Executat Silit De BEJA Cătălin Vişan şi Manuel Andrei Dorcioman

Sunteti executat silit de BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ? Posibil sa fiti executat silit ilegal, verificati actele de executare prin contestatia la executare silita!

Daca sunteti executat silit de BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman in primul rand trebuie sa cunoasteti terminologia acestui acronim “BEJA”.

Va spun asta fiindca foarte multi dintre cei care sunt executati silit, in mod straniu au senzatia ca “BEJA” este un nume.

Nu este un nume este o entitate iar BEJA inseamna Biroul executorilor judecatoresti asociati si numele este de la sine intes ca vorbim despre Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman.

Contact rapid avocat , atunci cand sunteti executat silit!

Dar nu in mod intamplator am ales sa discut si sa fac un articol despre executorii judecatoresti Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman.

Am un istoric cu ei si mai nou am observat ca au inceput sa puna in executare silita creante prescrise de la recuperatorii de creanta, cel putin in cazul pe care il vom prezenta astazi, recuperatori pe numele lor KREDYT INKASO PORTOFOLIO INVESTMENTS RO S.A..

In fine, o sa vedeti in continuare si cine sunt cei de la Beja Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman care va executa silit ilegal dar si cum puteti combate executarile lor daca acestea sunt incepute ilegal.

Sa incepem!

Sunteti executat silit? Completati formularul si vedeti cum puteti scapa de o executare silita ilegala!

Caz de contestatie la executare castigat prin care am debitorul executat silit de BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman anuleaza executarea silita ilegala

Cazul de mai jos arata fara putere de tagada faptul ca debitorul Executat Silit De BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman a fost executat silit in mod ilegala inca de la inceput.

Printre cauzele pe care le-am amintit in decursul timpului in legatura cu ceea ce se poate invoca in cadrul unei contestatii la executare silita este si institutia prescriptiei.

Mai pe scurt, daca 3 ani de zile nu sunteti deranjat de catre executor atunci suma NU mai trebuie restituita sau mai corect spus , recuperatorul de creante, nu mai are dreptul sa solicite executorului judecatoresc sa va execute silit.

In mod normal , executorii de la BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ar fi trebuit sa comunice recuperatorului de creante ca executa o creanta prescrisa insa goana dupa bani a fost mai importanta si executorii au pus in executare silita ilegala, creantele prescrise ale recuperatorului.

Vedeti mai jos dosarul de data recenta prin care am anulat integral executarea silita a BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman.

10.06.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: C2

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea Neacşu Viorica în contradictoriu cu intimata Kredyt Inkaso Portofolio Investments RO SA.

Constată prescripţia dreptului de a obţine executarea silită în baza titlului executoriu reprezentat de Contract de credit nr. 0834047/18.06.2007 încheiat între contestatoarea-debitoare şi BRD Groupe Societe Generale SA.

Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 2509/2021 deschis la BEJA Cătălin Vişan şi Manuel-Andrei Dorcioman.

Executorie conform art. 651 alin. 4 C.pr.civ.

Obligă intimata să achite contestatoarei suma de 1500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    10.06.2022

Cine este BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ?

Asa cum v-am anuntat am declarat razboi deschis de acum 12 ani executorilor judecatoresti care executa silit creantele bancare in mod abuziv.

Aici avem in cazul debitorului executat silit de catre acesti executori , nu o singura hotarare castigata impotriva lor ci sute, insa am pus o hotarare recenta pentru a va arata ca legalitatea despre care vorbesc executorii de la BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman, este de fapt o ilegalitate.

BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman se ocupau de multa vreme de saracirea populatiei.

Va rog sa va aduceti aminte cand daca nu plateai amenda de rovinieta, te trezeai bun de plata chiar si de 20 de ori pe zi.

Ei bine, acest executori au executat silit mii de soferi care au fost amendati in mod ilegal.

Nu s-au oprit aici si chiar mai mult de atat au inceput sa execute silit debitorii bancilor pe care i-au si evacuat din imobilele lor asta dupa ce i-au lasat faliti.

Multi dintre acesti debitori nici nu isi cunosteau drepturile si fara ajutor de specialitate si sustinere dar mai ales indusi in eroare de “avocati” care pretideau ca stiu ce inseamna sa conteste executarea silita fiindca asa isi spuneau au ajuns sa isi piarda casele.

De aici tragem o concluzie – ATENTIE LA CE AVOCAT APELATI CARE SPUNE CA SE PRICEPE LA CONTESTATII LA EXECUTARE. – SINGURII DIN ROMANIA SPECIALIZATI IN CONTESTATII LA EXECUTARE SUNT CUCULIS&ASOCIATII.

Am facut acest apel din frustrarea pe care noi cei de la Cuculis&Asociatii o traim de fiecare data cand un client vine cu un dosar instrumentat foarte gresit si suntem in imposibilitatea de a mai repara ceva, asa ca MARE ATENTIE.

Va dau un singur exemplu,daca aveti o creante prescrisa nu ati specificat asta in contestatie , in Apel NU veti mai putea sa faceti acest lucru.

Executat Silit De BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman executorii care sunt mana in mana cu recuperatorii de creante si cu bancile!

Culmea este ca din sutele de dosare de executare silita pe care le-am anulat si care erau pornite de catre acesti executori, multe dintre acestea nu au fost anulate pe baza faptului ca acele creante erau prescrise ci ca sumele nu erau certe.

Spre exemplu un contract cu banca pus in executare care are clauze abuzive nu reprezinta un titlu executoriu cert si el TREBUIE sa fie anulat de catre instanta.

Uitati mai jos ce spune BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ca se ocupa in activitatea societatii lor:

1. creanţa trebuie să fie certă, lichidă şi exigibilă,

2. dreptul de a executa să fie constatat printr-un înscris, întocmit potrivit legii, numit titlu executoriu. Titlurile executorii, altele decat hotararile judecatoresti, pot fi puse in executare numai daca sunt investite cu formula executorie.

– hotărârile judecătoreşti,
– hotărârile arbitrale,
– hotărârile judecătoreşti străine,
– actele autentificate de notarul public,
– cambia, biletul la ordin şi cecul,
– actele de sancţionare contravenţională,
contractele de credit bancar,
– contractele de credit ale instituţiilor financiare nebancare,
– contractele de leasing, contractul de garanţie reală mobiliară,
– contractul de arendă, titlul executoriu european pentru creanţele necontestate

Ce fac daca sunt executat silit de BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ?

Ei bine, aceeasi intrebare si-a pus-o si debitorul de mai sus.

Ce fac daca sunt executat silit de catre acesti executori?

Raspunsul invariabil este contestatia la executare silita.

TIP Juridic daca esti executat silit:

a) NU te arunci sa semnezi un angajament de plata!!!! Intotdeauna discuti cu avocatul tau!

b) NU te panichezi, chiar daca acum ai poprire pe toate conturile, sunt metode poate cateodata chiar de la o zi la alta sa scapi de poprire, sau cel putin sa o suspenzi temporar pana apuci sa contesti executarea silita;

c) NU arunci plicul in care ai primit executarea silita, avocatul are nevoie de el ca sa formuleze contestatia la executare silita;

d) NU platesti nimic pana cand avocatul nu iti spune asta.

De altfel este singura varianta prin care puteti sa scoateti la suprafata abuzul savarsit de catre executori.

Prescriptia poate fi obtinuta prin contestatie la executarea silita dar si anularea dosarelor de executare.

Prin urmare, nu lasati ca abuzurile sa va controleze viata si actionati in mod direct asupra lor.

In acest caz asa cum v-am prezentat chiar daca s-ar presupune ca activitatea executorilor ar trebui sa fie una LEGALA, de foarte multe ori se produc abuzuri la adresa debitorilor prin largul concurs al executorilor judecatoresti si evident cu indemnul si participarea firmelor de recuperare a creantelor , bancilor , ifn-urilor si nu in ultimul rand Car-urilor.

Primul lucuru pe care il faceti este sa apelati doar la un avocat specializat in contestatii la executare iar de acolo veti sti dupa prima consultanta juridica cu acesta , care sunt sansele clare de a castiga sau nu , lupta cu suprematia executorilor judecatoresti si a bancilor.

Cand este ilegala daca sunt Executat Silit De BEJA Cătălin Vişan şi Manuel -Andrei Dorcioman ?

Nu uitati , sunteti singurii care puteti face ceva pentru voi!

Astfel, executarea acestui biroul de executori dar si a celorlalti care abuzeaza de debitori, poate fi ilegala atunci cand:

 • executa silit creante prescrise;
 • nu va notifica inceperea executarii silite;
 • sumele executate silit nu sunt in concordanta cu incheierea de incuviintare a executarii silite sau aceasta suma lipseste din incuviintarea instantei;
 • este executata silit o creanta majorata in mod ilegal si altele .

Astfel, fiti vigilenti si invatati cum sa scapati de executarea silita care va blocheaza viata si va poate aduce in faliment iar asta in mod ILEGAL!

Av. Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti

14 comments to “Executat Silit De BEJA Cătălin Vişan şi Manuel Andrei Dorcioman”
 1. Intrebare : am la dv. un dosar exact cu acești executori de vreo 4-5 ani timp in care mi se retine și virează la ei din pensie o sumă considerabilă. In acest timp nu am avut nici un rezultat în dosarul meu ba încă tot ceea ce am platit până acum acești executori au adăugat la debitul inițial o recalculare. Adică în acest timp eu nu am diminuito de loc debitul inițial. Vreau și eu un răspuns la dosarul meu.

   • Sunt executat silit , ajutor!
    Bună ziua. Am găsit numărul dvs pe google.
    Am o proprire de la Beja Cătălin Vișan de cca un an de zile, eu în 2016 am avut un abonament neplătit la Vodafone, suma actuala care vodafone de 1300 lei. În 2023, ianuarie, mi s au pus propriri pe conturile de la bănci. În februarie 2023 am primit acasa dosar precum ca sunt executata silit de Beja Catalin Vișan și Andrei Dorcioman, dosar deschis în 2020. Eu pana în prezenta venita în 2023 nu am fost căutată sau sa primesc vreun dosar acasa prin posta sau email. În februarie 2023 mi s au tras prin banca sume de bani către ei, în iunie aflând ca nu banca este datoare sa tragă banii ci angajatorii, în august 2023 am început sa plătesc către dânșii. Suma fiind de 10.000 lei. În prezent mai am de plata 1500 lei, încerc sa sun la executori și sa le trimit email sa pot plăti toată suma restanta, dar fără răspuns. Ma puteți ajuta? Am văzut pe site ul dvs de unde am luat și nr de telefon ca ma puteți ajuta cu un sfat. Mulțumesc anticipat.
    Ruby Mureșan.

 2. Bună ziua. Eu sunt asistent personal la o persoana cu dizabilități. Investcapital mi-a pu pornire pe salariu. Eu am și bani de hrana pe lângă salariu și mi s-a poprire și din aceștia. Am sunat la executor și mi sa spus ca se pune poprire pe orice venit. As vrea sa știu dacă e legal să-mi oprească 1/2 din banii de hrana. Mulțumesc.

 3. Buna seara, am o executare silită, o oprire la un credit din 2009 sau 2008, ideea este ca niciodata nu m a căutat nimeni iar în 2017 am primit înștiințare de oprire, de atunci tot plătesc, acum am ajuns la capătul puterilor, as vrea sa iau legatura cu dvs, toate cele bune

 4. Bună ziua. Am o poprire pe conturi la Unicredit,pe o sumă relativ mică.
  Dosar 4320/2018
  Pana astăzi nu m-a “deranjat” nimeni,au trecut 6 ani.
  Ideea este f simpla.am împrumutat 800 lei de la icredit,cred ca în 2015-2016.Am plătit de 2-3 ori, rata dar nu în sucursala,ci printr-o agenta. Următoarea lună agenta a plecat în Anglia,la muncă. Încă vreo 2 luni după nu am avut cui sa plătesc rata și atunci am mers la biroul i credit de la “Obor”,sa achit tot creditul,însă nu mi-au primit banii.in continuare,nu mi-au dat nici o alta agenta, asa ca nu le-am mai plătit nimic,nu am primit notificare și nu am mers în nici o instanță. După un timp mi-a parvenit decizia de executare.Pana astăzi 17/01/2024,nu m-a cautat nimeni.Azi mi-au blocat niște conturi.Intrebare:LE dau banii sau nu ?

 5. Bună ziua, am primit zilele trecute o scrisoare sau mai bine zis o înștiințare de la Kruk,în care mi se spune că am o datorie de 890.62 ron, în temeiul titlului executoriu 800833545 din 31.01.2008 și instrumentata de BEJA Cătălin Vișan și Andrei Dorcioman în dosarul 3849/2017.. Am răsfoit prin amintiri și am găsit un card de la Carrefour care are acest nr pe el 800833545.Mentionez că din 2008 și până în prezent nu am primit nimic, nici ca scrisoare,nici ca înștiințare. Ce trebuie să fac în continuare, deoarece scrisoarea de la Kruk, are două modalități de plată (una de 50% și alta de 20%),dar care nu conțin si cheltuielile suplimentare generate de executarea silită?

 6. Buna ziua!
  Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.
  In 2012 am contestat o amenda primita de la CNADNR ( actuala CNAIR), pentru o rovinieta. Exista o sentinta din 04.04.2012, definitiva si irevocabila, de care am aflat abia acum. Dosarul de executare silita este din 2015 la Visan si Asociatii.
  Executarea silita, a avut loc pe 01.04.2024 cand ne-am trezit cu popirie pe cont pentru suma de 28 euro CNAIR si 1243 lei cheluieli de executare silita, poprirea fiind executata inainte ca noi sa fim instiintati despre acest fapt.
  Intrebarea este daca executarea silita este legala dupa atatia ani, pentru ca in functie de asta imi voi exercita dreptul la ca o contesta. Multumiri!!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.