Poprire Bcr Anulata Si Ipoteca Prescrisa-Bcr S.A Pierde O Contestatie La Executare Si Instanta Anuleaza Datoria De 33000 Euro

Abuz TOTAL al bancii BCR- Casa vanduta la licitatie publica pentru un credit PRESCRIS – Debitorul Anuleaza 64000 de euro , adica toata datoria – Urmeaza Recuperarea Imobilului

Poprire Bcr Anulata Si Ipoteca Prescrisa – Contestatia la executare silita pronuntanta in 2021, anuleaza poprirea BCR cat si toate actele de executare.

Cunoasterea drepturilor din cadrul executarii silite este o necesitate din ce in ce mai mare. Mai jos, o sa va prezentam un caz halucinant, cum un debitor si-a pierdut casa la licitatie publica, desi datoria pusa in executare silita era prescrisa.

Faptul ca am castigat dosarul de contestatie la executare si poprirea Bcr si somatia imobiliara BCR cat si restul actelor de executare silita au fost anulate, nu face nimic altceva decat sa confirme abuzul bancii si sa ii deschida posibilitatea debitorului sa se intoarca impotriva Bancii BCR si sa solicite intoarcerea executarii silite.

Executat silit? Verificati daca executarea silita este legala, completati formularul de mai jos:

Unul dintre cei mai tineri membri SCA Cuculis&Asociatii, avocatul Phillip Mandisodza , a intors solutia instantei de fond care in mod gresit a calculat ca prescriptia se ia in calcul de la data scadentei anticipate si a reusit sa castige DEFINITIV dosarul prin care debitorul anuleaza toata suma de zeci de mii de euro pe care banca BCR i-a cerut-o prin executare si cel mai important, da acum posibilitatea debitorului sa deschida dosarul de intoarcere a executarii silite.

Debitorul este la un pas sa-si recupereze casa, dupa ce a anulat executarea silita a bancii BCR.

Av. Cuculis Adrian & Av. Phillip Mandisodza

Solutia instantei de judecata in Apel, acolo unde a si ramas definitiva contestatia la executare, arata clar ca suma este prescrisa:

22.04.2021
Ora estimata: 10:30
Complet: 6A
Tip solutie: Schimbat în parte

Solutia pe scurt: Admite apelul şi, în consecinţă: Schimbă în parte încheierea apelată, în sensul că admite în parte contestaţia la executare, constată prescris dreptul de a cere executarea silită a contestatorului Săndulescu Mihai Claudiu şi anulează executarea silită derulată împotriva acestuia în dosarul de executare nr. 274/2019 al BEJ Tănase Dragoş Iulian.

Dispune, în temeiul art. 723 c.pr.civ., întoarcerea executării privind sumele executate în acest dosar. Obligă intimata să plătească apelantului 500 lei cheltuieli de judecată. Definitivă.
Document: Hotarâre  562/2021  22.04.2021

Scurt istoric al debitorului executat silit de catre BCR si care a reusit sa anuleze in integralitate dosarul:

Executat silit de BEJ Tănase Dragoş Iulian. – Somatia imobiliara de mai jos a fost emisa de catre BEJ Tănase Dragoş Iulian.

Executat silit de Tanase Dragos Iulian

Dupa primirea somatiei imobiliare in 2019, debitorul a formulat contestatia la executare silita, de altfel acesta a fost si momentul in care daca nu demara procedura de contestatie la executare, nu ar mai fi reusit niciodata sa dovedeasca abuzul Bancii BCR.

Inainte de a fi primit somatia imobiliara BCR, acesta a primit somatie poprire Bcr SA si atat conturile bancare cat si imobilul au fost blocate in asa fel incat Banca Bcr a devenit dintr-o data stapana peste viata debitorului.

Desi prescrisa creanta, banca BCR a instituit poprirea pe cont si i-a scos si casa la vanzare.

Din pricina lipsei de fonduri si disponibil banesc, nu s-a putut formula cu succes o actiune de suspendare a executarii silite, fapt pentru care, imobilul debitorul s-a vandut la licitatie publica insa contestatia la executare silita a mers mai departe.

Chiar daca se vine imobilul in care locuiti in cadrul executarii silite, MERGETI MAI DEPARTE CU CONTESTATIA LA EXECUTARE

Foarte multi debitori nu stiu ca atunci cand sunt executati silit, chiar daca imobilul se vinde si ulterior acestia castiga contestatia, ei isi pot recupera imobilul vandut in mod ilegal.

Acelasi caz este si aici, insa pentru a fi sigur ca veti recupera casa vanduta la executare, trebuie sa urmati cativa pasi:

 1. Inscrieti contestatia la executare silita in cartea funciara;
 2. Notificati toti participantii la licitatiile publice sa cunoasca faptul ca sunteti in judecata cu ei;
 3. Notificati exectorul judecatoresc;
 4. Participati cu avocatul la TOATE TERMENELE DE LICITATIE PUBLICA
 5. Castigati contestatia la executare.

Alte cazuri in care BCR S.A pierde in fata debitorilor!

Debitorul infrange banca BCR S.A – 147400 lei anuleaza instanta si implicit toate actele de executare din adresa de poprire Bcr dispunand astfel incetarea executarii silite ca urmare a lipsei executorialitatii contractului de credit bancar .

Atentie- 2021 a venit cu modificari cu privire la modul de contestare a executarilor silite, astfel incat daca primiti acte de executare procedura de contestare este diferita. Astfel verificati cum puteti formula o contestatie la executare incepand cu 2019.

Debitorul anuleaza executarea silita a BCR S.A si intersant juridic este si faptul ca discutam despre unul dintre putinele credite pe care le mai vedem in portofoliul bancii BCR in conditiile in care toate creditele presupus “neperformante” ajung direct la recuperatorii de creante ilegali si fara autorizatii.

De asemenea, executarea silita a inceput prin metoda popririi dispusa de catre executorul Ilie Maria Magdalena insa observam ca poprirea BCR urmeaza sa fie anulata de catre instanta de judecata.

Lesne de observat este si faptul ca banca BCR are Ipoteca Prescrisa si asta adauga o noua hotarare in favoarea prescriptiei ipotecii si nu la termenul de 10 ani asa cum gresit s-a retinut ci la termenul de 3 ani, de esenta protejandu-se o creanta si nu un drept real.

De mentionat, ca in cadrul procesului desfasurat in fata instantei de judecata, BCR S.A a sustinut in permanenta ca acest debit nu a fost prescris si ca executarea este legala, invocand faptul ca prin declararea scadentei anticipate in anul 2017, termeul de prescriptie ar fi operat in 2020.

Fals sau corect?

In mod sigur FALS pentru ca trebuie analizat fiecare contract de credit bancar si se observa lesne ca NEINDEPLINIREA ORICAREI obligatii din contract, atrage scadenta lui anticipata, sau mai bine zis, posibilitatea de a scadenta anticipat.

Verificati si alte moduri prin care veti putea obtine de la instanta o solutie favorabila de respingere a incuviintarii executarii silite, atunci cand un recuperator de creanta sau o banca solicita incuviintarea executarii silite a dvs.

Verificati sansele unui proces cu ajutorul inteligentei artificiale – AICI.

Debitorii trebuie sa stie ca singurul remediu pe care il au impotriva executarilor silite este contestatia la executare. 

Actul de executare mai sus are stipulat in mod clar ca executarea silita se va face atat in baza contractului de credit cat si a contractului de ipoteca, astfel existand o relatie INDISOLUBILA intre cele doua, fapt pentru care principiul conform caruia p

18.01.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C2
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii Oancea Gheorghe, Oancea Floriana, Mircea Nicola, în contradictoriu cu intimata BCR S.A. Constată prescrisă executarea silită care face obiectul dosarului de executare nr. 474/E/2018 al BEJ Ilie Maria Magdalena.
Anulează toate actele de executare efectuate în dosarul nr. 474/E/2018 al BEJ Ilie Maria Magdalena.
În baza art. 717 alin 2 C.p.civ obligă contestatorii la plata către BEJ Ilie Maria Magdalena a sumei de 84 lei reprezentând contravaloare copii dosar de executare. Obligă intimata la plata către contestatori a sumei de 84 lei cu titlul de cheltuieli de judecată, constând în cost fotocopiere dosar de executare. Ia act de renunţarea contestatorilor la capătul de cerere privind întoarcerea executării. Cu drept de a formula apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 18 ianuarie 2019.
Document: Hotarâre  36/2019  18.01.2019

Prin urmare, adresa de poprire BCR a fost emisa ilegal, cu incalcarea uneia dintre conditiile esentiale si anume executorialitatea contractului.Poprire Bcr anulata de catre instanta.

Solicitati o programare pentru consultanta juridica – aici.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuressti
Romania
3 comments to “Poprire Bcr Anulata Si Ipoteca Prescrisa-Bcr S.A Pierde O Contestatie La Executare Si Instanta Anuleaza Datoria De 33000 Euro”
 1. Buna
  ziua! Ma numesc Bacean Aurel, sunt persoana cu handicap motor, fost
  cadru didactic la medicina Timisoarade de mai mult de 12 ani in proces
  cu banca (Volks Bank), care a fost preluata de Transilvania. Initial, am
  castigat un proces prin care banca a fost executata silit pentru
  comisioane abuzive si am recuperat 75 000 de euro. Acum sunt executat
  silit, cu doua imobile ca si girant, dar si titulara creditului (sotia
  mea nelegitima cu care am 4 copii) are poprire pe salariu 50% de cativa
  ani. As dori ca sa evalueze problema mea un avocat specializatsi sa mi spuna
  daca mai am vre o cale de atac. Va multumesc!

 2. Bună ziua! Am proprire pe cont de la ANAF deși am un angajament de plata cu această instituție și mai grav îmi opresc jumătate din sumă sunt familie monoparentala cu copil minor la școală locuiesc cu chirie nu exista nici o lege pentru mine

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.