Executat Silit Fara Bunuri – Sunt Executat Silit Si Nu Am Bunuri Pe Numele Meu

Executat silit fara bunuri in proprietate, debitorul nu poate fi supus unei urmariri silite.

Executat Silit Fara BunuriNu Am Bunuri Pe Numele Meu si totusi sunt executat silit – Inainte de a explica orice, mentionam ca chiar si atunci cand suntem intr-o asemenea situatie, nu trebuie sa ramanem in pasivitate fiindca executarea prin care trecem poate fi ilegala si am putea sa o anulam, chiar daca nu avem bunuri pe numele nostru si chiar daca executorul nu ne poate executa silit.

De asemenea este posibil ca la un anumit moment sa avem nevoie sa achizitionam pe numele nostru anumite bunuri iar daca nu rezolvam situatia prin care trecem cu executarea silita, mai tarziu, nu vom mai putea face niciun demers.

Vedeti totul despre ce se intampla cu executatii silit care nu au bunuri pe numele lor, mai jos.

Insolvabilitatea debitorului persoana fizica sau persoana juridica, reprezinta de esenta, starea prin care un debitor executat silit si care nu are bunuri penumele lui , debitor insolvabil denumit, nu poate fi constrans sa isi plateasca datoria si astfel, pentru a nu consuma mai multe resurse decat cele pe care le poate dobandi in timpul unei executari silite, executorul judecatoresc, dispune incetarea executarii silite pe baza insolvabilitatii debitorului care nu are bunuri urmaribile pe numele lui.

Executat Silit Fara Bunuri

Executat Silit Fara Bunuri – Daca Sunt Executat Silit Si Nu Am Bunuri Pe Numele Meu ce se intampla?

In principal, primul pas spre insolvabilitatea debitorului constatata, este acela ca executorul judecatoresc sa primeasca de la toate institutiile abilitate in a da relatii despre debitor ( ITM, ANAF, DITL, BANCI, CARTE FUNCIARA, REGISTRUL ELECTRONIC DE GARANTII MOBILIARE).

Daca in acest sens dupa ce executorul face toate demersurile in vederea identificarii bunurilor debitorului, acesta nu detine nimic pe numele sau, executorul este OBLIGAT PRIN LEGE, sa intocmeasca un proces verbal de insolvabilitate in asa fel incat sa inceteze executarea silita inceput aimpotriva debitorului care nu are bunuri pe numele lui.

Debitor insolvabil – Daca sunt executat silit si nu am bunuri mobile sau imobile pe numele meu sau daca nu am un loc de munca, pot pati ceva? Se poate transforma datoria in dosar penal?

Nu, sub niciun aspect posibil, datoriile pecuniare NU se transforma in obligatii de natura penala.

Atentie insa, daca datoria a fost facuta in scopul savarsirii unei inselaciuni, atunci situatia se schimba si putem fi trasi la raspundere.

Aviz celor care nu-si mai pot recupera banii imprumutati pe la “te miri cine”, daca acestia v-au inselat, puteti depune o plangere penala.

Ceea ce trebuie sa stie un debitor care nu are niciun bun pe numele lui si in patrimoniul sau , este ca datoria pe care o are inregistrata pe numele lui NU DISPARE doar pentru ca executorul constata ca debitorul este insovabil ci executarea inceteaza conform legii si art. 703 din codul de procedura civila, insa atentie ea poate fi reluata si atunci este bine sa stiti cum o puteti contesta executarea silita a unui debitor insolvabil si care nu are bunuri pe numele sau.

Ce prevede legea cu privire la starea de insolvabilitate a unui debitor executat silit si care nu are bunuri in patrimoniu?

PONT JURIDIC : Cum scapam de datorii daca nu le mai putem plati ? Puteti fi interesat si de insolvabilitatea persoanei fizice in sensul legii 151/2015, denumita generic si falimentul personal.

Articolul 703 din codul de procedura civila, se refera la cazuri de încetare a executării silite iar unul dintre aceste cazuri este tocmai acela cand debitorul nu are bunuri ce pot fi executate silit :

(1) Executarea silită încetează dacă:

2. nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile sau a imposibilităţii de valorificare a unor astfel de bunuri;

Astfel, textul de lege este unul foarte clar, executarea silita inceteaza si chiar daca executorul ar dori sa mentina in mod artificial o executare silita pornita, debitorul ar putea sa conteste acest lucru si sa obtina chiar de la instanta o incetare a executarii silite.

De altfel, alturi de incetarea executarii , orice poprire trebuie ridica.

(2) În toate cazurile, executorul judecătoresc va întocmi o încheiere, motivată în fapt şi în drept, cu menţionarea cauzei de încetare a executării.

Încheierea de încetare a executării va fi comunicată de îndată creditorului şi debitorului.

(3) În cazurile prevăzute la alin. (1) pct. 2, 3 şi 5 executorul judecătoresc îi va remite personal creditorului sau reprezentantului său titlul executoriu.

Asta inseamna cel putin aparent ca daca se constanta ca debitorul urmarit silit nu are bunuri executabile pe numele lui, executorul judecatoresc va fi nevoit sa emita o incheiere de incetare a executarii si la fel de aparent, debitorul SCAPA DE EXECUTAREA SILITA.

Ce spune legea ca se intampla daca incepe o executarea silita impotriva unei firme care nu are bunuri in patrimoniu? Ce se intampla cu firma respectiva?

Executat Silit Fara Bunuri , firma – In cazul societatilor comerciale, a firmelor, se poate pune problema unui proces verbal de insolvabilitate insa atentie, debitorul persoana juridica, poate fi tras in procedura de insolventa iar acolo, daca cu rea credinta s-a ajuns la insolventa debitorului persoana juridica prin neglijenta administratorului, atunci acesta din urma va putea fi facut raspunzator cu privire la prejuridiciile aduse si atunci executarea silita se va transfera tot pe persoana fizica si anume pe numele debitorului.

Daca nu am bunuri pe numele meu si nu are cum sa ma execute silit banca, ifn-ul , recuperatorul de creante sau alt creditor, este necesar sa mai fac o contestatie la executarea silita?

Daca nu detin bunuri in proprietate, trebuie sa mai fac o contestatie la executare?

Noi va sfatuim sa accesati calea unei contestatii la executare ori de cate ori exista o suspciune cu privire la legalitatea executarii silite la care sunteti supusi.

Astfel, desi la prima vedere, faptul ca NU aveti bunuri pe numele dvs. inseamna ca efectiv executorul nu va poate executa silit si este chiar obligat sa intocmeasca un proces verbal de insolvabilitate, conform codului de procedura civila, pe perioada in care sunteti insolvabili, prescriptia NU CURGE, asta inseamna ca va poate executa silit si peste 10 ani daca ati ramas in aceeasi stare de insolvabilitate.

PONT JURIDIC EXTREM DE IMPORTANT: Daca pe perioada in care ati fost declarat insolvabil, reluati activitatea lucrativa si generati sume de bani ori va procurati pe numele dvs. un bun mobil sau imobil iar intr-o perioada de 3 ani de zile de la momentul acela, creditorul si executorul NU VA EXECUTA SILIT, executarea lor silita este PRESCRISA si orice incepere a executarii silite este considera ILEGALA.

Creditorul este obligat ca pe perioada starii de insolvabilitate sa faca demersuri si sa identifice daca debitorul are bunuri ce pot fi valorificate, in caz contrar, se face evident responsabil de pasivitate iar acest lucru poate forma obiectul contestatiei la executare.

De asemenea, poate fi facuta o contestatie la executare pentru orice alt motiv cum ar fi sechestrul pus de catre un executor pe un bun ce nu ii apartine debitorului sau daca este cazul sa invoce prescriptia chiar daca nu are bunuri pe numele lui ori daca s-a facut o cesiune de creanta nenotificata sau suma pentru care este executat silit este ilegala ori mult prea mare.

Ramaneti vigilenti si daca sunteti pusi in fata unei executari silite , folositi cand este cazul instrumentul unic de aparare impotriva unei executari silite ilegale si anume , contestatia la executare silita.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.

77 comments to “Executat Silit Fara Bunuri – Sunt Executat Silit Si Nu Am Bunuri Pe Numele Meu”
 1. bunä seara poate faceti si un coment pentru cei care deja au fost executati si li s a vandut imobilul in acest contexst dacä se mai poate faceceva dupä noile legi care au intrat in vigoare

   • Buna seara daca am mai multe executari si mia retinut si banca si fabrica 85 la suta din salar e normal si mai ales alocatia copilului mia spus ca asta e legea si orce venit imi intra pe card mil ia

   • Bună seara în 2oo8 am luat bunuri de la Domo în rate a mai rămas vreo 3 rate cred neplătite nu am bunuri și nici nu lucrez mia venit acum să plătesc o suma destul de mare cu executare silită ce pot face mulțumesc

   • Bună ziua ,

    Dacă un administrator de firma este executat silit avand o datorie mare la ANAF și nu are venituri si bunuri pe numele lui și locuiește cu părinții, bunurile acestora pot fi executate silit ?
    Mulțumesc

  • Dacă sînt pensionat pe caz de boală psihic grad 2 și nu am bunuri mobile sau imobile dar am o trotinetă și un telefon mobil pe care nu am nici un act pot fii executat silit adică să îmi confiște trotineta și telefonul ?sau poate sa îmi ridice toată pensia după card?

   • Dacă am pe numele meu și A soției teren de la soacra mea și soția este executată silit de catre kruc nu a plătit facturile care îi veneau de și nu mai aveam programe la televizor ce trebuie să facă în situația asta ?

   • Bună ziua. Dacă nu avem nimic pe numele nostru putem fi executat silit ???sau putea fi urmăriți penal??

   • Bună ziua în 2013 am avut un credit de la otp și nu lam mai plăti pentru că nu am mai avut posibilitatea să îl plătesc . Eu nu am bunuri pe numele meu, soțul are casă doar pe numele lui. Eu nu lucrez,și am fost executat silit. Ce mi se poate întâmpla. Vă rog să îmi răspundeți. Mulțumesc.

  • Buna ziua, am si eu o intrebare. Am castigat procesul pentru recuperarea banilor in Gaza und contact cu o Firma de geamurii termopane. Dar nu se anunta nu stim nimic de Ei. Se renteaza sa Mai facem executarea silita?
   Ce avantaje Sau siguranta am ca recuperez toata suma +cheltuielile de judecata? Va multumesc frumos.

 2. Ce se întîmplă cand se depășește termenul in care poti contesta executarea si instanței de judecată totusi aproba executării silitede ce

 3. Bună ziua. Am avut un contract de credit cu BCR, pe numele meu, soțul a fost codebitor. Contractul a fost cesionat către Kruk-Secapital cu care am încheiat un acord, doar între mine și Kruk, soțul nu a semnat niciun fel de act cu ei. Acum suntem cu ei în proces de contestație la executare, s-a pus sechestru pe bunurile soțului, eu neavând niciunfel de bun pe numele meu. Este legal acest lucru?

 4. Buna ziua!

  Daca am avut un PFA aproximativ 8 ani ai am acumulat datorii catre ANAF, iar acum am radiat PFA-ul, ma mai poate executa ANAF-ul?
  Daca da, cum pot sa scap de executare?

 5. Am proprire pe salar de la doi executori, mi se trage din salar dar eu nu am semnat nici o foaie cum ca as fi de acord , nu am fost contactata sa ne intelegem amiabil pt a plati datoria .Ce trebuie sa fac , va dati seama dintr-un saler de 1500 cu ce mai raman si sunt singura

 6. Buna ziua,în 2008 am facut un credit la pireusbank de 5000 de lui,nu am mai putut să îl plătesc, stiu ca ma preluare un recuperator, dar nu mai stiu cum se numeste,ce as putea sa fac ,sa fiu ștearsă din biroul de credit, nu am nici un bun pe numele meu,dar în cazul în care as vrea sa iau,imi este frica ca ma gasesc din nou…Multumesc frumos,daca puteti dumneavostra sa va ocupați,as vrea sa ma anuntati.O zi bună.

 7. Bună ziua
  Am luat un credit in2005 si din 2013 nu mi-a mai venit nici o hârtie de la iei
  Acum au început să vina tot felul de executari si popriri pe salariu
  Mai am încă 2 popriri și am salariu minim pe economie
  Ce pot să fac?

 8. Bună ziua. Ma numesc Nicolae Daniel și sunt executat silit pe salariul en sunt de 2 luni în concediu fără plata executorul ma ataca pe toate partile menționez sunt executat de 2 bănci nu am mai avut posibilitatea de plata a ratelor. Am o masina din 2000 mi sa pus sechestru pe ia ce pot face? Cam cât costa o întrevedere a unui avocat pentru o soluție pentru ca am ajuns la depresie și prea ma pricep care sunt pașii. Va mulțumesc. Aștept un răspuns pe adresa de e-mailc

 9. Bună ziua !
  Vă rog din suflet ajutați-mă cu un sfat : în 2016 am făcut un credit de nevoi personale la Credius , valoarea creditului fiind de 3200 lei din care am luat în mana 2800 lei. Din 2017 sunt executată silit pentru suma de 24.181.96 lei.
  Ce pot face în cazul meu, cum o pot rezolva ? Nu am niciun venit, bunuri ce pot fi executate nici atât, nici măcar casa nu am.
  Multumesc frumos!

 10. Buna ziua,
  Am primit recent mostenire cota parte dintr-un alpartament , dar nu am acceptat mostenirea, deci nu figurez la cadastru cu proprietati. Firma la care sunt asociat unic este debitoare la o banca. Poate aceasta sa ma execute silit si sa-mi ia imobilul mostenit? Ce modalitati de aparare am daca datoriile firmei se datoreaza crizei COVID si inchiderii activitatii firmei din cauze obiective? Detin si Certificat pentru situatii de urgenta.
  Multumesc.

 11. Sunt persoana juridica executata silit cu o utilitara in lising datorie la finanțe și la banca menționez că firma nu mai are activitate, nu am nimic pe numele meu decât soția pe numele ei ce mi se poate întâmpla va multumesc

 12. Bună ziua! Am un prieten redit ne achitat la mulți timp, acum am primit mesaj ca îmi face banca proprie pe conturi. Eu în special nu dețin nimic pe numele meu, ce poate să-mi facă, sau ce sa fac eu? Încerc să-mi găsesc un serviciu bine plătit casa pot sa achit. Dar nu înțeleg de ce creditul care îl am trebuie să-l plătesc mult mai mult. Dublu, nu mise pare corect.

 13. Bună ziua! Am un credit ne achitat la timp, acum am primit mesaj ca îmi face banca proprie pe conturi. Eu în special nu dețin nimic pe numele meu, ce poate să-mi facă, sau ce sa fac eu? Încerc să-mi găsesc un serviciu bine plătit casa pot sa achit. Dar nu înțeleg de ce creditul care îl am trebuie să-l plătesc mult mai mult. Dublu, nu mise pare corect.

 14. Buna ziua dle Avocat Cuculis
  Sunt executat silit dosar in data 29/12/2021 înștiințat 12/01/2022 , la adresa socrilor, pentru credit nevoi personale in CHF contract credit in 2008, preluat in 10/2019 de către investcapitalLTD. Insolvent din 2009 locuiesc in alta țara din același an , consider in temeiul legii ca am drept la contestație și am nevoie de un avocat ca Dvs . Mulțumesc anticipat pentru răspuns
  George D

 15. Buna ziua,

  Am fost pacalit de o societate cu o suma de bani. Mai exact, societatea nu a platit factura emisa de societatea mea dupa ce am predat lucrarea (construire site web). Am avut castig de cauza in instanta si am vorbit cu un executor judecatoresc care i-a pus propiere pe contul societatii, insa nu mai are activitate pe societate si nici bunuri. Ce pot face in aceasta situatie? Am inteles ca a mai “țepuit” si alte persoane/societati in acelasi mod si am vazut ca anul trecut Banca Transilvania a avut castig de cauza in instanta si s-a dispus executarea silită atat a societatii cat si a celor doi administratori, care sunt si sot si sotie.

  Ce as putea sa mai fac mai mult de atat? Mi se pare absurd ca se pot face astfel de “țepe” și să scapi basma curata, iar cel care muncește să piardă chiar daca instanța ia dat câștig de cauză.

  Orice sfat din partea dvs. m-ar ajuta enorm! Multumesc anticipat!

 16. Buna ziua dl Avocat, va rog din suflet sa ma ajutati, sunt disperat, pur si simplu mi-au pus casa la licitatie si mi-au luat si masina prin hotarare judecatoreasca fara drept de apel.

  Eu nu am ai putut sa platesc ratele la banca vreo 8 luni de zile, a murit fratele meu, si ghinionul a facut ca mi-am pierdut si locul de munca. am dus toate actele la banca BCR ca nu imi permit sa mai platesc. M-au conditionat sa ma angajez in 3 luni, din pate nu am gasit loc de munca in 3 luni. am gasit un loc de munca in 8 luni. La reangajare, in luna Septmebrie 2021 am inceput sa platesc din proprie initiativa cate 1000 lei. si in Decembrie 2021 m-am trezit acasa cu o poprire si casa luata, masiana luata. In conditiile in care eu am inceput sa platesc din proprie initiativa deja Ratele in Septembrie 2021. Ce as putea sa fac legal, va rog frumos sa nu ajung pe strada sa locuiesc?

  • Buna seara! Sunt plecata din tara si am un credit neachitat la ING. Au trecut 6 ani si abia anul trecut am fost contactata de Kruk. Mentionez ca nu am acces la scrisorile primite in tara. Acum dosarul este in executare silita. Nu am nimic pe numele meu . Cum ar trebui sa procedez ? Suma datorata este de 49000 ron. Vreau sa achit si am posibilitatea sa schit in rate lunare dar nu am cum sa ajung in tara. Ma pot judeca in lipsa? Imi este teama sa nu fiu data in judecata sau retinuta.

 17. Buna. Am câteva executări silite de la IFN uri (4)pe sume între 500 și 700 lei credit inițial. Acum as avea de plata cam până in10000 lei. Ce as putea face in acest caz. Bunuri nu am pe numele meu. Locuiesc cu cineva in casa ei. Se poate executa ceva din casa ei?
  PS. As vrea să platesc tot dar nu dispun de aceste sume deodată. Mulțumesc !

   • Buna ziua, proprietarul casei pe care am închiriat-o a depus pentru ordin de eliberare, nu a mai avut ce sa elibereze fiindca deja plecasem dar am fost notificata sa platesc 5000 de lei cheltuielile lui de avocat. Inteleg ca daca nu platesc, pot fi executata silit. Nu am venituri in romania, si nici bunuri, detin un SRL dar nu scot dividende. In ce masura pot fi executata, si care ar fi momentul cand ar trebui sa va contactez sa depunem o contestatie/verificare. Ma intereseaza sa negociem un plan de plata fara sa am popriri pe conturi.. are voie sa puna popriri pe conturi daca nu am venituri? Care e suma maxima?

 18. Buna ziua,
  Numele meu este Florentin Pirvan si in urma citirii unui articol pe net legat de executari silite, mi-am facut curaj sa va scriu si sa cer un sfat.
  In urma unui proces penal pierdut, s-a emis o executare silita pe numele meu si am poprire salariala.
  In momentul de fata nu detin niciun alt bun pe numele meu.
  In viitorul apropiat trebuie sa fac o succesiune in urma a 2 decese in familie si voi fi nevoit sa trec o masina pe numele meu.
  As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea sa pierd masina din cauza executarii silite avand in vedere ca va aparea pe numele meu.
  Mentionez ca masina valoreaza aproximativ 8000 de Euro iar datoria catre persoana in cauza este de aproximativ 4000 Euro.
  Cu deosebita stima

 19. Bună seara! Vă rog cu respect, să îmi răspundeți și mie la o întrebare! Dacă ex soțul meu are executare silită în urma neplății unui împrumut la ,,Provident” și noi sîntem divorțați de dinaintea contractării împrumutului el neavînd nici un bun mobil sau imobil,locuind în aceeași locuință cu mine în formulă de chiriaș,ce ar trebui să facă!?

 20. Buna ziua. Cand avem 18 ani am facut imprumut la icredit. In momentul actual nu lucrez pentru ca am un un copilas de 10 luni .. nu am bunuri mobile sau imobile pe numele.. de curand am primit acasa ca sunt executata silit.. daca nu am bani sa platesc suma aceea si nici lucruri mobile sau imobile pe numele meu ,pot patii ceva? As putea imi tranfer pe luna cativa banuti in contul in care ei mi l au blocat si sa si i retraga ei de acolo? Sau ce as putea face in situația asta?

 21. Buna ziua. Am Titlu de proprietate pe 2 ha din 1994,iar in 2001 primrul din com vecina a actionat in instanta CJFF si a reusit sa treaca 194 ha de comuna lui si a improprietarit consateni care au vandut terenul. In 6 07 2022, am reusit sa castigam in instanta 5,7 euro/mp despaagubiri insa primarul e condamnat 10 ani si nu are bunuri pe numele lui, avand in total de plata cam 8 milioane de euro de la cei 100 pagubiti. Cum sa fac si cine sa imi dea acesti bani daca el nu ii are?

 22. Bună ziua
  In 2012 soțul meu a făcut un credit la CEC BANK la care a plătit o perioada după care a nu a mai avut posibilitatea sa plătească, în același an noi am și plecat din tara locuind în prezent în străinătate, nu avem avem bunuri mobile sau imobile pe numele nostru, adresa din buletin este pe adresa părinților mei acum și nu mai corespunde cu adresa pe care a fost făcut creditul, credeți ca părinți mei pot avea probleme el figurând ca locuind acolo?

 23. buna ziua,
  soacra mea a avut o firma in parteneriat cu fostul concubin,acesta facand foarte multe nelegeri,iar ulterior ia schimbat functia socrei mele din partener in administrator.firma s-a dizolvat,numai produce venituri de peste 10 ani,dar a ramas cu datorii la anaf.de anul trecut ne-a venit acasa o dispozitie de executare silitaa soacrei mele,dar aceasta nu detine bunuri si nici nu are venitur.anul trecut i-a facut sotului act de donatie pe casa,ce am putea face?riscam casa?sau noi ceva daca nu platim datoriile ei?
  multumesc anticipat pentru raspuns

 24. Buna ziua,
  De curand, cei 100 proprietari cu titluri de proprietate din 1994 ai comunei Oarja, jud Arges, au castgat procesul dus de 18-20 ani cu fostul primar al comunei vecine Bradu pentru ca au fost ,desproprietariti in 2001, printr-o hotarare judecatoreasca nedreapta, bazata pe acte false , ajutat de conducerea de atunci.
  Hotararea fiind sa fim despagubiti deprimar cu 5,7 euro pe mp, adica in total ar trebui sa ne dea 8,6milioane euro pentru toti. Primarul, fiind si condamnat la 10 ani inchisoare, nu mai are nici un bun pe numele lui. Ajutorul pe care il solicit este cum putem recupera noi ceace aparent am castigat dar numai pe hartie. Primarul, banuiesc ca a actionat, ca reprezentant al statului roman, darjudecatorul nu a vazut asta. . Deci noi am fost vaduviti de proprietati 22ani, am pierdut recolte pe 194,5 ha si nu putem recupera terenul pe care primarul l-a vandut prin interpusi pana in 2005 si nici banii pe despagubiri canu mai are nimicCel putin un sfat de continuare a actiunii, asteptam. pot pune la dispozitie toate hotararile recente.Multumim

 25. Bună ziua ,

  Daca un administrator de firma este executat silit datorita unei datorii f mari la ANAF si nu are venituri și bunuri pe numele lui și locuiește cu părinții, bunurile acestora pot fi executate silit ?
  Mulțumesc

 26. Daca sunt executat silit datorita unei datorii si nu am venituri și bunuri pe numele meu și locuiesc cu părinții, bunurile acestora pot fi executate silit ?
  Mulțumesc
  O zi buna

 27. Buna ziua

  Sunt in proces de decalatie faliment persoana fizica (sper ca am scris corect)
  Am primit azi, de la un IFN, un mesaj pe whatsapp prin care mi se specifica cum ca “astazi intocmim fisa de deplasare la domiciliu”
  Ce inseamna asta ? Nu gasesc nicaieri

 28. Bună ziua! Dacă sotul meu este executat silit, dar nu are nici un imobil pe numele luii, casa fiind pe numele meu dinaintea casatoriei, pot fi eu executata silit?

 29. Buna ziua,

  Ce se intampla cu sumele retrase de executor din alte conturi decat cel principal, cel de salariu? Am observat ca au tras din mai multe conturi personale dar suma principala din care se trag bani in ziua de salariu nu s-a modificat.
  Organul de executare nu mi-a trimis nimic mie personal pe email sau telefon, nici macar o instiin tare de poprire, doar anagajatorului, nu gasesc nicaieri o adresa de email valabila, la nr de telefon nu raspunde nimeni de la ei pentru a afla informatii. Este vorba despre BEJA Executoris.

  Va multumesc anticipat,
  Lora

 30. Buna ziua Sint Mocanu Vasile și am o întrebare eu in anul 2018 mă portat de Orange la Telekom mai avem 7 luni de contract cu Orange dar Telekom mia promis că în presa ea contractul și vă băgat în tribunal cu o datorie de 718 acuma tribunalul . mă obligă să plătească 1200 de lei eu nu am casă sau altceva pe numele meu Sint bonlav de ceroza epadica și nici măcar ajutorul social nu mai.am ce trebuie să fac ? Va mulțumesc frumos

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.