Am Primit De La Ultimo Portfolio Investement O Executare Silita – Avocat

Frauda Musamalizata De Catre Provident – Executare silita Ultimo Portfolio Investement Pentru Datorie Platita – avocat Cuculis Ultimo Portfolio Investement Recuperator De Creante Pentru Provident-

Ultimo Portfolio Investement Anlati executarea recuperatorului de creante

Intrebare Juridica / Speta Executare – Ultimo Portfolio Investement Executa silit ilegal.

Ultimo Portfolio Investement
Credit Vandut La Kruk

Ultimo Portfolio Investement executa silit ilegal – Buna seara,
Am primit de la Ultimo Portofolio Investement, un ordin de executare silita, din 8 iunie 2016, fara sa fiu anuntata ca ar fi un proces pe numele meu, pentru un imprumut provident , din 8.09 2010 de 2800 lei.

Am fost client provident 2 ani, am platit tot la timp, iar ultimul contract l-am achitat inainte de termen,dupa doar cateva saptamani urmand ca agentul sa-mi aduca chitanta finala.

Nu am mai vazut aceasta chitanta deoarece acest agent a luat mai mult de 500 milioane9lei vechi n.p), dupa spusele directorului de zona care l-am vazut pentru prima data.
In situatia mea sunt mai multe persoane , unele nu au primit chitante , altele nu au facut deloc contracte.


Agentul nu a fost tras la raspundere,desi a facut o lista cu toate contractele pe care nu a depus banii. Au venit de 2- 3 ori, am semnat ca refuz plata deoarece am achitat acest debit si nu-mi apartine si nu m-au mai cautat.


Am crezut ca s-a rezolvat.


Am primit apoi un telefon de la o firma de recuperare-singurul- le-am explicat ca nu imi apartine acea datorie si nu m-au mai cautat, insa mi-au trimis aceasta instiintare din instanta, pe care am gasit-o intamplator la cutia postala.
Se poate face ceva?

Pot sa chem agentul in instanta?

A recunoscut ca nu mai am sa dau bani. Agentul a plecat si a lasat multe datorii si la banci si la serviciu,la car si frauda musamalizata de cei de la provident.
Suntem mai multi in aceasta situatie.
Va multumesc.

Raspuns:

Provident a facut o miscare insiduoasa  si demna de a fi impinsa in faliment!

Este incredibil cum Provident a vandut de fapt catre un recuperator de creante Ultimo Portfolio, creantele pe care le incasase deja prin agentul lor de teren iar pe urma, pentru a nu-si “strica” imaginea, a ales sa vanda creantele catre firma de recuperari creante.

Atentie – Daca aveti un document semnat, puteti face dovada platii, de asemenea, atata timp cat banii au fost achitati catre reprezentantul Provident, atunci acesti bani s-au achitat creditorului indiferent ca el ecunoaste acum sau nu!

Contestati in instanta masura si anulati actele de executare fiindca ceea ce a facut IFN-ul are o conotatie total penala!

Doar pe calea unei contestatii la executare puteti sa scapati de abuzurile Ultimo Portfolio Investement.

ATENTIE– Executorul judecatoresc va poate vinde si casa daca nu va aparati chiar daca executarea silita este ilegal!

av. drd Cuculis Adrian

Executare silita ilegala Ultimo Portfolio Investement 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.