Avocat Drept Comercial Litigii Intre Societati Recuperari Creante Si Consultanta Pentru Firme Avocat Cuculis

Ai probleme cu partenerii de afaceri?Situatii Comerciale Urgente? Raspunsul Online In 2 ore De La Avocatul Specializat In Dreptul Societar Sau Dreptul Comercial Al Afacerilor – Avocat Consultanta Si Reprezentare Societati Comerciale Litigii Comerciale – Avocat Cuculis

Orice afacere are nevoie de o indrumare juridica! Oricat de neinsemnata poate parea o situatie juridica, ea poate degenera intr-o situatie cu efecte financiare negative pentru compania pe care o reprezentati!

Rambursarile de TVA sunt facute greu? Ai procedura de urgenta de deblocare a banilor tai!

In principal trebuie sa aveti in vedere ca datoriile pe care le au alte societati catre dvs. pot fi recuperate intr-un termen foarte scurt prin proceduri precum “ordonantele de plata”. Fara aceste instrumente juridice societatea poate intra in faliment, pentru lipsa de disponibil sau “Cash flow”, sume ce sunt folosite intre timp de catre partenerii de afaceri, in loc sa fie in conturile firmei dvs.

In situatiile de urgenta, aveti nevoie de un raspuns, urgent! Raspunsuri avocatiale de drept Comercial in maxim 2 ore de la solicitare!

Pentru situatiile juridice comerciale, recuperari creante parteneri de afaceri, fuziuni, rambursari tva, contestatii de plata ale ANAF, importuri intracomunitare sau extracomunitare dar si litgii ce deriva din contractele comerciale, know how -ul societar si secretul legat de activitatea comerciala, completati formularul de contact de mai jos!

3 comments to “Avocat Drept Comercial Litigii Intre Societati Recuperari Creante Si Consultanta Pentru Firme Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,

  Am si eu o problema cu o firma de curierat care nu si-a respectat politica de ramburs a banilor pe care trebuia sa ii primesc in urma unui colet trimis. Suma nu este mare, doar ca am fost tratat cu o nesimtire si nu am primit un raspuns la intrebarea “de ce am platit taxa de ramburs pentru un serviciu care mi-a fost livrat dupa aproape 2 luni si jumatate in loc de 2 zile cum este mentionat pe site”. Sunt constient ca este ceva ce se poate da uitarii, dar doar sunt curios daca se poate face ceva din punct de vedere legal.
  Multumesc frumos!

  • Opinez ca aici ar fi bine sa mergeti la ANPC. In ultima vreme foarte multe firme de curierat rapid au ajuns sa produca mari neplaceri celor care au apelat la ele, tocmai dintr-o proasta gestiune a personalului si comenzilor. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 2. Buna ziua.Am o societate cu inca un asociat.Acesta a avut contract de munca pe societate,si el si sotia lui.
  Nu au achitat contributiile de stat datorate,si a venit acum somatie de plata Anaf,bineinteles pt ambii administratori,pentru ca raspunderea e 50%-50%.
  Cum as putea sa il oblig sa plateasca,sa il exclud din firma si sa inchid firma,sau sa raman doar eu administrator?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.