Am Primit De La Ultimo Portfolio Investement O Executare Silita – Avocat

Frauda Musamalizata De Catre Provident – Executare silita Ultimo Portfolio Investement Pentru Datorie Platita

Ultimo Portfolio Investement Anulati executarea recuperatorului de creante

Update – Dosare de executare silita imobiliara preluate de catre Ultimo Portfolio Investement anulate in decembrie 2020 de catre instanta.

Daca treceti printr-o executarea silita pornita de catre Ultimo Portfolio Investement sau Provident? Contact rapid pentru lamurirea situatiei:

Avocat Cuculis Adrian – Ultimo Portfolio Investement Recuperator De Creante Pentru Provident

Eliminarea clauzelor abuzive din cadrul contractului de IPOTECA – Garantie ipotecara.

Practic, asta inseamna ca in cazul in care aveti o creanta la Provident, ce provine dintr-un contract de credit semnat pentru un imprumut rapid, si nu ati mai platit datoria / rata lunara, datoria va ajunge in mod clar la Ultimo Portfolio Investement recuperator de creante.

Atentie totusi, daca datoria este preluata de catre Ultimo Portfolio Investement puteti fi executat silit imobiliar.

Ce fac daca sunt executat silit imobiliar de Ultimo Portfolio Investement ?

Contestatie la executare Ultimo Portfolio Investement este solutia pentru a putea scapa de executarea silita pornita impotriva dvs. de catre acest recuperator de creante.

Despre recuperatorii de debite cum este si ultimo portfolio investment (luxembourg) sa reprezentată de sc debt collection agency srl am discutat in nenumarate randuri.

Practic, abuzurile savarsite pot fi atacate in instanta doar daca formulati o contestatie la executarea silita inceputa de catre ultimo portfolio investment (luxembourg) sa reprezentată de sc debt collection agency srl .

Ultimo portfolio investment (luxembourg) sa contact at nu a vrut sa negocieze cu debitorul ba din contra l-a trimis sa fie executat silit de catre executor pornind astfel o executare silita imobiliara.

Atnci cand spunem Ultimo Portfolio Investment putem afirma ca atunci cand a fost cineva executat silit de provident , este vorba despre recuperatorul firmei Porvident si nu un recuperator “necunoscut” de catre Provident.

Practic, rar se intampla sa faceti o contestatie la executare Provident fiindca aceasta vinde creantele catre Ultgimo Portfolio Investment si cei din urma va executa silit imobiliar sau prin poprire.

Firmele de recuperare interzise in circuitul dobanzilor – Practic, daca o firma de recuperare precum Ultimo Portfolio Investment va adauga dobanzi, puteti sa le contestati in instanta.

De asemenea, o Executare silita Provident 2017 , 2018 sau 2019 poate fi atacata in instanta pe baza unei contestatii la executarea silita silita a Provident sau Ultimo Portfolio Investment

A fost cineva executat silit de Provident sau Ultimo Portfolio Investment ?

Intrebare Juridica / Speta Executare – Ultimo Portfolio Investement Executa silit ilegal. Intrebare primita direct de la un debitor executat silit de Ultimo Portfolio Investment

Ultimo Portfolio Investement
Credit Vandut La Kruk

Ultimo Portfolio Investement executa silit ilegal – Buna seara,
Am primit de la Ultimo Portofolio Investement, un ordin de executare silita, din 8 iunie 2016, fara sa fiu anuntata ca ar fi un proces pe numele meu, pentru un imprumut provident , din 8.09 2010 de 2800 lei.

Am fost client provident 2 ani, am platit tot la timp, iar ultimul contract l-am achitat inainte de termen,dupa doar cateva saptamani urmand ca agentul sa-mi aduca chitanta finala.

Nu am mai vazut aceasta chitanta deoarece acest agent a luat mai mult de 500 milioane9lei vechi n.p), dupa spusele directorului de zona care l-am vazut pentru prima data.
In situatia mea sunt mai multe persoane , unele nu au primit chitante , altele nu au facut deloc contracte.


Agentul nu a fost tras la raspundere,desi a facut o lista cu toate contractele pe care nu a depus banii. Au venit de 2- 3 ori, am semnat ca refuz plata deoarece am achitat acest debit si nu-mi apartine si nu m-au mai cautat.


Am crezut ca s-a rezolvat.


Am primit apoi un telefon de la o firma de recuperare-singurul- le-am explicat ca nu imi apartine acea datorie si nu m-au mai cautat, insa mi-au trimis aceasta instiintare din instanta, pe care am gasit-o intamplator la cutia postala.


Se poate face ceva?

Vizualizati si explicatiile avocatului Cuculis Adrian despre executarile silite imobiliare ale Ultimo Portfolio Investment

Pot sa chem agentul in instanta?

A recunoscut ca nu mai am sa dau bani. Agentul a plecat si a lasat multe datorii si la banci si la serviciu,la car si frauda musamalizata de cei de la provident.
Suntem mai multi in aceasta situatie.
Va multumesc.

Raspuns:

Provident a facut o miscare insidioasa si demna de a fi impinsa in faliment!

Este incredibil cum Provident a vandut de fapt catre un recuperator de creante Ultimo Portfolio, creantele pe care le incasase deja prin agentul lor de teren iar pe urma, pentru a nu-si “strica” imaginea, a ales sa vanda creantele catre firma de recuperari creante.

Atentie – Daca aveti un document semnat, puteti face dovada platii, de asemenea, atata timp cat banii au fost achitati catre reprezentantul Provident, atunci acesti bani s-au achitat creditorului indiferent ca el ecunoaste acum sau nu!

Contestati in instanta masura si anulati actele de executare fiindca ceea ce a facut IFN-ul are o conotatie total penala!

Doar pe calea unei contestatii la executare puteti sa scapati de abuzurile Ultimo Portfolio Investement.

ATENTIE– Executorul judecatoresc va poate vinde si casa daca nu va aparati chiar daca executarea silita este ilegal!

Dosare castigate impotriva Ultimo Portfolio Investement

Mai jos aveti si dovada clara ca o contestatie la executarea silita impotriva Ultimo Portfolio Investment poate duce la anularea executarii silite incepute impotriva debitorului.

Executare silita ilegala Ultimo Portfolio Investement
11.12.2020 Ora estimata: 09:00
Complet: C 9
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte cererea.

Constată ca abuzivă clauza contractuală cuprinsă la art. 5.3 din contractul de facilitate de credit şi garanţie reală imobiliară nr. 0613492 din 20.08.2008 încheiat între contestatoare şi intimata Alpha Bank România SA privind comisionul de administrare a creditului. Respinge cererea cu privire la clauzele privind acordarea creditului şi pe cele ce privesc dobânda creditului.

Anulează actele de executare întreprinse în dosarul de executare nr. 2349/2019 instrumentat de Biroul Executorului Judecătoresc Graf Antonio Lenhard şi dispune întoarcerea executării silite pentru suma percepută cu titlul de comision de administrare .

Obligă intimatul la 231,46 lei către executorul judecătoresc Graf Antonio Lenhard, potrivit art. 717 C.pr.civ. şi la 300 lei cheltuieli de judecată contestatoarei.

Av. drd Cuculis Adrian

Executare silita ilegala Ultimo Portfolio Investement 

13 comments to “Am Primit De La Ultimo Portfolio Investement O Executare Silita – Avocat”
 1. Buna ziua, sunt interesata in rezolvarea urmatoarei probleme/ In 2015 am luat un minicredit de la Provident. Am optat pentru plata saptamanala catre un agent al Providentului. Aceasta ”doamna” venea in fiecare zi de miercuri sa imi ia rata de la domiciliul pe care il aveam atunci. Intr-una din zile nu eram inca acasa si i-am transmis acest lucru, sa revina sau sa vin eu la dansa a doua zi. A inceput sa tipe la poarta, ca stie ea ca sunt in casa si nu vreau sa dau drumul.. in sfarsit, tot felul de lucruri care m-au enervat teribil. Am luat legatura cu sefa si i-am explicat situatia, iar aceasta mi-a spus ca este imposibil sa schimbe agentul si sa achit datoria la ei. M-am suparat teribil deoarece nu aveam cu cine sa discut. In iunie am plecat din tara si m-am intors dupa 2 ani, in iulie 2017. In decembrie cred 2017 am primit de la camera executorilor judecatoresti ”Schiopu si Tetu” o executare silita pentru conturile bancare pentru o suma de 3 ori mai mare. Din pacate nu mai am documentele originale. Intre timp creanta a fost data catre Ultimo Portofolio Investment (Luxemburg), fara sa fiu instiintata de nimic. Doresc sa ma ajutati sa solutionez problema deoarece am mai primit pe data de 5 septembrie 2019 ( data postei) o alta instiintare de poprire tot de la respectivii executori. (datata cu 29.07.2019).
  Am rugamintea sa avem o intrevedere pentru rezolvarea acestei probleme.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Florina Alecsandrescu
  tel. 073s

   • Buna seara Dl avocat ! O singura întrebare aș vrea . In ziua de 26 03 2021 am primit prin posta o înștiințare de proprire de salar de la ULTIMO PORTOFOLIO IMVESTMENT .LUXEMBURG .Înștiințarea a fost trimisă de DNA Executor VLAS MARIA CRISTINA .Întrebarea mea e de contestat sau este legal. Am mai avut proprie de doamna Executor dar mi am schimbat locul de munca și iarăși mi sa trimis o alta hîrtie de proprie la actuala loc de muncă.Ma ți putea ajuta in cazul aceasta sau nu mai e nimic de făcut? Mulțumesc din suflet și multă multă succes va doresc in continuare dumneavoastră și la toți colegi .Cu stima și respect.

 2. Eu nu mai pot lucra legal deoarece cei de la ultimo portofolio inv.sj cei de la provident cu BCR au facut poprire pe salariu.este legal.

 3. Buna seara….am luat un împrumut de la provident acum 6,7 ani…am achitat tot…pana la final…de ce ma cheamă in instanta….va rog ajută ti ma…cu un raspuns…Multumesc

 4. Buna ziua, ma numesc Paveliuc Melania.Fica mea Paveliuc Cristina Mihaela a luat de la Provident in 2008un imprumut.A platit imprumutul angajatei Stupar Valerica,dar aceasta nu a dat chitanta.Fiind cunostinta (avea un magazin in Sacele)nu am luat masuri pentru a primi chitantele.Fica mea sa stabilit in strainatate de 5 ani si la adresa noastra am primit o executare silita de la executorul Dastar Catalin din Brasov, care reprezinta creditoarea Ultimo Portfolio investiment(luxembourg)SA.Somatia pretinde ca iin termen de o zi sa platim datoria. Plicul a fost primit in 31.01.2020.As vrea sa stiu daca dupa atitia ani o mai mpoate da in judecata si ce as putea face.
  Va multumesc
  Cu stima Paveliuc Melania

 5. Buna ziua.socrul meu a luat un credit de la Provident in 2016 martie,iar la o luna mai tarziu a decedat,cei de la provident au cerut copie dupa certificatul de deces spunind ca contractul se va inchide (asa fiind politica firmei).Acum in 2020 au primit actuali propietari un plic cu executare silita pe numele socrului meu!Am o singura intrebare,cum sa dai in judecata fara o citatie de chemare in judecata?

 6. Buna ziua.
  Prin firma dvs. de avocatura am castigat in luna februarie un proces impotriva Ultimo PortfolioInvestment. In data de 19.04.2023 a ramas definitiva prin nerecuzare.
  De atunci astept sa-mi vireze banii insa nu se intampla nimic.
  Credeti ca ar trebui sa contactez un executor judecatoresc ?
  Multumesc.

 7. Bună ziua ! Am o poprie pe contul meu de la BRD . Ce as vrea sa știu este . Dacă depun banii în acest cont am siguranța ca datoria îmi este ștearsă sau ce ar trebui sa fac. ? Ca nu as vrea sa pun banii și sa ma trezesc ca datoria este tot acolo.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.