Executat Silit De Libra Internet Bank

Debitorul anuleaza definitiv executarea silita prin poprire a Libra Internet Bank Pentru 320000 de lei, in echivalent 67000 de euro

Executat Silit De Libra Internet Bank pentru o datorie prescrisa.

Decizia Instantei Este Covarsitoare Pentru Libra Internet Bank S.A – Executarea silita prin poprire Libra Internet Bank, inceputa in 2014 si reluata in 2020 , anulata pentru prescriptie.

Sunteti executat silit? Contact rapid avocat

Cum a fost posibil ca debitorul sa formuleze contestatia la executare dupa termenul de 15 zile?

Fara a aborda pe deplin acest subiect cu contestatia la executare dupa termenul de 15 zile, problema pe care o puteti cititi pe larg aici ( totul despre contestatia la executare peste 15 zile ) , este important sa stiti ca si in timpul executarii silite, prescriptia poate fi invocata si castigata contestatia la executare silita.

Asa cum ati vazut si mai sus, executarea silita inceputa de executorii Ochian si Neneci in 2014, a fost continuata in mod halucinant, 6 ani de zile mai tarziu.

Asta inseamna ca debitorul a putut ( in termenul de 15 zile de cand a primit actualizarea de poprire de la Libra Internet Bank) , sa formuleze contestatia la executare si sa infranga si sa anuleze poprirea de la Libra Internet Bank invocand prescriptia executarii silite.

Cazul debitorului executat silit dupa 6 ani de zile prin poprire Libra Internet Bank – Contestatie la executare 2021

Dupa ce vreme de 6 ani nu a primit niciun document de la inceperea executarii silite, apare poprirea , o adresa de infiintare a popririi care evident vine si isi rascoleste viata de zi cu zi, conturi blocate si o situatie practic din care nu ai cum sa iesi.

Oare? sau ai cum? Debitorul Executat Silit De Libra Internet Bank a avut prezenta de spirit si a inceput sa caute informatii despre cum sa anuleze sa conteste o poprire de la Libra Internet Bank.

Asta le spun tuturor celor care ma apeleaza, inceperea executarii silite este momentul la care incepi sa ai ce sa faci pentru a te ajuta, pentru ca atunci este deschisa si calea contestatiei la executare. Deci, primirea actelor de executare silita de la Libra Internet Bank prin poprire, a fost doar debutul luptei debitorului cu banca.

Desi o banca destul de “exotica” in procesele pe clauze abuzive sau contestatii la executare silita pierdute, se pare ca in cele din urma si Libra Bank intra in colimatorul nostru cu o contestatie la executare silita pe care a pierdut-o in mod definitiv, asta relevand faptul ca formele de executare silita prin poprire au fost anulate pe motiv ca a fost pornita in mod ilegal executarea silita impotriva debitorului.

Trebuie sa precizam faptul ca in prezenta cauza, titlul executoriu nu se preta la a fi un contract bubuind de clauze abuzive ci o sentinta intervenita intre debitor si Libra Internet Bank pe care Libra Internet Bank a pus-o ulterior in executare silita prin poprire.

Poprirea a fost infiintata de catre executorul Ochian si Neneci in luna a 6-a a anului 2020 insa pentru un dosar inceput impotriva debitorului in 2014!! Adica cu foarte mult timp dupa deschiderea dosarului, chiar dublul termenului de prescriptie.

Cititi si :

Solutia instantei prin care debitorul Executat Silit De Libra Internet Bank a reusit in mod definitiv sa anuleze poprirea infiintata de banca.

Ce cadou mai bun de 1 martie decat o anulare a executarii silite in mod definitiv, un an mai tarziu in 2021.

01.03.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Apel 1
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că:
Admite contestaţia la executare.
Anulează poprirea înfiinţată prin adresa emisă la data de 02.06.2020 în dosarul de executare nr. 602/2014 al SCPEJ Ochian şi Neneci.
Dispune restituirea către contestator a taxei de timbru de 1500 lei(fond şi apel). Menţine celelalte dispoziţii. Obligă intimata la 2500 lei cheltuieli de judecată către apelant, în apel. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 01.03.2021.
Document: Hotarâre  539/2021  01.03.2021
executat silit de libra internet bank

Sentintele Judecatoresti Penale Se Prescriu Si Ele In 3 Ani Daca Nu Sunt Puse In Executare – Poprire de la Libra Internet Bank , anulata de catre instanta

Raportat la faptul ca au trecut perioade lungi de timp intre momentul demararii procesului de executare silita adica anul 2014 si momentul la care executorul a trimis adresa de infiintare a popririi de la Libra Internet Bank S.A, debitorul s-a prevalat de instituia prescriptiei executarii silite.

Desi discutam despre o decizie penala ce a fost pusa in executare, trebuie sa stie toti debitorii ca daca termenul de 3 ani este depasit atunci si poprirea devine ilegala ca si celelelate acte de executare silita.

Ce face debitorul dupa ce a anulat definitiv executarea silita cu poprire de la Libra Internet Bank?

In principal decizia obtinuta cu privire la poprirea Libra Bank nu mai poate fi atacata. Asta inseamna ca toate sumele de bani incasate din luna a 6-a 2020 si pana la contestatia la executare din 2021 care a stabilit in mod definitiv ca se anuleaza adresa de poprire, banii incasati de catre banca vor putea fi solicitati inapoi prin intoarcerea executarii silite.

Inclusiv taxa de timbru urmeaza sa fie restituita.

Nu lasati abuzurile din zona executarilor silite sa va domine viata. Actionati legal, pe calea contestatiei la executare silita.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
3 comments to “Executat Silit De Libra Internet Bank”
  1. Buna seara ,ma numesc Ana Barbucu domiciliul in Piatra – Neamt ,va rog sa ma ajutati .Am imprumutat de la TBI suma de 6000 ron in urma cu 2 ani si am platit pe jumatate ,dar cand am fost la Biroul aceste societati ,angajata mi-a spus ca am platit numai interese ,NU DATORIA fapt pentru care ,nu am m-ai platit fiind RAU PLATNICA .Acuma am fost data la EXECUTORUL JUDECATORESC si acesta a calculat Suma de 72.000ron dar si EXECUTAREA SILITA la casa .Va rog sa imi scrieti cum sa procedez in aceasta situatie .Cu stima si deosebit respect

  2. Mi sa pus poprire pe contul bancar de catre un BEJ, care plata a fost facuta cu un an in urma, exista date si chitante. Respectiv banca zice ca nu e treba ei desi prin banca sa facut plata si toate datele sunt identice. Mie mi se pare complet ilegal, sa ceri cuiva sa iti plateasca ori de cate ori ti se pare ca vrei sa mai iei niste bani de cate ori vrei, chiar daca datoria e stinsa. Relatia dintre banca si acel BEJ Nicolaescu este efectiv un grup infractional organizat – banii reprezentand ca un fel de bani de protectie!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.