Debitorul Scapa De Executarea Silita-Banca Transilvania Poprire Si Executare Ilegala

Executat silit in Iasi , executat silit de catre Bej Nichitoi Georgiana , debitorul anuleaza TOATA executarea silita a mai noii societati de executori Judecătorești Nichitoi și Handiuc

Practic, fostul BEJ Nichitoi Georgiana ajuns ulterior prin asocierea Executorilor Judecătoresti Asociati Nichitoi Georgiana si Plumbu Sergiu Sebastian si in prezent executori Judecătorești Nichitoi și Handiuc, au pus in executare silita in mod ILEGAL un contract de credit , in Iasi , acolo unde opereaza executorul Nichitoi Georgiana.

Executorul Nichitoi Georgiana a trecut de partea recuperatorilor de creante si desi se lauda cu o experienta de prin 2007 , aratand pe site-ul lor ca au gestionat mii de dosare de executare silita, instanta ii anuleaza acestui executor , toate actele de executare silita in mod DEFINITIV.

Debitorul scapa la limita, de executarea silita pornita pe imobilul sau, proprietate garantata la banca pentru creditul de la Banca Transilvania.

Astfel, inainte sa se judeca dosarul am reusit suspendarea dosarului de executare silita pornit impotriva debitorului in vederea vanzarii imobilului iar acum dupa hotararea pe care o aveti mai jos, prin efectul executoriu al hotararii judecatoresti, debitorul scapa de urmarirea silita atat prin poprire cat si pe imobil.

Debitul de 25000 de euro anulat. Debitorul scapa de executarea silita pornita impotriva lui in mod ilegal.

Un alt dosar de executare silita pornit in mod ilegal impotriva debitorilor, este anulat de catre instanta de judecata.

De ce a anulat instanta executarea bancii Transilvania si a executorului Nichitoi Georgiana ?

Articolul 663 codul de procedura civila – Creanţa certă, lichidă şi exigibilă (1) Executarea silită nu se poate face decât dacă creanţa este certă, lichidă şi exigibilă.

Creanta nu era certa si mai mult de atat, contractul fusese scadentat anticipat in mod ilegal.

NumeCalitate parte –
Contestator CHINGĂLATĂ CIPRIAN-GABRIEL la SCA Cuculis&ASOCIATII
Contestator CHINGĂLATĂ MARILENA-ELIZA
SCA Cuculis&ASOCIATI
I
Intimat BANCA TRANSILVANIA SA

Şedinţe

29.03.2019 Ora estimata: 9:00
Complet: C 1 MF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii CHINGĂLATĂ CIPRIAN – GABRIEL si CHINGĂLATĂ MARILENA – ELIZA.
Anulează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 528/N/2017 al Biroului Executorilor Judecătoresti Asociati Nichitoi Georgiana si Plumbu Sergiu Sebastian.
Obligă intimata la plata către contestatori a sumei de 4200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată – onorariu avocat.
…..
Obligă intimata la plata către Biroul Executorilor Judecătoresti Asociati Nichitoi Georgiana si Plumbu Sergiu Sebastian a sumei de 115 lei cu titlu de contravaloare fotocopiere dosar de executare.

Dispune restituirea către contestatori a taxei judiciare de timbru în cuantum total de 1000 lei achitată prin chitanta seria 95471/2018 nr. 0014276 din data de 23.07.2018 emisă de Orasul Tg, Frumos – Impozite si taxe Locale, la rămânerea definitivă a prezentei.
…..
Document: Hotarâre  595/2019  29.03.2019Aici dosarul online pentru vizualizare –
http://portal.just.ro/866/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=24500000000456456&id_inst=866

Actul prin care executorul Nichitoi Georgiana ii cere debitorului executat silit in mod nelegal, la cererea Bancii Transilvania, suma de 117.208, act de executare pe care instanta il anuleaza ulterior avand in vedere ca executarea lor era ilegala.

Singura cale procedurala de a anula o executare silita este contestatia la executare. Doar asa debitorul a scapat de executarea executorului Nichitoi Georgiana

Verificati actele de executare, raportati-va la faptul ca sunt intocmite de cele mai multe ori de personal auxiliar si nu direct de catre executor si in final ele pot fi susceptibile de anulare pe considerentul ilegalei lor intocmiri.

Executarea silita poata fi anulata fie pentru aspecte de forma sau de fond insa cel mai indicat este ca actele de executare silita sa fie verificate intodeauna de catre un avocat specializat in contestatii la executarea silita.

Ati primit acte de executare si vreti sa verificati legalitatea lor? Completati formularul de mai jos.

Av. DRD. CUCULIS ADRIAN

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
7 comments to “Debitorul Scapa De Executarea Silita-Banca Transilvania Poprire Si Executare Ilegala”
 1. In cazul in care nu am primit actele de executare la timp si nu am putut sa fac contestatie in termen am inceput sa platesc de un an si jumatate va rog sa-mi spuneti daca mai pot sa chem debitorul in instanta care mia trecut dobanzi penalizatoare de 3 ori mai mari decat creditul.Va multumesc.

 2. Buna ziua,

  ma numesc Maria Serban si impreuna cu sotul meu, Neacsu Marius, am contractat un credit ipotecar in chf de la Bancpost in octombrie 2017, in valoare de 100000 chf ( 1.88 cursul chf de atunci!)
  Am achitat ratele pana in februarie 2012, dupa care nu am mai platit .
  in aprilie 2014 apartamentul a fost executat silit si vandut la un pret derizoriu (desi fusese evaluat la 90000 euro), suma fiind scazuta din valoarea restanta.
  Desi pana in februarie 2012 achitasem peste 200.000, iar apartamentul a fost vandut cu 140000 , in prezent aparem datori, fiecare dintre noi cu 347.777lei.

  Va rog sa-mi spuneti daca mai putem face ceva pentru a incheia acest capitol 😊.
  Se poate sa stabilim o intalnire pentru a ne consilia/reprezenta?

  Astept cu interes parerea dumneavoastra,
  Maria Serban

   • Buna seara,Domnilor avocați,va rog sa ma îndrumați si pe mine într-o problemă,Doamna Nichitoi Georgiana împreună cu asociații ei,au recurs la o proprie pe salariu,sunt intretinator de familie,mi sau retras bani din contul bancar,ca urmare mia fost si blocat apoi contul,apoi banca la care am facut împrumut ma contactat telefonic pentru a-mi spune că ei nu au primit nici o dovada ca as fi plătit vrun debit restant către dumnealor!va multumesc pt eventualul raspuns!

 3. Buna ziua! Am 3 dosare de executare silita: unul din anul 2016 pentru un imprumut in CHF luat de la Piraeus in anul 2008 (este mentionat ca, pentru a-mi veni in ajutor, creditorul a recalculat valoarea debitului la cursul de schimb CHF/RON din data de 31.12.2014, curs neschimbat pana la achitarea integrala a debitului); unul tot din 2016 pentru un imprumut BRD din anul 2008; si un al3lea tot din 2016 pentru un overdraft BRD tot din 2008. Cat timp am avut un job, am reusit sa platesc ratele. De un an de cand nu mai lucrez, nu mai platesc nimic. Acum locuiesc in Italia si, conform legislatiei de aici, trebuie sa inmatriculez masina. Intrebarea mea e … avand un bun material pe numele meu, imi poate ajunge aici in Italia o hotarare judecatoreasca, o solicitare europeana de plata sau orice alt act prin care mi se poate pune sechestru pe masina? Daca da, cam care ar fi timpii? As avea un mod de a nu pierde masina, in cazul in care mi-ar ajunge aici sechestru pe masina?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.