Abonament Avocat – Servicii Juridice Tip Abonament

Abonament Avocat Servicii Juridice – Un abonament pentru serviciile juridice din partea unei societati de avocati,are scopul de protejare in permanenta fie a unui business, a unei societati, activitati comerciale si de foarte multe ori, asa cum am gandit noi cei de la societatea de avocati Cuculis si Asociatii, A UNOR persoane fizice care au zilnic nevoie de informatii juridice din toate domeniile dreptului.

Practic, prin intermediul unui abonament avocat , aveti acces conform intelegerii la informatii , informatii juridice ce va pot schimba de la o ora la alta viata si deciziile pe care vreti si trebuie sa le luati in legatura cu desfasurarea activitatii cotidiene.

Fie ca discutam despre o persoana juridica, adica o societate comerciala sau o persoana fizica ce se confrunta cu probleme zilnice uzuale, semnarea unui contract la banca spre exemplu, cu totii avem nevoie de informatii de calitate si de cele mai multe ori , un abonament este ideal pentru o firma activa sau chiar si pentru o persoana fizica.

Astazi , in materialul propus de catre noi, discutam despre ceea ce inseamna un abonament avocat si ce titpuri de servicii juridice puteti primi in cadrul unui asemenea contract.

Cautati servicii juridice tip abonament? Atunci aveti toate explicatiile mai jos!

Sa incepem.

Cititi si :

De ce un abonament de servicii juridice?

In primul rand, increderea este unul dintre elementele definitorii ale unei relatii.

Stim cu totii cat este de important sa fii recomandat undeva pentru ca acel profesionsit sa te ajute si tu la randul tau sa ai incredere ca mana pe care ti-o intinde acel profesionist este una cinstita.

Multi dintre cei cu care am discutat in decursul timpului si aici ma refer mai ales la clientii persoane fizice, vin de multe ori si ne spun ca le este teama sa “nu fie vanduti”, lucru care ii sperie cel mai tare, atunci cand vor sa deschida un proces.

Ei bine, increderea pe care partile o acorda si durata de timp pe cat mai mare in cadul unui parteneriat si rezolvarea unor chestiuni juridicare, emiterea unor puncte de vedere si opinii cu privire la rezolvarea problemelor juridice, in cadrul unui abonament avocat, toate duce la o inchegare a relatiei dintre avocat si client , relatie ce poate fi trainica atata vreme cat exista incredere.

In experienta SCA Cuculis&Asociatii, repetam aici ,, la a 3-a generatie de avocati si per total , zeci de ani de avocatura , inca din anii 60, am observat ca recomandarile erau intotdeauna cele mai apreciate mai ales la avocati pentru ca mergeai la o persoana despre care cel ce iti facuse recomandarea, cumva garanta.

Un abonament la avocat reprezinta cumva o garantie ca ori de cate ori ai nevoie de un serviciu profesional juridic, te poti baza pe experienta unei societati de avocati, pentru a putea sa-o rezolvi problemele de natura juridica, promt si cu profesionalism.

Abonamentul la avocat reprezinta cumva o siguranta a faptului ca atunci cand ai nevoie de un sfat juridic, el este la un telefon distanta sau la un email distanta.

Ce avantaje am daca as incheiat un abonament avocat si in special cu o societate de avocati ?

In primul rand semnarea unui contract cu o societate de avocati, reprezinta asa cum am mai scris si mai sus, o garantie a faptului ca atunci cand ai nevoie de un sprijin juridic, el este la un telefon sau email distanta.

Daca ar fi sa catalogam si sa facem o lsita de avantaje, pentru a incheia un abonament cu un avocat, acestea ar fi urmatoarele:

 • increderea in avocatului pe care il cunosti de o perioada lunga de timp;
 • promptitudinea cu care este intampinat fiindca abonamentul deja presupune o anumita intaietate la preluarea cazului;
 • siguranta ca atunci cand ai nevoie de un sfat juridic, poti apela la un numar preferential sau de multe ori ai numarul de telefon direct al avocatului, pe care il poti suna;
 • nu mai pierzi timpul cu identificarea unui specialist in domeniul pe care il cauti;
 • semnarea unui abonament de servicii juridice cu o societate de avocati, te asigura ca orice problema ai avea, exista acel domeniu de competenta in portofoliul societatii;
 • de cele mai multe ori exista beneficii financiare pentru un abonament juridic, fiindca intodeauna daca ai semnat un abonament avocat , consultatiile juridice pot fi gratuite si evident si onorariile sunt stabilite cu reduceri mari de 10-50% la onorariile practicate in mod obisnuit.

Tipuri de abonamente la avocat / la societati de avocati

Asa cum am precizat si mai sus exista o adresabilitate mai mare in randul societatilor comerciale care vor sa aiba asigurat spatele cand vine vorba de partenerii lor de comert si atunci in general , societatile comerciale opteaza pentru un abonament la avocat.

Tipurile de abonament sunt urmatoarele:

 • abonament servicii juridice destinate persoanelor juridice ;
 • abonament juridic pentru persoane fizice;
 • servicii juridice tip abonament pentru reprezentarea in faza instantelor de judecata sau –
 • abonament avocat doar pentru consultanta;
 • abonament juridic pentru Familie.

Practic, toate pachetele explicate mai sus, vin si creioneaza de fapt servicii juridice pe baza de abonament ce pot fi potrivite pentru unii dar nepotrivite pentru altii, motiv pentru care fiecare aboanment juridic, este FELXIBIL de cele mai multe ori, pentru a putea cuprinde toate necesitatile persoanei fizice sau juridice.

Abonamentul la avocat pentru FAMILIE este de cele mai multe ori , potrivit in situatia in care el este aplicabil atat pentru cel ce inchide abonamentul dar evident ca in cadrul acestuia sunt cuprinsi si membrii familiei si stim ca de multe ori fie noi fie copiii nostri, pot lua o amenda sau au nevoie sa rezolve niste afacer judiciare, si abonamentul juridic FAMILIE este ideal pentru o asemenea situatie.

Abonamentul nominal pentru o persoana fizica presupune spre exemplu consultatii la distanta sau la sediul societatii de avocati dar si reprezentari in instanta si la alte institutii.

Abonamente business la avocat – Ce presupune ?

Un abonament juridic de tip Business va poate scoate din multe incurcaturi fiindca o societate comerciala poate fi supusa:

 • controalelor ANAF unde reprezentarea unui avocat este extrem de importanta;
 • contestarii amenzilor de la ITM sau ANAF sau POLITIE;
 • schimbarea actelor societare;
 • reprezentarea societatii in fata angajatilor;
 • reprezentarea societatii in fata parchetelor , instantelor de judecata ;
 • solutii juridice la problemele cu care se confrunta societatea.

Astfel, este evident ca nu putem sa mentionam toate beneficiile pe care un abonament juridic le poate prezenta insa un lucru este clar, sfatul profesionistului in toate situatiile este cel care poate sa fac diferenta.

Printre altele si ca sfat de final, nu mai faceti drept pe internet, dreptul se face de catre profesionsti si/sau de catre instantele de judecata, parchete si in principal pe baza dobandirii notiunilor si experientei profesionale.

Vreti sa aflati mai multe despre abonamentele juridice? Completati formularul de mai jos:

Av.Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2 Bucuresti
Romania

6 comments to “Abonament Avocat – Servicii Juridice Tip Abonament”
 1. Buna seara. M-ar interesa conditiie acestui tip de abonament din punct de vedere conditii reciproce si costuri materiale. Va multumesc, Viorel Morari

 2. Hartuire la locul de munca in urma castigarii a doua litigii de munca.
  Momentan in preaviz, urmeaza sa fiu concediata in baza art.65. Am primit doar o notificare prin care am fost informata ca: “incepand cu urmatoarea zi, sunt in preaviz, urmand ca decizia sa se emita la terminarea perioadei de preaviz”
  Am fost sanctionata abuziv inca din prima zi a reincadrarii hotarate de Instantele din Cluj pt.ca am venit mai devreme la serviciu.
  Am fost retrogradata din postul de administrator gr.I pe un post inexistent in organigrama, administrator gr.II
  Si multe altele ex: program fractionat la bunul plac al directorului sau o zi libera obligatoriu iar de a doua zi sa lucrez cate 10 ore/zi fractionat(5+5), pentru a recupera ziua libera.
  Nu stiu cum ar trebui sa arate decizia de concediere in acest caz.
  As fi interesata de un abonament pt.litigiu munca si in vederea unei eventuale colaborari.
  Cu respect, N.Udrea

 3. Buna ziua,

  Sunt interesat de un abonament pe persoana fizica si doresc preturi si detalii:
  -abonament juridic pentru persoane fizice;
  -abonament avocat doar pentru consultant;
  -abonament juridic pentru Familiea;

  Sorin Nicola Ghica

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.