Avocat Drept Comercial Litigii Intre Societati Recuperari Creante Si Consultanta Pentru Firme Avocat Cuculis

Ai probleme cu partenerii de afaceri?Situatii Comerciale Urgente? Raspunsul Online In 2 ore De La Avocatul Specializat In Dreptul Societar Sau Dreptul Comercial Al Afacerilor – Avocat Consultanta Si Reprezentare Societati Comerciale Litigii Comerciale – Avocat Cuculis

Orice afacere are nevoie de o indrumare juridica! Oricat de neinsemnata poate parea o situatie juridica, ea poate degenera intr-o situatie cu efecte financiare negative pentru compania pe care o reprezentati!

Rambursarile de TVA sunt facute greu? Ai procedura de urgenta de deblocare a banilor tai!

In principal trebuie sa aveti in vedere ca datoriile pe care le au alte societati catre dvs. pot fi recuperate intr-un termen foarte scurt prin proceduri precum “ordonantele de plata”. Fara aceste instrumente juridice societatea poate intra in faliment, pentru lipsa de disponibil sau “Cash flow”, sume ce sunt folosite intre timp de catre partenerii de afaceri, in loc sa fie in conturile firmei dvs.

In situatiile de urgenta, aveti nevoie de un raspuns, urgent! Raspunsuri avocatiale de drept Comercial in maxim 2 ore de la solicitare!

Pentru situatiile juridice comerciale, recuperari creante parteneri de afaceri, fuziuni, rambursari tva, contestatii de plata ale ANAF, importuri intracomunitare sau extracomunitare dar si litgii ce deriva din contractele comerciale, know how -ul societar si secretul legat de activitatea comerciala, completati formularul de contact de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.