Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala De Contracte Catre RI Eastern European Finance BV (RIEEF)Recuperare Dobanzi Contractuale

Raiffeisen Bank Cesiuni Ilegale De Contracte  Catre RI Eastern European Finance BV-Dobanzi Externalizate In Mod Ilegal – Recuperati-va dobanzile platite in afara tarii.

Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala Contracte RI Eastern European Finance BV – Dobanzile Externalizate De Catre Raiffeisen Bank Pot Fi Cerute Spre Restituire Exact Ca In Cazul Bancpost Si Efg New Europe Funding II BV Si Erb New Europe Funding II BV .

Cand ne referim la cazul Raiffeisen Bank si cesiunea ilegala de credite observam ca si in cazul Bancpost, ANPC a sancţionat banca pentru creditele cesionate ilegal în Olanda, dobanzile externalizate ce in mod normal in urma unui proces in instanta, banca ar urma sa le  restituie toate dobanzile platite de catre debitorii ce au platit in afara tarii catre firmele de recuperare ilegale, sume care ar depăşi 300 de milioane de euro.

Bancpost, controlată de EFG Eurobank, a cesionat credite către EFG New Europe Funding II B.V. (ulterior ERB New Europe Funding II B.V.), deţinută, la rândul ei, de o societate cu răspundere limitată – EFG New Europe Holding B.V. (redenumită ERB New Europe Holding B.V.), care face parte din EFG Eurobank Ergasias.

Cesionarea creditelor aflate în portofoliul EFG New Europe Funding II B.V. (actuala ERB New Europe Funding II B.V.) către Eurobank Ergasias S.A. Grecia a fost considerata ca fiind ILEGALA!

O alta banca ce pana acum nu a iesit in evidenta cu cesiunile de creanta ILEGALE  este deconspirata-Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala Contracte RI Eastern European Finance

Raiffeisen Bank se pare ca a cesionat credite/portofolii impresionante catre   Eastern European Finance BV, controlata de esenta de catre Raiffeisen International Betailigungs AG.

Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala Contracte RI Eastern European Finance BV – Lucru similar ca in cazul celor de la Bancpost

Entitatile (in special din Olanda) locurile unde au fost externlizate dobanzile de catre majoritatea institutiilor bancare cu probleme (Otp BANK, BANCPOST, CREDIT EUROPE BANK si Raiffeisen Bank), sunt considerate paradisuri fiscale de catre acest entitati fapt pentru care au gasit acest mecanism prin care sa insele de fapt, vigilenta autoritatilor din Romania.

Acest lucru a insemnat in cele din urma, ca prin ilegala percepere a dobanzilor de catre entitati ce nu aveau acest drept, debitorii, acum in urma raspunsurilor primite de la entitatile din Olanda, pot solicita restituirea dobanzilor platite dupa momentul cesiunii lor catre  Raiffeisen International Betailigungs AG.

De asemenea instantele de judecata au inghetat cursul EURO la contractele Raiffeisen Bank la un nivel de 3,72 Lei, ceea ce inseamna ca au constatat ca acele clauze contractuale reprezentau clauze ABUZIVE.

Sa nu uitam cate abuzuri au fost savarsite de catre Raiffeisen Bank prin punerea in executare silita abuziva a contractelor de credit ce ulterior au fost anulate de catre instantele de judecata.

Raiffeisen Bank a comis abuzuri si cand a venit vorba de creditele Prima Casa, astfel incat instantele de judecata au anulat executarile silite pornite pe Prima Casa.

Ce au de facut clientii Raiffeisen care au fost cesionati catre  Raiffeisen International Betailigungs AG implicit RI Eastern European Finance BV?

Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala Contracte RI Eastern European Finance BV

Creditele aflate in desfasurare cesionate catre alte institutii decat banci sau ifn-uri nu sunt purtatoare de dobanzi bancare contractuale!

Creditul dvs. a fost cesionat catre recuperatorii de creante?

Puteti anula toate dobanzile platite catre aceste institutii avand in vedere ca nu puteau sa va perceapa dobanzi contractuale fiindca institutia catre care au fost cesionate creditele era un veritabil SRL Olandez, fara sa aiba aceasta posibilitate.

Este ilegala cesiunea de credite catre firme din afara tarii care nu sunt banci sau ifn-uri?

Este ILEGALA INCASAREA DOBANZII ,astfel, trebuie inteleasa diferenta clara intre cesiunea de creanta si cesiunea de credite.

Daca cesiunea se face cu privire la suma si nu la credit iar ea este cedata catre o firma din afara tarii ce nu este decat un simplu SRL si catre o banca, atunci asa cum am explicat DOBANZILE SUNT INTERZISE.

Condiţiile cesiunii de contract Art.1315 NCC permite cesiunea drepturilor şi obligaţiilor deţinute de una dintre părţi (cedent) către un terţ faţă de momentul formării contractului (cesionar), terţul devenind astfel parte în contract şi urmând a avea o relaţie contractuală cu co-contractantul iniţial (contractantul cedat).

Condiţiile de bază ale cesiunii contractului sunt ca (1) prestaţiile să nu fi fost încă integral executate şi (2) contractantul cedat să consimtă la cesiunea contractului.

Cesiunea de creanta, a sumei de bani efective art 1556 Cod Civil  (1) Cesiunea de creanţă este convenţia prin care creditorul cedent transmite cesionarului o creanţă împotriva unui terţ.

 

Stabiliti o programare cu un avocat specializat in litigii bancare Aici!

Completati formularul de mai jos daca ati avut creditul externalizat sau vandut catre alta institutie de recuperare creante!

Vedeti mai jos cazul Bancpost de cesiune ilegala de credite.

Bancpost Obligata Sa Restituie Dobanda Contractuala Pentru Creditele Externalizate Catre EFG New Europe Funding II B.V – Dobanda Platita In Olanda Este Ilegala Chiar Daca A Fost Cesionata De Catre Ergasias Bank-Avocat Cuculis

De asemenea puteti vedea mai jos si cum au fost externalizata dobanda si in alte cazuri altele decat Raiffeisen Bank Cesiune Ilegala Contracte RI Eastern European Finance BV

Formular Plangere Penala Credite Exportate Pentru Care S-au Incasat Dobanzi Bancare Ilegale De Catre Recuperatorii De Creante – Avocat

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.