Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso

Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso, recuperatori de creante ilegali, anulata in totalitate de catre instanta alaturi de suma de 61000 de Lei.

Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso oprita chiar inainte ca debitorul sa-si piarda casa.

Acte de executare silita indreptate impotriva romanilor, anulate ca ILEGALE!!

Statul Roman trebuie sa va protejeze de executarile silite abuzive si prin intermediul instantelor de judecata iar voi aveti OBLIGATIA sa depuneti contestatii la executare silita, doar asa puteti dovedi ABUZUL!!

Lunile octombrie si noiembrie sunt PLINE de termene si de asta nu am reusit eu sa public cate hotarari favorabile au iesit pentru debitorii executati silit.

Printre altele mi s-a comunicat ieri si hotararea de inghetare a cursului valutar, obtinuta DA, dupa fabuloasa cauza Serban si asta inseamna ca avem sperante.


Intre timp am ales sa public o alta executarea silita anulata de catre noi, impotriva a … SURPRIZA… doi recuperatori de creante care executa aceeasi creanta.

Nu credeam ca abuzuri mai mari decat cele din trecut se pot face insa m-am inselat, se pot.

Debitorul, fiindca asta este calitatea pe care o primeste o persoana care trece printr-o procedura de executare silita, ramane cu suma de 61000 de lei, neatinsa, asta dupa ce in cadrul contestatiei la executare silita, am reusit sa anulam procedura de executare pornita de catre un recuperator de creante ilegal, Next Solutions Limited si Frankfurter Inkasso.

De ce este ilegal sa fii executat silit de catre recuperatorul de creante next capital solutions Limited ce a demarat procedura de executare silita ?

Pentru a putea raspunde intrebarii, de ce este ilegal sa fii executat silit de catre un recuperator de creante, trebuie sa cautam raspunsul in actele de executare silita.

Mai jos, observam adresa pe care recuperatorii Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso i-au trimis-o debitorului prin executorul judecatoresc Grimacovschi Iustin, prin care acesta este SOMAT prin somatie de plata sa plateasca suma de 61338 de lei, debit ce deriva dupa cum se vede dintr-un contract semnat cu banca BRD in anul 2007!!

Activitatea ilegala de recuperare creante din Romania a fost LEGIFERATA in mod abuziv de catre ANPC prin intermediul oug 52/2016 ( vedeti ce drepturi au recuperatorii) .

Cititi noutatile din lumea juridica:

Poate recuperatorul de creante sa puna in executare silita contractul cumparat de la banca?

Astfel, una este sa cumpere creanta de la bancile care inteleg sa-si curete portofoliile “neperformante”, si sa le vanda la recuperatori, in loc sa negocieze cu debitorii si sa le inchida debitele si alta este sa pretinda recuperatorul de creante ca acesta a CUMPARAT creditul cu tot cu contract de credit.

Observati adresa de executarte silita, Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso pornita ILEGAL si executorul judecatoresc ce face mentiunea ca executarea silita este pornita in baza CONTRACTULUI DE CREDIT.

Recuperatorii de creante NU POT EXECUTA SILIT IN BAZA ACESTOR CONTRACTE DE CREDIT. Executarile lor sunt ilegale!!!

Executare Silita Next Capital

Cu toate ca executorul judecatoresc a trimis catre instanta cererea de incuviintare a executarii silite, atentie, in baza unui contract de credit care provenea de la banca si pe care in mod ilegal recuperatorul pretinde ca l-a cumparat de la banca, asta nu inseamna ca debitorul nu se poate apara.

Principala aparare vizeaza faptul ca o asemenea procedura de a pune in executare silita contractul bacnar de catre un recuperator de creante NU poate fi legala, in al doilea rand debitul adica doar CREANTA in situatia acesta era ILEGALA fiindca se prescrisese debitul si nu in ultimul rand, observati cu 2 recuperatori de creantea vor sa execute in acelasi timp, ceea ce este ILEGALA!!!

Ce fac daca recuperatorul de creante vrea sa-mi vanda casa?

Protejati-va drepturile , investiile si pana la urma banii sau casa fiindca daca nu actionati, puteti ramane fara imobil. Executarea silita chiar daca este ilegala, daca nu este contestata ramane valabila.

 • Puteti vizualiza si explicatii video, referitoare la procedura de executare silita, sustinute de catre Av. Drd. Cuculis Adrian:

Ce a stabilit instanta de judecata dupa ce debitorul a contestat Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso ?

Vedeti mai jos solutia prin care instanta constata abuzul savarsit de catre recuperatorii de creante care in mod inexplicabil si ABUZIV si ILEGAL ajung sa formeze un “consortiu” cu coniventa aproape de limita penalului daca nu chiar penala, pentru executarea silita ilegala a imprumutatului al carui contract cu banca a fost cesionat la recuperatorii de creante.

Executare Silita Next Capital

22.09.2020Ora estimata: 09:00
Complet: C4 – CIVIL
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Sadovan Lazăr, în contradictoriu intimaţii Frankfurter Inkasso Gesellschat MBH şi Next Capital Solutions Limited.

Anulează procedura de executare silită şi toate actele de executare efectuate în dosarul de executare nr. 43/2019 deschis la B.E.J. Grimacovschi Iustin.

Obligă intimaţii la plata către contestator a sumei de 113 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând contravaloarea xerocopierii dosarului executional.
Document: Hotarâre  919/2020  22.09.2020

Ce se intampla daca nu fac contestatie la executare silita si totusi sunt executat silit ilegal? Mi se poate intampla ceva?

Raspunsul este DA, urmeaza sa ramaneti fara casa si sa aveti si poprire pe cont cu toate ca executarea silita prin care treceti dvs. este ilegala.

Nu pierdeti termenul de 15 zile pentru contestatia la executare silita, este important pentru ca avocatul dvs. sa va poata ajuta sa blocati efectele unei executari silite pornite de catre recuperatori in mod ilegal.

Contestatia la executare silita este SINGURUL mijloc prin care aveti posibilitatea sa anulati orice act ilegal pe care il emite executorul judecatoresc.

Retineti, executorul judecatoresc raspunde doar in fata instantei de judecata, el de altfel este suveran in cadrul dosarului de executare silita si de aceea prin contestatia la executare silita puteti fi sigur ca actele de executare sunt VERIFICATE pentru legalitate.

Intampinati probleme in cadrul unei executari silite sau considerati ca sunteti executat silit pe nedrept? Verificati legalitatea actelor de executare, trimiteti un email cu problema juridica referitoare la executarea silita prin care treceti.

Av.Drd. Cuculis Adrian

7 comments to “Executare Silita Next Capital Solutions Limited Si Frankfurter Inkasso”
 1. Am si eu o intrebare.Cum este posibil ca dupa 10 de la primirea primului ordin de executare silita(2010) datoria sa nu fie prescrisa?La inceput a fost EOS KSI dupa care a aparut o alta executare silita (2014-2015) din partea unui executor judecatoresc din Tulcea,in 2018 din partea altui executor judecatoresc din Medgidia si acum in 2020 din partea unei alte agentii de recuperare.Intrebarea mea este in felul urmator 😮 creanta (datorie)nu se prescrie in termen de 5 ani de la data eliberarii primului ordin de executare silita?

 2. Buna ziua.
  Am primit o citatie simpla, care suna asa: “sunteti chemat in aceasta instanta,in data de, in calitate de parat in proces cu KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA, in calitate de reclamant. In caz de neprezentare se poate trimite un inscris, judecata uramand sa se faca in lipsa, cu mentiunea de a-di expune punctul de vedere cu privire la caracterul abuziv al clauzei contractuale art 6.1 TCG in ceea ce priveste cuantumul penalitatilor de intarziere de 0,5% pe zi de intarziere.”

  In concluzie, eu nu stiu cine sunt acestia si despre ce contract vorbesc. Nu am nicio contract semnat cu ei sau cu altcineva.
  Ma-ntreb ce vor acesti oameni?!

 3. Buna seara.
  Am avut un credit ipotecar cu Banca Transilvnia din anul 2008, dupa doi ani nu am putut plati ratele si un executor bancar al bancii a transmis o publicatie de vanzare a apartamentului, cu termen martie 2011, la care eu am facut o contestatie la banca, la care nu amprimit niciun raspuns timp de un an si jumatate si niciun act procedural.
  In anul 2012 acelasi nume de executor, dar judecatoresc a transmis o alta publicatie de vanzare , cu valoare mai mare, apartamentul a fost vandut. Acum sunt pe darea in plata!
  Mai pot face ceva impotriva BT si executorului bancar, tarziu m-am desteptat!

 4. Buna seara! Dacă am o executare silită in care a fost fără drept de contestație in 15zile ,creditul fiind mai vechi de 3 ani,mai exact din 2010,unde s-a judecat in lipsa pârtiilor,nici nu am fost citat,iar la instanța nu apare numele meu,apare între firma de recuperări și executor,mi se pare o ilegalitate,mai putem face recurs la executare ? Seara buna! Cu stima Robert

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.