Avocat Recuperari Creante

Ce inseamna recuperarea de creante si cum un avocat recuperari creante va poate ajuta sa va obtineti banii de la furnizori sau cei care nu va platesc facturile restante?

Trebuie foarte clar inteles.

Recuperarile de creante sunt o necesitate in societatea in care traim insa ele trebuiesc facute exact asa cum prevede legea.

Mai mult de atat, chiar si in actul acesta atat de intruziv in viata unui debitor, executarea silita, recuperarea de creante, trebuie sa existe intelegere si compasiune, respect si in primul rand, sa fie respectata legea.

Stim si cunoastem foarte bine ca ” recuperatorii de creante ” , aceste auto inititulate entitati ce au primit unda verde din partea Guvernului, tocmai in 2016, dupa ani de zile de executat silit ilegal cetatenii Romaniei, actioneaza ABUZIV si de cele mai multe ori sunt absolut lipsiti de cunostiinte juridice si fac erori.

Sunt firma si vreau sa-mi recuperez banii pe facturile emise,sau alte creante, ce fac? Completati formularul de mai jos:

Prin urmare, istoric vorbind, avocatul a jucat un rol esential in recuperarea creantelor insa nu la modul abuziv si ilegal in care actioneaza recuperatorii de creante ci bazandu-se pe normele legale in vigoare si atunci cand a fost cazul, explicandu-i clientului sau ca o executare este ilegala si l-a sfatuit sa nu procedeze la ea sau chiar atunci cand a fost vorba despre o creante prescrisa nu a mai pornit un litigiu ce oricum era sortiti esecului insa daca debitorul nu se apara, pe baza unui abuz, ar fi putut sa recupereze creantele.

Avand in vedere acest lucru, incepem sa raspundem unor intrebari fundamentale si cum un avocat recuperari creante va poate ajuta sa va recuprati banii din facturi neonorate sau bani imprumutati si nerestituiti ori bilete la ordin fara acoperire file CEC sau pur si simplu hotarari judecatoresti care obliga la plata unor sume pe debitori.

Sa incepem!

– Ce inseamna dreptul de creanta ?

Creanta reprezinta un drept patrimonial in baza caruia titularul sau, numit creditor, poate pretinde altei persoane, numita debitor, sa execute prestatia la care s-a obligat si care poate consta in a da, a face sau a nu face ceva.

In altfel spus, daca am dat o suma de bani imprumut, am o creanta de recuperat sau daca am o factura emisa si nu mi s-a platit, am o creanta de recuperat.

Dreptul de creanta are un caracter relativ, fiind opozabil numai debitorului.

In virtutea lui, creditorul dobandeste un drept de gaj general asupra patrimoniului debitorului.

Mai pe scurt, daca aveti o datorie de recuperat de la o persoana fizica sau juridica, aveti ceea ce numeste codul civil un drept de GAJ GENERAL, adica un drept a va recupera datoria prin punerea bunurilor la dispozitia dvs.


Colectarea debitelor si recuperarea creantelor, pentru care nu a existat un rezultat favorabil prin procedura amiabila, se va face prin intermediul unui avocat recuperari creante.

Cititi si :

Avocat recuperare creante persoane juridice

Recuperarea creantelor reprezinta un domeniu de mare importanta in afacerile curente ale fiecarei companii, care “aduce banii inapoi” si ajuta societatea comerciala sa isi continue activitatea zilnica.

In acelasi timp, succesul procedurii de recuperare a creantelor depinde de abilitatile, experienta si devotamentul avocatului specializat in recuperarea de creante.

Un avocat recuperari creante isi demonstreaza experienta in domeniul prin rezultatele pozitive obtinute dar si prin buna colaborare cu clientii sai.

Recuperarea creantelor de la persoane juridice va garanteaza de fapt stabilitatea in societatea pe care o conduceti si astfel puteti sa va concentrati pe proiectele pe care le aveti fara sa duceti grija facturilor neachitate de catre clientii dvs.


Apelarea dumneavoastra la avocat recuperari creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura. Nu trebuie decat sa trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta, conform datelor din contact.


Activitatea de recuperare, de catre un avocat recuperari creante se exercită atât pe cale amiabilă, prin concilieri, tranzacţionări, medieri, cât şi prin proceduri .

Statistica cu privire la recuperatorii de creante, fix in anul 2016 cand a fost aprobata OUG 52/2016 – av. drd. Cuculis

Ce procedura foloseste un avocat recuperari creante ? Pasii pentru recuperarea creantelor de la persoane juridice sau fizice


In prima etapa se incerca recuperarea creantei pe cale amiabila.

Procedura este obligatorie in anumite situatii cum ar fi promovarea la instanta a unei actiuni de ordonanta de plata dar in acelasti timp sunt situatii in care prin procedura aceasta prealabila, procedura recuperarii creantelor este cu foarte mult scurtata.


In aceasta etapa se va proceda la identificarea debitorului si verificarea starii de solvabilitate a acestuia, precum si a bunurilor acestuia, la verificarea si identificarea asociatilor si administratorilor societatii .


In termen de 48 de ore de la semnarea contractului de asistenta juridica se va comunica o notificare de plata catre debitor, prin serviciul Posta Romana/curierat si email/fax sau daca este posibil chiar prin intermediul agentului procedural al SCPA CUCULIS&ASOCIATII.


Convocarea la conciliere va fi comunicata prin serviciu Posta Romana, cu confirmare de primire. Convocarea la conciliere reprezinta si o obligatie legala anterior actionarii in instanta.


Toate notificarile si convocarile la conciliere vor fi comunicate la toate locatiile cunoscute ale debitorului – la locul de munca, domiciliu, sediu, sedii secundare si puncte de lucru.


Daca, in urma demersurilor de rezolvare pe cale amiabila, in termen de 15 zile de la data primirii convocarii la conciliere, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a creantei datorate, urmata de executarea silita a acestuia.


Executarea silita implica urmarirea bunurilor mobile si imobile, dar si oprirea conturilor bancare ale debitorului dumneavoastra pana la concurenta creantei pe care o aveti de recuperat.


Pe tot parcursul procesului, avocatul recuperari creante va va oferi consultanta specializata si va va comunica stadiul fiecarui dosar.


In etapa litigioasa de recuperare a creantelor, avocatul recuperari creante va fi prezent la fiecare dintre termenele stabilite de instantele de judecata.

De ce sa apelam la un avocat recuperare creante si nu la un recuperator de creante?

Firmele de recuperari creante din Romania adica mai pe scurt RECUPERATORII DE CREANTE sau colectare creante au o notorietate proasta. Asata pentru ca in decursul anilor de zile au facut abuzuri nenumarate.

Spre exemplu, o firma de recuperare a creantelor din punctul nostru de vedere functioneaza ILEGAL. Oug 52/2016 care a implementat notiunea de recuperator de creante, este neconstitutionala, in raport de dispozitiile legii 51/1995.

Daca apelam la un recuperator de creante, avem sanse foarte mari sa ajungem sa pierdem procesul fiindca recuperatorii de creante nu sunt avocati ci sunt efectiv firme de tip SRL.

Recuperatorii de creante fac abuzuri si nu va vor spune niciodata ca creanta pe care o puneti in executare ar putea fi anulata de catre instanta fiindca pe ei ii intereseaza sa va preia dosarul.

Recuperatorii de creante in Romania trebuiesc desfiintati fiindca incalca legea iar noi SCA CUCULIS&ASOCIATII, vom depune demersul de desfiintare a recuperatorilor de creante din Romania alaturi de colegul nostru Augustin Zegrean, fostul PRESEDINTE AL CCR.

Ce fac daca am o creanta si vreau sa o recuperez, cum apelez la un avocat recuperari creante?

Asa cum am indicat si mai sus, diferenta majora atunci cand apelati la un avocat recuperare creante, este ca intodeauna se face o analiza clara a cazului dvs. si niciodata nu va veti trezi ca sunteti pusi in situatia in care va trebui sa restituti banii dupa ce ii recuperati fiinca in cazul recuperatorilor de creante, gresesc dosarele sau le fac in mod abuziv si instantele le anuleaza.

Pentru a incepe procedura de recuperare a creantelor, trebuie in primul rand sa prezentati avocatului care se ocupa de recuperare creante,

Recuperarea facturi neincasate

Recuperarea facturilor neincasate de catre firma dvs. trebuie sa fie o prioritate si mai ales ca fara acele facturi activitatea dvs. nu se poate desfasura.

Practic, recuperarea facturilor neincasate de la clienti reprezinta un pericol real pentru activitatea oricarei societati,

Prin urmare, un sfat de la un avocat recuperare creante neplatite, ar fi sa aveti o gestiune foarte clara a facturilor emise,in asa fel incat atunci cand ele sunt trecute de termenul de plata, sa puteti interveni in asa fel incat sa puteti notifica pe debitor prin intermediul unui avocat recuperari creante pentru ca mai apoi sa demarati procedura de recuperarea facturi neincasate.

Pentru a putea recupra facturile neincasate de la clientii dvs. este important sa puneti la dispozitia avocatului care se va ocupa de dosarul dvs. atat facturile neincasate dar si fisa de clienti, in asa fel incat sa poata sa va ajute cu recuperarea sumelor de bani.

In cat timp imi pot recupera creanta de la debitor?

Atentie!! o creanta mai veche de 3 ani de zile se poate recupera doar in anumite conditii, altfel ea este prescrisa si daca o puneti in executare silita, firma de recuperare creanta v-ar minti ca o puteti recupera insa in realitate ati pierde procesul si ati fi bun de plata.

Toate aceste reguli sunt menite sa asigure un climat juridic sanatos si previzibil pentru toate partile implicate, de aceea este necesar sa apelati la cunostiintele unui avocat specializat in recuperarea de creante.

Nu cadeti in capcana intinsa de a nu va asigura ca aveti in primul rand, toate actele necesare inainte de a va adresa instantei de judecata, respectati procedurile legale si deontologia si curtoazia profesionala in calitate de expert, profesionist comercial.

SOCIETATEA DE AVOCATI CUCULIS&ASOCIATII – Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice

Av.Drd. Cuculis ADRIAN

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2 Bucuresti
Bucuresti
Romania
40 comments to “Avocat Recuperari Creante”
 1. Buna seara am si eu o intrebare am un dosar la anrp dar momentan fara decizia iesita am evaluarea facuta dar cum nu se mai tine cont ca a aparut o noua lege din ce am inteles eu sunt la maxim 10 luni de obtinerea deciziei.Intrebarea mea este daca as putea obtine un imprumut de 10.000 de euro in baza aceasta sau o solutie pentru dosar de a se rezolva?

  • Nu cred ca o istitutie bancara v-ar emite un imprumut de 10000 euro doar in baza acestei decizii. In mod normal singura varianta pe care o aveti este sa mergeti pe calea legala fiind in functie de stadiul in care va aflati puteti executa suma dintr-o data. Nu uitati ca daca au fost obligati la eliberarea deciziilor urmatorul pas este amendarea conducatorului unitatii plus penalitati de intarziere.
   Cu stima, av Cuculis 0722298011

 2. buna-ziua,
  ma aflu intr-o situatia tampita daca imi permiteti sa folosesc cuvantul acesta,sunt hartuita de cei de la EOS KSI(imi lipesc abtibilde pe usa cum ca as fi executata silit,imi trimit scrisori de amenintare cu executare,inclusiv sms pe tel,si nenumarate apeluri)dupa ce sustin ei ,tatal meu(deci nicidecum eu!)ar fi luat 2 salarii in avans de pe cardul dansului de salarii in anul 2008 de la reiffeissen bank si nu le-a mai restituit.mentionez ca tatal meu nu a avut niciodata contact cu reiffeissen bank(in perioada 2008 lucra cu BRD si in cu totul alta localitate).imi cer mie 110 miln de lei(nu stiu cu ce drept)pt ca tatal meu nu mai are venituri momentan.mi-au distrus imaginea publica fara niciun motiv,imi ameninta vecinii,etc.cred ca sunteti familiarizat cu atitudinea lor.am cerut in nenumarate randuri o dovada a acestei datorii,ca sa o pot plati(am acceptat chiar sa o platesc daca exista)dar refuza sa imi dea orice dovada.am apelat si la un alt avocat,dansul le-a cerut dpdv legal o copie de pe actul in sine dar au refuzat.insa insista ca vor scoate la licitatie apartamentul detinut 50% de tata 50% de mama..e normal asa ceva?mi se pare hartuire si abuz inainte de toate.cu solicitare scrisa din partea avocatului spre a face dovada existentei datoriei,si refuzata de EOS KSI.si desi tatal meu este datornicul inchipuit,totul se face pe numele meu..de ce?
  ma puteti ajuta cu un sfat?mi se pare total aberant ce fac si nu sunt singura patita,din cate citesc online.mentionez ca eu nu am nicio datorie catre nicio institutie a statului si nu numai,sunt practic un cetatean model dpdv al achitarii darilor catre stat,si vin EOS cu tot felul de amenintari publice si imi sterg cu numele pe jos.mi-au hartuit pana si vecinii.dar sa ajunga sa imi lipeasca abtibilde pe usa (eu nelocuind la locatia respectiva)va dati seama cata lume le-a vazut si probabil ce si-or fi inchipuit oamenii aia vazandu-le.
  voi depune o plangere impotriva lor momentan insa vreau sa stiu ce pot face pentru a ii opri,pentru ca am fost pana in panzele albe(inclusiv arhivele reiffeissen bank)si nu exista nici urma de datorie.

  • Buna ziua, secretul corespondentei,legea informatiilor sensibile samd va protejeaza, faceti daca este si contestatie la executare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 3. Buna ziua domnule av.va rog frumos sa-mi spuneti daca se valorifica titlurile de stat interbelice in lei / valuta.

 4. Buna ziua! Un sfat va rog! In perioada 2014-2015 am avut o relatie la distanta cu un cetatean strain. El imi trimitea sume de bani pentru intretinere. (Are dovezi) Anul trecut in mai hotarasc sa-mi deschid un PF, se ofera sa ma ajute cerandu-mi un plan de afaceri. Eu de buna credinta il trimit prin mail. Din momentul acela toti banii pe care mi trimite au specificatia activitatii mele profesionale. Reusesc sa deschit acest PF in septembrie 2014, si incep activitatea abia in iunie anul acesta. In ianuarie 2015 inchei relatia cu acest domn. Din ianuarie si pana in prezent ma hartuieste si-mi cere banii inapoi, amenintandu-ma ca ma da in judecata. Acum m-am trezit acasa cu o instiintare in care trebuie sa ma prezint la un avocat de recuperari creante. Intrebarea mea este, pana unde poate merge el si ce pot face eu. Sub nici o forma nu sunt deacord sa-i dau nici un ban, pentru ca banii trimisi nu au avut niciodata scopul unei afaceri. Mi-a imputat si biletele de avion si cadourile facute(rochii, incaltaminte, parfumuri…s.a.m.d) PF-ul meu nu a necesitat cumpararea unor bunuri (fiind prestari servicii) sediul il am acasa. Nu am semnat cu el nimic in acest sens. Dovezile lui sunt extrasele de cont . Multumesc!

 5. Buna tuturor,

  Am si eu o sitiatie interesanta de explicat si poate ma sfatuieste cineva… desi cred ca mai mult scriu doar ca sa ma calmez.
  Executorul meu dragut a recunoscut ca a prelungit procesul dupa ce am castigat o licitatie silita in August 12 pentru ca nu a depus la Cartea Funciara procesul verbal de adjudecare dorind sa ii mai dea timp debitorului sa isi plateasca datoria. Deci cele 30 de zile au trecut degeaba. Emotii, stres si nervi degeaba! Acum trebuie maine sa merg dupa adjudecare si sa ma rog la noapte sa accepte cei de la Cartea Funciara sa se faca inscrierea pe baza adjudecarii si nu a procesului de adjudecare care daca se alege a doua varianta ma pune in situatia de a mai astepta inca 60 de zile, asa ca de ce nu…
  Ioi, si ar PREFERA sa nu trebuiasca sa ii execute el pe creditor si sa platesc eu un alt executor sa ii evacueze din casa… Evident ca numai in martie ca pana in cele 60 de zile suntem deja in lunile legale de iarna cand nu mai am voie sa ii dau afara ca au copii…

  Ce pot sa ii fac executorului si cui sa ma plang OFICIAL de executia execrabila al acestui process?

 6. Buna tuturor,

  Am si eu o sitiatie interesanta de explicat si poate ma sfatuieste cineva… desi cred ca mai mult scriu doar ca sa ma calmez.
  Executorul meu dragut a recunoscut ca a prelungit procesul dupa ce am castigat o licitatie silita in August 12 pentru ca nu a depus la Cartea Funciara procesul verbal de adjudecare dorind sa ii mai dea timp debitorului sa isi plateasca datoria. Deci cele 30 de zile au trecut degeaba. Emotii, stres si nervi degeaba! Acum trebuie maine sa merg dupa adjudecare si sa ma rog la noapte sa accepte cei de la Cartea Funciara sa se faca inscrierea pe baza adjudecarii si nu a procesului de adjudecare care daca se alege a doua varianta ma pune in situatia de a mai astepta inca 60 de zile, asa ca de ce nu…
  Ioi, si ar PREFERA sa nu trebuiasca sa ii execute el pe creditor si sa platesc eu un alt executor sa ii evacueze din casa… Evident ca numai in martie ca pana in cele 60 de zile suntem deja in lunile legale de iarna cand nu mai am voie sa ii dau afara ca au copii…

  Ce pot sa ii fac executorului si cui sa ma plang OFICIAL de executia execrabila al acestui process?

 7. Buna seara, sunt consilier juridic la inceput de drum, lucrez la o firma de transport si pentru prima data ma lovesc de o recuperare de creanta. Nu stiu care sunt pasii de urmat. As fi recunoscatoare sa primesc un raspuns . Multumesc !

 8. buna ziua.Doresc sa stiu daca am depus dosarul la aaas ma pot adresa unui executor jud. dar acesta trebuie sa deschida un nou proces un nou proces

 9. Buna ziua, ma numesc Gradisteanu Cristian si in calitate de coplatitor (creditul de la BCR fiind pe numele sotiei) as dori sa vorbesc initial cu dumneavoastra la telefon pentru a va explica situatia noastra si cum putem rezolva aceastaproblema. Nu pot explica problema in acest mod, fiind mult de scris si de explicat. Numarul meu de telefon este 0xxx 3341xxx Credeti ca putem lua legatura intr-un fel?

 10. Buna ziua, doresc sa cumpăr un apartament , sunt 4 coproprietari iar unul dintre aceștia au un credit si casa prezintă sarcini fiind in executare silită partea persoanei respective (1/4). Avem un precontract pana pe 21 Decembrie insa nu cred ca se poate face vânzarea in termenul stabilit si dorim o prelungire , Un act adițional . Eu doresc sa cumpăr insa nu stiu daca banca imi acorda împrumutul in aceste condiții , chiar si cu un acord de vanzare din partea firmei de recuperări.momentan creditul nu a fost acordat pentru ca juridicul băncii respective nu aproba. Eu insa incerc si la alta banca .as dori sa stiu ce situații se impun , ce variante sunt, pentru a putea gestiona si a stii ce atitudine sa am in ce i priveste pe vânzători . O zi buna ! Va multumesc

 11. Buna ziua.apar pe portalul Ministerului Justitiei cu incuviintare executare silita,creditorul fiind ULTIMO PORTOFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA. Habar nu am cine sunt acestia.ma poate ajuta cineva cu o adresa pt a vedea despre ce e vb sau pt a rezolva amiabil aceasta problema?nu am niciun fel de informatii despre ei!

 12. Buna ziua,sunt intro situatîe din care nu știu cum sa ies.
  In anul 2008 am obținut o linie de credit de la BCR la firma ,una dintre clauze este garant fidejusor ,in anul 2011 firma a intrat in faliment(reorganizare juridică ) data la care BCR a intrat la masa credala cu o suma din linie, după 3 ani firma intra in procedura simplificata după care se radiază din reg com după alți doi ani m-a trezesc cu poprire pe conturile pers da cu o suma dubla fata de cea care sa înscris la masa credala . Este vreo cale de atac la aceasta decizie a bănci Menționez ca in tot acest dimp nu am fost contactat de banca in nici un fel.

  Cu stima ,

 13. Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
  In 2012 am luat un credit de la BCR de nevoi personale, cu buletinul si fara garantii, am platit o perioada ratele normale dar au aparut problemele financiare si nu am mai putut sa platesc. Acum am foat contactat de o firma de creante (KRUK) pentru recuperarea creditului.
  Nu pot nici in momentul de fata sa platesc , imi puteti spune daca exista riscurii si care sunt acestea?
  Multumesc

 14. Buna ziua! Bcr mi-a cesionar creditul catre firma de recuperare Kredyt Incaso. Ma suna mereu,ba chiar au facut rost,nu stiu de unde,de numarul tatalui meu,pe care il deranjeaza mereu. Le-am cerut sa-mi trimita actele prin care sa-mi dovedeasca suma pe care au cumparat creanta de la Bcr si grafic cu toate dobanzile pe care le practica si nu au facut-o. Va rog mult sfatuiti-ma ce pot face impotriva lor. Specific faptul ca eu platisem mai mult de jumatate din credit Bcr-ului. Multumesc mult pentru ajutor!

  • Buna ziua, in legatura cu Kredyt Inkaso sa stiti ca ei nu au dreptul sa va puna niciun fel de penalitate. BCR si faptul ca v-a cesionat creditul , le putem incadra intr-o actiune abuziva. Eu va sfatuiesc sa mergeti cu ei inclusiv pe o actiune de chemare in judecata. Cu stima av. Cuculis 0722298011

 15. Buna ziua
  Cam prin 2004 am facut o descoperire de card pe care ulterior nu am putut o plati din diverse motive.Ieri am primit o hartie,ca nu stiu cum sa ii spun,cu o oferta speciala de plată de la EOS Ksi cum ca Am de platit catre ei suma de 4900 lei.mentionez ca cele trei salarii primite de ridicau la suma de 900 lei. Am sunat la ei,in prima faza nici nu mi am dat seama despre ce e vb,nu m au gasit după cnp sau nume in baza lor de date.doar dupa nr de referinta si numele antetior casatoriei.cucoana de la tf nu a stiut nici cnp nici noua adresa la care mi a trimis notificarea la care spunea doamna mi a trimis 21 notificări. Pe care nu le am primit pt ca as fi reactionat.as dori sa ma indrume cineva ce sa fac,la ce sa ma astept pt ca daca e de platit sa platesc cat am luat nu de sapte ori mai mult.in josul paginii scrie ca,contractul de crefltdi a fost cesionat de raiffeissen catre EOS Ksi in 2011.e posibil ca la data aceea deja datoria sa fie prescrisa?eu nu am primit nici o notificare,somație etc.care imi sunt drepturile domnule avocat?ce ar trebui sa fac?sunt dispetata pt ca mi e teama de ce s ar putea intampla.dtiu ca nu e corect sa nu iti platesti datoriile dar cand nu ai cu ce….si nu cred ca e normala jecmanirea asta pt cativa lei.va multumesc si astept raspuns.

 16. Buna ziua.
  In 2004 am facut o descoperire de card in val de 900 lei (atunci 9000000lei).era valabilă pe perioada in care lucram in locul respectiv (o fabrica).ulterior am renuntat la acel servici pt a mi continua studiile si am ajuns in imposibilitate de plată.de atunci si pana acum nu am primit nicio hartie,aviz,somatie etc. Ieri am facut la noua adresa o hartie de la EOS Ksi cu o oferta speciala de plată pt un credit de 4900 lei ei preluând prin cesionare contractul de crefit încheiat de mine cu banca.L au cesionat in 2011.Am sunat la ei pt ca nici nu mi am dat seama despre ce e vb.după cnp nume nu m au gasit in baza de date doar după un nr de referinta scrie pe foaie.doamna cu care am vb mi a spus ca un contract semnat de mine in 2007 face obiectul creantei lucru total neadevărat.nu a stiut sa imi dea nici un fel de detalii despre dosar.nici cnp nici adresa la care a fost facut.acum eu sunt disperată ca nu stiu ce sa fac.cat drept au sa se foloseasca de datele mele personale,la adresa la care stau stau de un an,de unde o au,e posibil ca datoria sa fi fost prescrisa?e cu titlu executoriu contractul de cesiune?la ce sa ma astept?de platit vreau sa plătesc cat am luat nu de sapte ori mai mult,consider asta o hotie.nu am posibilitatea angajarii unui avocat,ce drepturi am?de fapt ce sa fac?la ce sa ma astept din partea lor?sechestru pe conturi?hărțuirea mea si a familiei?as aprecia foarte mult daca nu ati răspunde.

 17. Am o executare cu poprire pe salariu de un executor judecătoresc,pentru neachitarea unui credit la piraeus bank,am achitat 6ani din cei zece pe cât era contractul

 18. Buna ziua am si eu o problema. Am avut un permis de conducere obtinut in Italia. S-a anulat in urma conducerii sub influenta alcoolului si trimes in Italia.Am sunat la consulatul Italian sa ma informez daca este anulat si in Italia.Am primit confirmarea ca este anulat si acolo.As vrea sa stiu cum pot obtine o adresa in acest sens fara a ma deplasa in Italia,de oarece nu dispun de suma necesara deplasarii. Am incercat sa sustin examenul auto si m-au respins pt. problema mentionata.

 19. Buna ziua,as dorii sa știu ce trebuie sa fac,sau cum trebuie sa fac in următoarea situație.am avut un credit ipotecar la Volksbank in 2008, mi-au închis creditul in 2014 fara sa anunțe,când am mers să plătesc rata de la casierie mi sa comunicat că nu mai am cont la ei și că e la executor.am început un proces ce a durat 2 ani,și pe care l-am pierdut,din cauză că m-aș fi dat eu singura in judecată.a rămas creditul la executare bineînțeles și cu o firma de recuperare pe hârtii.in timpul procesului împreună cu avocatul meu am cerut firmei de recuperare să ne spună ce datorie avem la ei,ce au cumpărat de la Volksbank,ceva hârtii ,dar nu am primit nici in ziua de azi nici macar hârtie,acum se apropie o noua licitație pentru apartament,am primit hârtie de la executor cu data la care are loc licitația și prețul de pornire și nimic mai mult.am incercat să dau de rabon credit solution ,firma de recuperare dar din păcate nu am găsit un nr de telefon valid , as fii vrut să incerc să-mi cumpăr creanță de la ei,dar bineînțeles că nu am reușit să iau legătura cu ei.nici nu știu cum să procedez mai departe poate mă puteți ajuta cu un sfat.va mulțumesc

 20. Buna ziua
  Am luat un credit bancar pe care nu l-am mai putut achita. Timp de 7 ani m-a executat o firma insa la aceasta data valoarea sumei este mai mare decat cea initiala.
  Acum am primit o adresa prin care sunt instiintat ca o alta firma de recuperarari a cesionat creditul de la firma care m-a executat.
  Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa in aceasta situatie sa scap de executare.
  Va multumesc

 21. Va rog frumos sa ma ajutați! Mama a luat un credit de nevoi personale de la City Bank și a plătit ratele pana în ianuarie 2013 când a ieșit la pensie. Ea lua salariu mai mare iar pensia ia făcut-o 1500 de lei si nu mai putea plăti I rata de 930 de lei lunar. A cerut o reeșalonare a ratelor sa ii facă rata mai mica și nu au vrut. Au cesionat creditul la Raiffeisen și aceștia iau pus restante uriașe. Apoi au cesionat către Credit Inkaso și la fel a ajuns cu restante uriașe. Acum de la 30000cât mai avea de dat maxim dar nu este atât era mai puțin au ajuns la 640000. Au trimis un act de la un executor judecătoresc nu știu ce sa facem ca nu e corect va rog sa ne ajutați sa ajungem la o înțelegere nu la executare silita

 22. Ma intereseaza daca ma puteti reprezenta in procesul de recuperare a unor crea ante de la BCR care sunt rezultate din inlaturarea unor clauze abuzive intr-un contract de credit :
  -constatarea nulitatii absolute a clauzelor privind comisionul de acordare si administrare
  -constattarea nulitatii absolute a clauzei privind dobanda in ceea ce priveste sintagma dobanda de referinta variabila care se afisaza la sediile B.C.R.
  Mentionez ca in considerentele care preced dispozitivul hotararii instanta a precizat in privinta contractului ca acesta continua sa existe cu singura modificare rezultata din inlaturarea clauzelor abuzive si de asemenea ca B.C.R este obligata sa restituie sumele in plus incasate cu titlul( contract de imprumut),cu titlul de comision de acordare si cu titlul de comision de administrare.
  Adresa de mail nu este a mea,in consecinta doresc ,in cazul in care imi puteti prelua cazul,sa fiu contactaT LA TELEFON

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.