Executat silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin

Sunteti Executat Silit De Bej Nicolaescu Gheorghe Alin ? Aveti suspiciuni ca ar fi o executare silita ilegala ? Inseamna ca puteti verifica legalitatea acestei executari silite doar pe calea contestatiei la executare silita!

Daca sunteti Executat silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin trebuie sa stiti ca puteti verifica daca prin ceea ce treceti este legal sau din contra, poate punerea in executare silita a unui contract cu banca sau cu recuperatorii de creante, impotriva dvs., este ilegala. Asa cum mentionam si cand vorbeam despre executarea silita a executorului Ionescu Marian si va spuneam ca vom face cate o analiza asupra fiecarui executor judecatoresc, acum a venit randul executorului Nicolescu Gheorghe Alin.

Facem pe aceasta cale un apel si catre toti cei care sunt Executati silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin, sa trimita in sectiunea de mai jos de comentarii experientele lor cu acest executor dar si daca au atacat in instanta executarea silita pornita impotriva lor de catre Bej Nicolescu.

Astfel, noi cei de la SCA Cuculis&Asociatii avem zeci de dosare ale executorului Nicolescu, atacate cu contestatie la executarea silita si anulate in instanta.

Sunteti Executat silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin sau alt executor? Completati formularul de mai jos:

Nu in mod intamplator am scris despre BEJ Nicolescu Gheorghe Alin.

Acest executor, in esenta, face parte din randurile executorilor care executa silit la cererea bancilor dar mai ales a recuperatorilor de creante. Asa cum am explicat si mai sus, am ales sa luam pe fiecare executor in parte si sa analizam daca executa silit la cerearea recuperatorilor de creante si mai ales daca executa silit creante prescrise iar cu ajutorul vostru al tuturor, sa vedem si toti debitorii executati silit de catre Bej Nicolescu si ce abuzuri s-au facut impotriva lor si asa cum vom arata si mai jos, ce puteti face daca sunteti executat silit BEJ Nicolescu Gheorghe Alin in mod abuziv mai pe scurt, cum va puteti apara.

Cine este Bej Nicolescu Gheorghe Alin ?

In decursul celor 12 ani de cand Sca Cuculis&Asociatii se ocupa prioritar de contestatii la executarea silita fiindca suntem singuri din Romania specializati in contestatii la executarea silita, si nu de putine ori am auzit afirmatia “Sunt executat de catre domnul BEJ” !!

Pentru a clarifica, BEJ este acronimul de la BIROU EXECUTOR JUDECATORESC iar BEJ Nicolescu Gheorghe Alin exact asta inseamna si asa ne putem da seama ca acel executor este unul singur si nu face parte dintr-o asociere.

Spre exemplu puteti fi executat silit de SCPEJ si numele societatii, ceea ce inseamna SOCIETATE CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI.

Acum ca am clarificat terminologia, o sa observati ca BEJ NICOLESCU a fost numit in circumscriptia Curtiid e Apel Bucuresti iar asta inseamna ca are competenta teritoriala pe toata raza Curtii de Apel Bucuresti, cuprinzand judetele: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Ialomita si Calarasi.

Prin urmare, daca sunteti in executare silita si primiti acte de executare de la acest executor si nu sunteti din judetele de mai sus, atunci in mod clar executarea silita pornit aimpotriva dvs. este absolut ilegala.

Ce fac daca sunt executat silit de Bej Nicolescu Gheorghe Alin ?

In primul rand trebuie sa stabiliti un contact doar impreuna cu un avocat specializat in executarea silita. Este singurul care va poate precizia dupa ce vede actele trimise de catre Bej Nicolescu Gheorghe Alin, daca executarea silita este ilegala si cum va poate ajuta cu o contestatie la executarea silita.

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca singura cale de contestare a executarii silite pornite de catre acest executor, este asa cum am mai precizat si in trecut, contestatia la executare silita.

Executat silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin

Atentie – Acest executor judecatoresc pune in executare impotriva debitorilor , creantele de la KRUK si o proportie foarte mare dintre ele sunt prescrise, ceea ce inseamna ca si executarea silita este ilegala!

Kruk este un recuperator de creante cu cele mai multe executari silite ilegale!

Legea va permite sa formulati ori de cate ori sunteti executat silit de Bej Nicolescu Gheorghe Alin, contestatie la executare

Este posibil sa fi fost executat silit de catre Bej Nicolescu Gheorghe Alin cu mult inainte de a ajunge la acest articol si de a cunoaste de la noi ca puteti sa contestati executarea silita.

Nu trebuie sa va speriati daca nu ati prins termenul de 15 zile, legea va permite sa faceti contestatie la executarea silita la fiecare act de executare silita nou , primit de catre dvs. de la executor.

Ba chiar mai mult de atat, daca ati ajuns mai tarziu la informatiile noastre despre executarea silita , trebuie sa stiti ca daca sunteti executat silit fie de catre banca, recuperatori sa in general in baza unui contract de credit ori alt tip de contract, prin invocarea existentei clauzelor de natura abuziva din cadrul contractelor puse in executare, puteti ORICAND contesta executarea silita.

Nu uitat!! PROTEJATI-VA SINGURI DREPTURILE!

Ce acte de executare silita ma pot astepta sa primesc daca sunt executat silit de Bej Nicolescu Gheorghe Alin?

Nu doar acest executor emite acte de executare ci toti. Nu exista neaparat un specific al actelor de executare bazandu-se pe anumiti executori judecatoresti insa exista si poate exista o diferenta intre actele emise de catre unii executori si altii.

Spre exemplu Bej Nicolescu am observat din actele de executare pe care i le-am tot contestat ca prefera daca aveti un credit ipotecar sa va scoata casa direct la licitatie publica, fapt ce inseamna ca urgent este necesar sa formulati o contestatie la executarea silita si pentru a bloca procedura vanzarii.

Va puteti astepta si este necesar ca imediat sa luati legatura cu noi sa primiti si urmatoarele acte de executare silita:

  • Poprirea pe contrul de la banca;
  • Poprirea la locul de munca;
  • Somatia imobiliara ( adica tocmai pregatirea de vanzare a casei dvs. ) ;
  • Somatia de o zi;
  • Sechestru asigurator pe masina si alte bunuri.

Vedeti si :

Cand este executarea BEJ Nicolescu Gheorghe Alin ilegala?

Am mentionat mai sus si faptul ca va puteti astepta sa primiti o somatie de o zi.

Ei bine, daca somatia nu este emisa la fel si notificarea de incepere a executarii silite, atunci intreaga procedura de executare silita este absolut ilegala.

Trebuie sa stiti ca acest executor pune in executare silita si creante prescrise iar in acest sens executarea lui poate fi ilegala in asemenea situatii.

O executare silita ilegala poate fi identificata de catre avocat insa este necesar sa va incadrati si in termenul de contestatie la executare pentru a putea beneficia de toata puterea contestatiei la executarea silita.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul
Bucuresti
4 comments to “Executat silit de BEJ Nicolescu Gheorghe Alin”
  1. Dacă sunt în proces cu un executor și am poprire pe pensie, poate să fie ridicată poprirea până se finalizează procesul? Casa dvs.de avocatură mă reprezintă. Mulțumesc

  2. Bună ziua
    De Bej Ochianu George îmi puteți spune ceva? Execută pt Kruk și susține că nu a primit de 8 luni sumele poprite din pensia soțului meu, deși sotțului meu i au fost oprite sumele lună de lună, aprox 1500 de lei lunar.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.