN-URILE serioase, NU CESIONEAZA contractele lor catre recuperatorii de creante.

Cititi si :

#DosarelePrindViata – Executat silit de RCI LEASING debitorul ajunge sa anuleze executarea silita.

Nu contenim sa spunem ca #DOSARELEPRINDVIATA fiindca desi executorii judecatoresti si firmele de recuperari creante, ori in cazul nostru RCI LEASING ROMANIA IFN care a cesionat catre o firma de recuperari creante, va vad pe toti debitorii ca niste simple numere de dosare de executare silita.

Noi la SCA CUCULIS&Asociatii am avut , avem si vom avea o viziune credem si speram noi, diferita!

Oamenii pe primul loc si nu cifrele cinice ale executarilor silite. Stau marturile mii de debitori nici nu am avut noi suficient timp cat sa urcam macar 5% din cate dosare de executare silita am reusit sa anulam in instanta.

HOTATARE Definitiva – 10000 de EURO Anulati de la contractul cu RCI LEASING ROMANIA IFN – Executat silit de RCI LEASING , debitorul formuleaza contestatie la executare silita si castiga! Debit PRESCRIS!

10.09.2021 Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. TUDOSE M.
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare. Constată prescris dreptul de a obţine executarea silită.

Anuleaza actele de executare efectuate in dosarul de executare 291/2020 al SCPEJ Ochian Doru Catalin si Neneci Alexandru.

Obliga intimata la plata catre contestator a sumei de 2484,72lei cheltuieli d judecata-onorariu avocat,contravaloare fotocopiere dosar executare Dispune restituirea catre contestator a taxei de timbru in cuantum de 1000 lei achitata cu chitanta 179141/2020 nr 799265(16) din 2.06.2020 dupa ramanerea definitiva a prezentei.

Executat silit de RCI LEASING
Executat silit de RCI LEASING

Povestea cesiunii este una clasica in ceea ce priveste modul in care creantele ajung sa fie executat silit de rci leasing, in sensul ca acestia au vandut creantele pe carele aveau catre un recuperator de creante, INVESTCAPITAL, care la randul sau a pus in executare silita contractul de leasing.

Notificarile emise de catre RCI LEASING ROMANIA IFN nu au putut intrerupre teremul de prescriptie. Clar se arata in hotararea judecatoreasca faptul ca avand in vedere ca executarea silita a fost inceputa dupa mai mult de 3 ani de la data la care contractulde leasing a devenit scadent, precum si ca nu a intervenit niciun caz de suspendare sau intrerupere a termenului de prescriptie, instanta admite cererea de contestatie la executare pntru debitorul executat silit de RCI LEASING ROMANIA IFN si practic anuleaza TOATA EXECUTAREA SILITA.

Sa nu uitam ca unul dintre motivele ce pot fi invocate atunci cand vine vorba despre un contract de leasing, care ajung pe mainile recuperatorilor este ca acest contract NU ESTE TILTU EXECUTORIU!

Vedeti si :

Clauzele abuzive din contractul RCI LEASING, ar putea sa fie un alt argument pentru care ati putea anula o executare silita si faptul ca debitorul poate sa formuleze o contestatie impotriva RCI LEASING ROMANIA IFN chiar si dupa 15 zile daca in acest contract de leasing sunt clauze de natura abuziva.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania

4 comments to “Executat Silit De Rci Leasing”
  1. Buna ziua Domnule Cuculis! Am un dosar pe rol de executare silita, la momentul de fata suntem ìn recurs iar de un an jumate nu a mai intervenit nimic nou la el, avocatul meu nu prea e comunicativ si nu prea stiu ca sa fac ìn cazul de fata. Cum pot sa scot casa de sub sechestru? Va multumesc mult!

  2. Bună ziua dl Cuculis! Mama are data o sentința civila de executare silita pt o mașină luata prin leasing și s a ajuns la suma de 10000 e… Cum putem sa scăpăm de aceasta datorie care este veche de peste 10 ani. Mulțumesc frumos!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.