Am Primit De La Ultimo Portfolio Investement O Executare Silita – Avocat

Frauda Musamalizata De Catre Provident – Executare silita Ultimo Portfolio Investement Pentru Datorie Platita – avocat Cuculis Ultimo Portfolio Investement Recuperator De Creante Pentru Provident-

Intrebare Juridica / Speta Executare

Buna seara,
Am primit de la Ultimo Portofolio Investement, un ordin de executare silita, din 8 iunie 2016, fara sa fiu anuntata ca ar fi un proces pe numele meu, pentru un imprumut provident , din 8.09 2010 de 2800 lei.

Am fost client provident 2 ani, am platit tot la timp, iar ultimul contract l-am achitat inainte de termen,dupa doar cateva saptamani urmand ca agentul sa-mi aduca chitanta finala. Nu am mai vazut aceasta chitanta deoarece acest agent a luat mai mult de 500 milioane9lei vechi n.p), dupa spusele directorului de zona care l-am vazut pentru prima data.
In situatia mea sunt mai multe persoane , unele nu au primit chitante , altele nu au facut deloc contracte.
Agentul nu a fost tras la raspundere,desi a facut o lista cu toate contractele pe care nu a depus banii. Au venit de 2- 3 ori, am semnat ca refuz plata deoarece am achitat acest debit si nu-mi apartine si nu m-au mai cautat.
Am crezut ca s-a rezolvat.
Am primit apoi un telefon de la o firma de recuperare-singurul- le-am explicat ca nu imi apartine acea datorie si nu m-au mai cautat, insa mi-au trimis aceasta instiintare din instanta, pe care am gasit-o intamplator la cutia postala.
Se poate face ceva?

Pot sa chem agentul in instanta?

A recunoscut ca nu mai am sa dau bani. Agentul a plecat si a lasat multe datorii si la banci si la serviciu,la car si frauda musamalizata de cei de la provident.
Suntem mai multi in aceasta situatie.
Va multumesc.

 

Raspuns:

Provident a facut o miscare insiduoasa  si demna de a fi impinsa in faliment!

Este incredibil cum Provident a vandut de fapt catre un recuperator de creante Ultimo Portfolio, creantele pe care le incasase deja prin agentul lor de teren iar pe urma, pentru a nu-si “strica” imaginea, a ales sa vanda creantele catre firma de recuperari creante.

Atentie – Daca aveti un document semnat, puteti face dovada platii, de asemenea, atata timp cat banii au fost achitati catre reprezentantul Provident, atunci acesti bani s-au achitat creditorului indiferent ca el ecunoaste acum sau nu!

Contestati in instanta masura si anulati actele de executare fiindca ceea ce a facut IFN-ul are o conotatie total penala!

av. drd Cuculis Adrian

Aveti Probleme Cu Ifn-urile? Vedeti Aici Totul Despre Cum Sa Scapati De Ifn-uri Camatarii Legali – Clauze Abuzive Ifn Avocat Cuculis

Executare silita ilegala Ultimo Portfolio Investement