Executare Silita Anulata La Alpha Bank

Executat silit de Alpha Bank si Recuperatorul de Creante Serraghis Loan Management Ltd, Debitorul Anuleaza Executarea Silita

Debitorul plecat in Italia, executat silit pe ascuns de recuperatori, Ce a facut ?

Ati pierdut termenul de contestatie la executarea silita? Vedeti ce aveti de facut!

Executat silit de Alpha Bank Update 2023 – Desi dosarul de executare silita al executorului Catalin Visan si Manuel Andrei Dorcioman a fost deschis in 2018, am reusit in 2023 anularea integrala a executarii silite pornite de la un contract cu Alpha Bank si care ulterior a ajuns pe mainile recuperatorilor de creante Serraghis Loan Management Ltd.

Situatia nu este unica ci din contra, foarte multi se confrunta cu executari silite ilegale si care le fac viata imposibila.

Tot ceea ce trebuie sa stiti despre executarile silie gasiti la singura societate specializata in contestatii la executare silita din Romania, SCA Cuculis&Asociatii.

Astfel, important este ca atunci cand sunteti executat silit de Alpha Bank sau recuperatorul de creante Serraghis Loan Management Ltd ori alti recuperatori de creante, sa formulati contestatie la executarea silita pentru ca majoritatea executarilor sunt ilegale.

Mai jos o sa vedeti un nou dosar din seria dosarelor #DosarelePrindViata si un alt debitor printe miile de persoane care au scapat de executarile silite ilegale.

Sa incepem!

Sunteti executat silit de catre recuperatorul de creante sau de catre banca? Completati formularul de mai jos:

Executat silit de Alpha Bank – Debitorul executat silit in baza unui contract de la Alpha Bank ce a fost cesionat la recuperatorul de creante, anuleaza executarea silita si scapa de plata a 10000 de euro

Ajutor, sunt executat silit!! Asta a spus debitorul cand a primit acte de executare silita de la executorul Catalin Visan care i-a pus poprire pe toate conturile si daca nu ar fi facut contestatie la executarea silita a Serraghis Loan Management Ltd ar fi ramas si fara casa.

Debitorul nostru a fost plecat din tara in Italia in perioada 2015 si pana in 2022 deci exact in perioada in care executorul judecatoresc a dispus emiterea actelor de executare silita.

Practic prin contestatie la executarea silita inceputa de Serraghis Loan Management Ltd pentru contractul cu Alpha Bank S.A , am solicitat repunerea in termenul de contestatie la executarea silita iar instanta de judecata a admis cererea si a constatat si faptul ca tot creditul este PRESCRIS!

Vedeti mai jos si actul de executare silita pe care l-a emis executorul judecatoresc cu privire la executarea silita a contractului de la AlphaBank cesionat la Serraghis Loan Management Ltd.

Vedeti si :

Solutia instantei de anulare a executarii silite: Repune in termenul de contestatie la executare, admite prescriptia, anuleaza executarea!

Solutia este fabuloasa pentru debitor si asta pentru ca la cererea noastra, debitorul care era plecat din tara de mai multi ani de zile, a reusit sa repuna dosarul de contestatie la executare silita in termenul pentru a invoca prescriptia creantei.

Practic, executarea silita a Alpha Bank si Serraghis Loan Management Ltd a fost anulata integral, vedeti solutia instantei de judecata mai jos:

14.03.2023 Ora estimata: 09:00
Complet: CN3
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite cererea de repunere în termenul formulare a contesta?iei cu privire la executarea silită însă?i, formulată de contestatorul DRĂGNUTĂ CĂTĂLIN.
Respinge exceptia tardivitătii invocată de intimatul ALPHA BANK ROMANIA SA.
Admite contestatia la executare formulată de contestatorul DRĂGNUTĂ CĂTĂLIN în contradictoriu cu intimatul SERRAGHIS LOAN MANAGEMENT LTD.
Constată că a intervenit prescriptia executării silite.
Anulează executarea silită însăsi si toate actele de executare silită emise în dosarul de executare silită nr.693/2018 al B.E.J.A. Cătălin Vi?an ?i Manuel-Andrei Dorcioman.
Dispune întoarcerea executării silite ?i restituirea către contestator a oricăror sume recuperate ca urmare a emiterii actelor de executare silită anulate.
Prezenta hotărâre poate fi atacată numai cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Giurgiu.
Document: Hotarâre  1408/2023  14.03.2023
Executat silit de Alpha Bank

Vedeti mai jos si alte dosar si mai vechi prin care Alpha Bank este obligata de catre instantele de judecatasa plateasca banii incasati pe clauzele abuzive si cum debitorii inca de acum mai multi ani de zile castiga procesele cu bancile si anuleaza executarile silite.

Alpha Bank Pierde Contestatia La Executare Iar Debitorul Isi Salveaza Imobilul Executat Silit – Cum Au Transformat Clauzele Abuzive Din Contractul Bancar O Executare Silita De 100000 De Euro Intr-o Executare NULA! Executare Silita Anulata La Alpha Bank  Avocat Cuculis

Solutia Instantei Pe Scurt?

Vedeti mai jos Procesul verbal prin care Alpha Bank voia sa le vanda imobilul debitorilor la 75% din valoarea de evaluare! Cu ocazia anularii executarii silite, debitorii raman in proprietatea imobilului!

Executarea nu se poate relua fiindca s-a PRESCRIS pentru 100000 de euro!

Dosar: 4508/1748/2021

Admite cererea . Constată ca fiind abuzivă clauza contractuală de la art. 5.1 litera a. Constată ca abuziva clauza contractuala de la art. 5.2 litera a, referitor la comisionul de administrare. Anulează actele de executare efectuate în dosarul de executare 224/2016.

proces-verbal-licitatie-lpha-bank-1
proces-verbal-licitatie-lpha-bank-2

 

Ce am cerut in cadrul contestatiei la executare si cum pot fi anulate executarile silite in INTREGIME?

• Constatarea ca abuziva a clauzei contractuale regasita la Art. 5.1. litera a, referitor la dobanda in cuantum de 7,9% nerevizuibila de catre banca pe o durata de 12 luni. Dupa aceasta data dobanda este compusa din dobanda de baza a bancii: 8,25% p.a. plus marja de 2% p.a.

• Constatarea ca abuziva a clauzei contractuale regasita la Art. 5.2. litera a, referitor la comisionul de administrare reprezentad 2% din valoarea facilitatii.

2. Anularea executarii silite ca urmare incalcarii dispozitiilor art. 679 alin 1. lit. d, din dosarul de executare nr. 224/ 2016 a SCPEJ Dobra, Cosoreanu si Asociatii.

Atentie – Certitudinea titlului executoriu vadit incalcata! Titlul executoriu NU este cert chiar daca exista si o SINGURA clauza abuziva!!!

Executare Silita Anulata La Alpha Bank

Dosar: 

4508/1748/2021

Ora estimata: 13:00
Complet: Filipescu Anca – amânări de pronunţare
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea . Constată ca fiind abuzivă clauza contractuală de la art. 5.1 litera a. Constată ca abuziva clauza contractuala de la art. 5.2 litera a, referitor la comisionul de administrare. Anulează actele de executare efectuate în dosarul de executare 224/2016. Cu apel. Pronunţată în şedinţă publica astăzi 07.11.2021

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
2 comments to “Executare Silita Anulata La Alpha Bank”
  1. referitor la banca intesa eu am platit rata la banca de oare ce nora a divortat de fiul meu timp de 3 ani de zile de oare ce nora nu a vrut sa plateasca, banca si instanta de judecata ea dat casa ei, mai pot recupera suma investita , va multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.