Apel Dare In Plata Castigat Contra Eurobank Ergasias SA Si Erb New Europe Funding II B.V.

Eurobank Ergasias SA Si Erb New Europe Funding II B.V. Dosar De Dare In Plata Castigat In Apel

Dare In Plata Castigat Impotriva Eurobank Ergasias Instanta Schimba Total Sentinta Apelata Si Respinge Contestatia Bancii La Notificarea De Dare In Plata

 

Dare In Plata Castigat Impotriva Eurobank Ergasias

Dare In Plata Castigat Impotriva Eurobank Ergasias

 

Eurobank Ergasias banca catre care s-au facut de ultim moment toate cesiunile de creante “neperformante” pierde un alt dosar pe dare in plata.

Ne amintim ca Bancpost S.A este implicata in scandalul prin care toate creditele externalizate catre ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V. sunt susceptibile de a fi fost ilegal externalizate iar cei care au platit dobanzi externalizate pot solicita instantei de judecata restituirea lor.

De altfel, dupa oprobiul public pe care si l-au atras bancile, se pare ca  inclusiv definita impreviziunii incepe sa devina “umana” si asistam in ultima perioada la o modificare a constintei juridice a judecatorilor care analizeaza prin perspectiva umana intervenirea impreviziunii.

Solutia instantei mai jos-

EUROBANK ERGASIAS SA (CESIONAR AL ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V.) Intimat Reclamant
BANCPOST SA Intimat Reclamant
ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V. Intimat Reclamant
MIHAI MARIAN – DOM. ALES SCA Cuculis&Asociatii Apelant Pârât
MIHAI VIOLETA – DOM. ALES SCA Cuculis&Asociatii Apelant Pârât

 

Şedinţe

27.11.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet 2 Apel
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: În baza art.480 alin.2 cod procedură civilă admite apelul declarat de către apelanţii MIHAI MARIAN şi MIHAI VIOLETA împotriva sentinţei civile nr.652 din data de 10.05.2018 pronunţată de Judecătoria Slobozia, pe care o schimbă în tot şi rejudecând:Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatoarea BANCPOST SA, ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V. (fostă EFG NEW EUROPE FUNDING II B.V. ) şi EUROBANK ERGASIAS S.A. prin PIRAEUS BANK ROMANIA S.A. în contradictoriu cu pârâţii MIHAI MARIAN şi MIHAI VIOLETA.

Constată că notificarea formulată de către pârâţi şi înregistrată de către BANCPOST SA sub nr. 2675/05.12.2016, îndeplineşte condiţiile stabilite de Legea 77/2016, urmând a fi menţinută. În baza art. 453 C.pr.civ obligă pe intimata BANCPOST S.A. către apelanţi la plata sumei de 3.450 lei cu titlu de cheltuieli de judecată efectuate la instanţa de fond şi în apel. Cu drept la recurs în termen de 15 de zile de la comunicare, recurs care se va depune la Tribunalul Ialomiţa. Pronunţată în şedinţă publică azi, 27.11.2018.
Document: Hotarâre  1007/2018  27.11.2018

Dupa ce pe fondul cauzei a fost admisa contestatia bancii, in apel instanta constata indeplinite toate conditiile pentru a putea da in plata, inclusiv impreviziunea.

Simulati sansele procesului cu ajutorul inteligentei artificiale.

Darea in plata, ca procedura, este un ULTIM apanaj al debitorului dupa ce incearca alte variante alternative.

  • Curatatea contractului de credit de clauze abuzive;
  • Incercarea rebalansarii contractului de credit/reechilibrarea prin prisma cursul valutar;
  • Recuperarea dobanzilor externalizate;

Situatia de fapt a debitorilor- Dare In Plata Castigat Impotriva Eurobank Ergasias – Impreviziunea dovedita mai usor.

Debitorii au incheiat cu Bancpost S.A. (in calitate de creditor initial) Contractul de credit din data de 11.03.2008, garantat cu ipoteca.

Prin depunerea notificarii de dare in plata,  au inteles sa solicite stingerea oricarei datorii, prin remiterea bunului imobil care face obiectul ipotecii si a contractului de ipoteca aferent contractului de credit.

Astfel, procedura la care au apelat nu ii poate ajuta sa ramana cu imobilul in patrimoniu, insa ii ajuta sa o poata lua de la zero si poate cel mai important, sa rezolve problema unor rate INJUSTE.

Interesat de procedura de dare in plata sau aveti un dosar in desfasurare ce necesita asistenta? Click aici.

Intampinati o problema juridica? Completati formularul de mai jos.

 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.