Executat De SeCapital – Credit Prescris – Executari Silite Desfiintate – Imprumutatul Nu Mai Are Obligatia De Plata Catre Recuperator Sau Banca – Kruk Romania Pierde Procesele Si Executarile Pornite Abuziv – Av. Cuculis

Creanta Prescrisa Eurobank – Debitorul Anuleaza Definitiv Toata Executarea Silita De Peste 200000 De Euro Din 2016

Creanta Prescrisa Eurobank – Dimensiunea abuzului este nestuita fiindca DOAR cei care au ales sa isi apere drepturile au reusit sa scape de executari silite de sute de mii de euro care in alta situatie i-ar fi dus pe acesti debitori la sapa de lemn.

7 ani de zile de executare silita. 25 de termene de judecata. 2 instante dintre care una a RESPINS initial cererea de chemare in judecata si o executare silita de peste 208000 euro ANULATA INTEGRAL.
Debitorul isi poate recupera casa vanduta la licitatie publica sau contravaloarea imobilului vandut.
Vedeti totul mai jos intr-un alt caz de tipul DOSARELE PRIND VIATA.

Multi au ramas pe drumuri, si-au destramat familiile si multi au ales chiar gesturi extreme din cauza datoriilor care i-au ingropat la propriu.

Fac din nou acest apel catre TOTI cei care :

 • sunteti executati silit de catre IFN – institutiile financiar bancare care si-au batut joc de Romania si de romani prin dobanzi pana la tavan de zeci de mii de procente;
 • sunteti executati silit de catre BANCI – aici avem si cazul EUROBANK S.A si care a preluat creantele de la BANCPOST-ul ce s-a desfiintat si chiar a si cesionat creantele catre recuperatorii de creante;
 • sunteti executati silit de catre recuperatorii de creante, cei pe care i-am infrant impreuna in mii de procese;
 • va indrum pe toti sa va cautati drepturile in instanta. Abuzul este la ei nu la voi iar pentru acest abuz puteti sa ii trageti la raspundere in cazul acesta formuland contestatii la executarea silita.
 • Creanta Prescrisa Eurobank a putut fi anulata in instanta doar prin lupta pe care debitorul a dus-o inca din 2016 cu Banca.

Sunteti executat silit? Nu ramaneti in pasivitate si protejati-va familia si bunurile de executarea silita. Completati formularul de mai jos:

Sunteti executat de Eurobank , Secapital sau de catre un alt recuperator de creante? Completati urgent formularul de mai jos.

Creanta Prescrisa Eurobank – Debitorul executat silit de Eurobank de mai bine de 7 ani de zile, ANULEAZA integral datoria prin prescriptie!

Pentru a intelege mai bine de ce EUROBANK S.A a pierdut procesul si cum si dvs. puteti sa va folositi de aceasta hotarare daca sunteti executati silit, atasam mai jos, cererea pe care a depus-o BANKPOST in urma cu 7 ani de zile, inainte sa fie desfiintata si preluata de catre Eurobank datorie prescrisa.

Astfel, se vede cum la vremea aceea, i se cereau debitorului peste 200000 de euro.

Creanta Prescrisa Eurobank

Prescrierea datoriei Eurobank a fost posibila chiar daca discutam despre un termen de peste 7 ani de zile de la inceputul executarii silite si pana la decizia de mai jos prin care in mod definitiv am anulat executarea silita iar debitorul a scpat de plata celor 208000 de euro, avand in vedere prescriptia in interiorul executarii silite.

Astfel, in timpul celor 7 ani de zile de executare silita, daca executorul judecatoresc nu a facut acte de executare indreptate impotriva debitorului, creanta se prescrie.

Desi debitorului i-a fost vanduta casa la licitatie publica, acesta poate sa recupereze imobilul sau cel putin INTEAGRA CONTRAVALOARE avand in vedere faptul ca TOATA executarea silita a fost anulata.

Retineti:

 • debitorul executat silit de EUROBANK cu creanta prescrisa a formulat contestatia la executare silita dupa mai bine de 7 ani de zile de executare silita;
 • daca debitorul nu formula contestatia la executare silita, pierdea TOT si ramanea dator pe viata;
 • am reusit anularea intregii executari silite si dupa termenul de 15 zile.

DEFINITIVA – Eurobank pierde procesul de contestatie la executare silita si debitorul isi poate recupera casa vanduta! 208000 EURO ANULATI!

Creanta Prescrisa Eurobank – Dosarul castigat DETINITIV in 2023 ne arata ca doar daca actionati la timp va puteti salva banii si casa.

Şedinţe

07.07.2023 Ora estimata: 09:00
Complet: 5 A
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii, invocată de intimată, ca neîntemeiată.
Admite în parte cererea de chemare în judecată.
Constată prescris dreptul de a se obţine executarea silită în cadrul dosarului de executare silită nr. 626/L/2016, al B.E.J. LUPULESCU CĂTĂLIN-GIGEL.

Definitivă. Pronunţată astăzi, 07.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  4566/2023  07.07.2023

Cititi si :

Pentru a vedea amploarea abuzului va redam mai jos si alte dosare castigate definitiv de catre SCA CUCULIS&ASOCIATII prin care am anulat executari silite de zeci de mii de euro cu alti recuperatori de creante

Executat De SeCapital – Cum scap de recuperatorii de creante?

Cum este posibil ca un recuperator de creante, sa execute silit credite prescrise de ani de zile cu amenintari la adresa imprumutatilor si cu intimidari cu evacuarea si vanzarea imobilelor, in conditiile in care creditorul stie ca nu-si mai poate recupera datoria?

Recuperatorii De Creante
Recuperatorii De Creante

Prescripţia dreptului de a obţine executarea silită

Art. 706

Efectele împlinirii termenului de prescripţie

(1) Prescripţia nu operează de plin drept, ci numai la cererea persoanei interesate.

(2) Prescripţia stinge dreptul de a obţine executarea silită şi orice titlu executoriu îşi pierde puterea executorie. 

Avem doua pronuntari, ambele cu acest recuperator de creante Kruk Romania ce a incercat in ambele dosare sa recupereze datorii prescrise, prin abuzuri. Instantele de judecata i-au anulat executarile silite iar incepand cu 2015 am inceput sa solicitam plata de DAUNE MORALE pentru recuperatorii de creante ce au pus in executare silita creante prescrise.

Prima solutie vine de la Judecatoria Petrosani:

Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatei-creditoare de a cere executarea silită, invocată de contestatorul Cucu Florin. Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatorul Cucu Florin, în contradictoriu cu intimata SECAPITAL S.a.R.L. prin S.C. KRUK ROMÂNIA S.R.L., împotriva actelor de executare silită întocmite de S.C.P. Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Herlea Romulus-Nicolae şi Prodea Ioan-Adrian, în dosarul execuţional nr.703/2015.

Anulează toate actele şi formele de executare silită întocmite de S.C.P. Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Herlea Romulus-Nicolae şi Prodea Ioan-Adrian, în dosarul execuţional nr.703/2015.
Document: Hotarâre  04.11.2022

A doua solutie de la Judecatoria Ramnicul Sarat:

Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia prescripţiei dreptului de a obţine executarea silită, invocată de contestatorul Şerban Dragoş. Constată ca fiind prescrisă executarea silită în dosarul de executare silită nr. 272/2015 al BEJ Lică Ionel în privinţa ratelor 14 (având scadenţa la data de 29.04.2009) – 50 (avand scadenţa la data de 29.04.2012). Admite în parte cererea de contestaţie la executare, formulată de contestatorul Şerban Dragoş,în contradictoriu cu intimata S.C. KRUK ROMANIA S.R.L. Anulează în parte actele de executare silită emise de Biroul Executorului Judecătoresc Lică Ionel în dosarul nr. 272/2015 în ceea ce priveşte ratele 14 (având scadenţa la data de 29.04.2009) – 50 (având scadenţa la data de 29.04.2012). Menţine actele de executare silită emise de Biroul Executorului Judecătoresc Lică Ionel în dosarul nr. 272/2015 în ceea ce priveşte ratele 51 (având scadenţa la data de 29.05.2012) – 72 (având scadenţa la data de 28.02.2014).
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    29.10.20
23

ATENTIE: Firmele de recuperatori de creante nu cumpara credite PERFORMANTE ci doar credite ce cu siguranta au o problema, inclusiv cele ce sunt prescrise. Atunci cand sunteti executat silit de catre Kruk, Eos Ksi,Kredit Incaso, COMPANIA DE RECUPERARE CREANTE, SeCapital. Asset Portfolio si altele, investigati intodeauna executarile silite pornite impreuna cu un specialist fiindca puteti scapa definitiv de plata unor datorii crescute in mod abuziv.

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul
Bucuresti
Romania

51 comments to “Executat De SeCapital – Credit Prescris – Executari Silite Desfiintate – Imprumutatul Nu Mai Are Obligatia De Plata Catre Recuperator Sau Banca – Kruk Romania Pierde Procesele Si Executarile Pornite Abuziv – Av. Cuculis”
 1. Bunaziua!
  As avea si eu o intrebarea la dvs., am avut un card de cumparaturi de la BRD si nu l-am achitat din 2007 ,anul trecut in Noiembrie m-am trezit cu poprire pe salariu si de atunci platesc imi opresc banii lunar pe statul de salariu mai pot face ceva contra acestor recuperatori ?mentionezca mai am 2500 de lei de plata .

 2. Am avut un credit laBCR de15000 euro facut in 2007 am platit pina in 2011 nu am mai putut plati si am fost contactat de firma Krug care m-a anuntat ca am de plata 60000 lei esalonate cite 500 lei/luna pina la stingerea datoriei. Am o mare rugaminte firmele de recuperare cind preiau creantele de ce sunt mai mari decit datoriile?

  • Stimata doamna. Imi pare rau sa aud ca si dvs. suneti efectiv inselata de carre recuperatorii de creante. Datoriile nu au cum sa creasca in mainile recuperatorilor de creante. Ei pot doar sa incaseze ceea ce banca avea de incasat. Trebuie sa va aparati si sa faceti fie contestatie la executare fie sa recalculati sumele pentru care va executa. Cu stima, av Cuculis 0722298011

  • Buna ziua!
   Am avut un card de cumpărături la Credit Europe Bank de 2000 lei pentru care nu am mai plătit din 2011 cred.Cei de la KRUK mă contactează periodic telefonic când încep să achit din suma de 6000 pe care spun ei că o am..CUM aflu daca acea datorie este prescrisă?Le-am cerut să.mi trimită dosarul pe mail și îmi spun că trebuie să fac cerere către ei. Și ca ei îmi trimi la adresa notificări.Mentionez că nu mai locuiesc la adresa respectiva din 2010.
   Credit Europe Bank a cesionat dosarul prima data către Credit Plus (GULF)LTD cu sediul în Dubai .urmare a contractului de cesiune din 20.05.2014 (încă mai am aceasta înștiințare acasă)cesionar care a împuternicit ca agent de colectare societatea COLECTARE RECUPERARE CREANTE CRC SRL și de aici dosarul a ajuns cumva la KRUK ROMANIA.CUM POT sa închei in mod legal cu aceasta societate să nu mă mai contacteze și să știu că nu îmi va pune poprire pe salariu sau altele.

   Mulțumesc!
   Cu respect Dorneanu Roxana

 3. buna eu am luat un credit de la bcr 6 luni nu am putut plati si banca ma dat la kruc si mai am vreo 100 de milioane de platit dupa un credit de80 milioane luat de laa banca multumim mult astept raspuns

 4. Buna ziua!

  Cum procedez pentru ca dumneavoastra sa ne asistati intr-o problema delicata legata de niste executari dupa parerea mea abuzive?

 5. avem un teren extravilan si de multi ani a fost dat unui cetatean sa-llucreze .am iesit la pensie si -l lucrez acum ,am descoperit ca vecinul a facut gard pe o parte din suprafata mea de teren luindu-mi 100 de metri patrati cu-i trebuie sa ma adresez pentru a-mi lua acea suprafata inapo .Ei sustin ca nu au luat noi am descoperit la masuratori .Ce trebuie sa facem ca sa-l obligam sa-si retraga gardul

 6. Buna Ziua.intampin si eu aceiasi problema ca multi altii de aici.am 2dosare cu executare silita de kruk si preluata de catre un birou executiv unul din dosare e din 2008 mi am luat angajament si platesc lunar o suma problema e ca mereu creste suma si dosarele nu mi le da decat contravalorii de 200Ron.e legal?kruk imi spune ca ei nu mai au dosarele si tot asa eu dau bani fara sfarsit cum pot actiona.va multumesc

 7. Buna ziua,va rog frumos daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema:
  Sotul meu in anul 2008 a facut un credit de nevoi personale la BCR in valaore de 50000 lei, nu a garantat cu nimic doar o adeverinta de munca din motive financiare nu am mai putut achita din 2009 nimic.Kruk a cumparat creanta si am primit cateva scrisori pentru ai contacta.In luna iulie am primit de la Executor judecatoaresc o somatie prin care trebuia sa achitam suma de 119028.41 lei.Nu am dispus de aceasta suma de bani ca sa putem achita.Am primit acum 2 zile o somatie imobiliara pe proprietatea care o detinem in urma unei mosteniri.Se mai poate face ceva,sau trebuie sa merg la dl. executor poate reusim sa ajungem la o intelegere .
  Va multumesc anticipat!

 8. Buna ziua ,
  Va rog sa ma ajutati cu o indrumare , informatie legata de urmatoarea problema;
  In anul 2009 am luat un credit pe PJ girat cu o casa proprietate personala , suma creditului era 50.000 eur din care am beneficiat numai 33.000 eur , restul de 17.000 eur ….. banca mi-a comunicat ca am lasat un ordin de plata semnat in alb si ca am retras suma respectiva….Acum asta nu mai este o problema , intre timp nu am mai putut achita ratele , iar dupa un sir de tot felul de notificari si proceduri s-a ajuns la executarea silita a imobilului . Dupa cele trei licitatii care au avut loc si pentru cumpararea imobilului ,timp in care nu s-a prezentat nimeni , banca a adjudecat casa la suma de 65.000 eur. Imobilul a fost parasit in termenul stabilit de executori si de banca si de atunci au trecut 2 ani si 6 luni timp in care banca nu a reusit sa vanda imobilul . Acum, la aceasta ora imobilul nu cred ca face mai mult de 35.000 – 40.000 eur , starea degradandu-se destul de mult . Au fost intre timp doi cumparatori care au oferit suma de 40.000 eur ,iar banca nu a fost de acord , doar daca se oferea 65.000 , atat cat crede d-nul director , cel care a luat singur hotararea la licitatie. Ni se retine si din salariu o suma de bani , reprezentand poprire . Ce se intampla daca banca nu va vinde niciodata imobilul cu pretul solicitat ? Cand se va putea incheia acest capitol cu banca ? Mai mentionez ca de curand am vazut un anunt pe un site de imobiliare unde se cerea pe imobil suma de 80.000 eur !!?? Ce trebuie sa fac in continuare sa termin odata aceasta agonie ? Ce urmareste banca ? sau poate d-nul director ?
  As dori sa pot lua legatura cu dvs, daca se poate si telefonic
  Multumesc ,

 9. Aveți respectul meu pt. tot ceea ce faceti pt. noi d-le avocat! O problema asemanatoare am si eu. Mai exact, am primit astazi (18.11.2015) un dosar datat 02.11.2015, semnat de un birou de executori judecatoresti, reprezentand in cauza pe aceiasi “Kruk” (creditor fiind Secapital). Pe scurt am contractat un credit de nevoi personale in 2008, iar din 2010 nu l-am mai putut plati (simultan cu taierea salariilor, fiind bugetar pe atunci). Din acel an nu am luat legatura nici cu banca nici cu Kruk, au trecut 5 ani. Spuneti-mi va rog, ce trebuie sa fac? Ce mi se poate intampla? Cu stima Pavel! 0760797xxx

 10. Buna ziua. Daca am porire pe salariu de la kruk din decembrie 2015 pentru un credit prescris de la Bcr din 2010,si nu am facut contestatie in termenul de 15zile,mai exista vreo varianta de actiune in instanta? Multumesc

 11. Buna ziua, am avut un card de credit Avantaj la Credit EuroBank SA, nu am mai reusit sa mai platesc din 2011, acum am fost executat de Credit Plus Gulf LTD cu sediul in Dubai, careia i-au cesionat contractul de credit, aceasta fiind reprezentata de Colectare Recuperare Creante CRC SRL. Cine sunt si ce trebuie sa fac?
  Multumesc.

  • Cesiunea catre acesti recuperatori opreste in mod legal orice dobanda bancara, daca ei continua, asta inseamna ca fac un abuz si trebuie sa faceti o contestatie la executare. (2) Utilizarea creanţelor achiziţionate în alt scop decât cel menţionat la alin. (1), precum şi constituirea de sarcini asupra acestora în favoarea unor terţi faţă de emisiunile de instrumente financiare securitizate pe care le garantează se sancţionează cu nulitatea absolută.

   ART. 7

   Calitatea de titlu executoriu recunoscută de lege unui titlu de creanţă în considerarea titularului originar al dreptului de creanţă profită şi cesionarilor acestuia, inclusiv vehiculului investiţional, investitorilor sau altor titulari de drepturi de proprietate ori de garanţie asupra creanţei.
   Cu stima, av Cuculis 0722298011

 12. Buna seara, azi am primit de la executor instiintarea in care scrie ca: s-a declansat urmarirea silita impotriva dumneavoastra pentru suma de 9752.28 lei, reprezentand debit principal si accesoriile aferente, la care se adauga dobanda datorata in continuare + 1490 cheltuieli de judecata.
  Daca eu din 2010-2011 nu am mai facut nici o plata se poate ca acest contract cesionat catre Credit Plus Gulf LTD cu sediul in Dubai sa fie prescris?
  Va multumesc.

 13. Buna seara! Un sfat din partea dvs. mi-ar fi de mare ajutor. In 2007 am luat un credit de la BCR de 10000 euro(pe o perioada de 10 ani), pe care l-am achitat pana in 2012. Firma de recuperari care m-a preluat, kruk, pretind rata de 450 ron/timp de 10 ani. Am platit aceste rate timp de 3 ani,..dar in momentul de fata vor 33000 pt stingerea intregii creante. Cum pot cere o recalculare a creantei? Trebuie sa se ajunga la executare silita pt a o contesta? Va multumesc!

 14. buna ziua,in 2008 anm facut un credit de 270000000 de lei la bcr si am platit pana in 2011 cand am fost restructurat din functie si nu am mai avut posibilitatea sa platesc ratele.In 2013 am fost executat silit de catre Credit Expres unde mi sa pus poprire pe salariu.Vreau sa imi spuneti daca acest acest contract este prescris?daca au dreptul sa-mi opreasca din salariu si pana la ce suma sau daca firma este obligata sa-opreasca din salariu?dar banca?cum ma sfatuiti sa procedez in situatia de fata?va multumesc

 15. Buna seara,
  Aveti cumva birou si in Brasov pentru a ne reprezenta la o contestatie impotriva unei executari silite la un credit prescris?
  Am un card de credit din 2005 si neplatit din 2010 la ING Bank cesionat catre KRUK, SECAPITAL, iar suma este de 4.924,77 lei, suma compusa din 4.124,00 lei – debit principal si dobanzi si 800,77 lei -cheltuieli de executare silita din 11.01.2016.
  Cu stima.

 16. Buna seara ,am si eu o problema cu cei de la Kruk,mai precis:
  in 2008 luna Feb. am contractat un credit de nevoi personale ,iar din 2009 Feb.nu am mai putut sa achit.Din luna Iulie 2010,au inceput sa vina scrisori de la firma Kruk.Prima a fost o notificare in care se solicita plata sumei restante in 5 zile ,la cateva zile o notificare de plata , cu suma mai mare ,iar in August somatie de plata , apoi la cateva zile instiintare in care ni se reaminteste ca banca a cesionat, transmis si vandut catre Secapital creanta.Mentionez ca primele trei scrisori aveau cate o stampila ,urmatoarele ,doar o semnatura de mana niciodata aceeasi si adrese de contact.La toate insistentele si telefoanele primite de 2 ori pe saptamana am achitat in contul mentionat de ei , din somajul sotului cate 100 de lei,fara a face vreun angajament de plata.In total 2000 lei. .In Dec. 2011 vine o scrisoare ,in care ni se propune sa achitam 75% din ce credeti? debitul total,si citez ..(.iar noi il vom considera platit in totalitate), debitul total fiind cel ramas de plata la banca.In 2014,prin incheierea civila din luna Oct,se admite cererea de incuviintare a executarii silite ,iar actele (incheierea civila,acte ale executorului ) ajung la noi in Nov.2015.Din luna Martie 2015 sotul are poprire pe o pensie si asa foarte mica.Dupa ce v-am spus istoricul ,vreau sa va intreb:mai este posibila contestatia la executare in conditiile in care creanta ar fi prescrisa, sau, era prescrisa , la data din OCT.2015 cand s-a dat acceptul de a se incepe executarea.Va multumesc anticipat pentru raspuns

 17. BUNA ZIUA AM LUAT IN 2007 UN CREDIT DE LA BCR PE CARE DUPA TREI ANI NU AM MAI PUTUT SA IL PLATESC . AMFOST CONTACTAT DE FIRMA KNUR SI ULTERIOR DE FIRMA HERLEA&PRODEA CARE MI-A FACUT EXECUTARE SILITA PE PENSIE . ACUM MI SE RETINE 1/3DE CATRE CASA DE PENSI SI 1/3 DIN SUMA RESTUL SUMEI PECARE CASA DE PENSI MI-O VIREAZA IN CONTUL-BRD UNDE AM CONTUL BLOCAT DE FIRMA DE AVOCATURA .ESTE LEGAL SA MI SE RETINA DE DOUA ORI DIN ACELASI VENIT ?VA MULTUMESC .

 18. Buna seara!
  Am si eu o problema financiara cu cei de la S.C. SECAPITAL S.a.R.L. si Kruk.Am luat un credit de nevoi personale de la BCR in anul 2007 precizez data 27.07.2007 in valoare de 1300 roni.Am platit ratele lunare care mi se cuveneau pana in anul 2010 dupa care nu am mai putut plati ratele din motive financiare.Am fost la banca unde am facut creditul si le-am cerut sa ami faca poprire pe salariu pe propia raspundere dar, mi-au spus ca nu pot sa faca acest lucru.M-am trezit acasa cu instiintare ca am de plata suma de ……la firma de recuperari Kruk fara sa fiu instiintat ca, creanta mea a fost preluata de o firma de recuperatori.Am stat de vorba telefonic cu cei de la Kruk le-am spus ca pot plati ratele dar numai prin poprire pe salariu deoarece programul de lucru la serviciu nu imi permitea sa merg sa imi platesc ratele iar cei de acolo mi-au dat acelasi raspuns ca cei de la banca ca nu pot sa faca asa ceva si sa imi platesc ratele.Am primit tot felul de notificari si amenintari ca vin sa imi ia tot ce am pe numele meu inclusiv sume de bani.Recunosc ca din anul 2011 nu am mai luat legatura cu cei de la Kruk pana in ziua de azi.Pe data de 05.02.2016 eram la serviciu si m-am dus la biroul personal pentru o problema.Acolo mi s-a comunicat ca mi-a venit o poprire pe salariu cu suma de 19.634.21 lei + 2.166.05 lei cheltueli de judecata cu executare silita formulata de creditoarea S.C.SECAPITAL S.a.R.L. prin reprezentant legal Kruk Romania S.R.L..Nu au trecut cele 15 zile pentru a depune contestatie.Va rog frumos sa imi spuneti daca acest contract cesionat poate fi prescris?Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez, unde trebuie sa merg si ce sa fac in aceasta situatie.
  Cu Respect Va Multumesc Anticipat.

 19. Buna ziua,
  Ma numesc Ivan Elena,am primit un ms pe telefon
  ca s-a instituit pe adresa mea o poprire destul de ,,generoasa”de 29 mil lei vechi,eu nu am nicio pb cu datoriile la banci,sotul meu a facut un imprumut in 2007 ptr o combina frigorifica cu buletinul,a platit o parte din rate si de atunci nu a mai platit,de vreo 2 ani ne suna banca respectiva si acum m-a instiintat fara alt text doar cu data de 7.07 2016 vi s-a instituit o poprire cu suma aratata fara nicio explicatie,in ce dosar sau altceva,domnule avocat,asta e hotie la drumul mare dupa parerea mea,spuneti-mi va rog ce pot sa fac in accest caz,va multumesc din suflet
  Cu stima,Ivan E

 20. Buna ziua,
  Va rog,domnule avocat sa ne explicati termenul de,,contestatie la executor”asa cum v-am mai explicat am primit pe tf un ms fara sa spuna de la ce recuperator,fara sa spuna pe ce nume s-a instituit poprirea,din ce contract,se poate executa silit in baza unui mesaj pe telefon fara nume?
  Cu respect,Ivan E

 21. Buna ziua Eu am o executare silita de 5400 ron si nu inteleg pentru ce am avut 3 credite din care 2 am reusit sa le achit cea dea 3 nu. Mi sa facut o Poprire pe care am achitato in valoare de 3510 Ron. Si acuma ma trezesc in situatia de a avea inca o Poprire cu suma de sus mentiinata. Adica 5300ron. Executor silit find secapital. Cum pot proceda???

 22. Buna ziua,

  Am avut un credit la Unicredit Tiriac, din 2006, incepand din 2013 am avut intarzieri. Cand m-am dus la banca sa incep sa achit mi s-a spus ca este inchis contul si este 0. Ieri sotul meu, in calitate de co debitor a primit instiintare de executare, poprire conturi, de la Bej …. pentru glasro holdings ltd, care nu stiu cand au cuparat creanta, noi nu am fost instiintati in nici un fel.
  Astazi m-am dus din nou la banca si am cerut detatlii despre cont. Am primit un extras de cont in care soldul este 0 si mi s-a spus ca este inchis din 2013. Cum pot contesta ? Mai bine spus, exista vreo cale sa contestam executarea ? Ne puteti ajuta in acest sens ? Va multumesc,

  • In mod cert a operat o cesiune de creanta si poate fi vorba de un abuz. O sa va rog sa ne lasati un raspuns la email pe care vi l-am trimis cu privire la executarea silita Unicredit. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 23. Buna ziua!
  In 2007 am facut o descoperire de card la BRD (overdraft), am folosit banii (cam 4000 lei), dar nu am mai putut plati din decembrie 2008 iar zilele trecute a venit o poprire pe salariul pt suma de 5300 lei. Creditul nu s-a prescris? Pot face cumva sa spat de aceasta executare silita/poprire pe salariu? Va multumesc!

 24. Buna ziua,
  Am avut un credit luat de la BRD in 2007 si din anumite motive nu am mai putut plati. Creditul a fost cesionat la Secapital. Am primit poprire la serviciu dar procesul a fost in Septembrie 2016 si nu am fost instiintat. Mai pot face ceva?
  Va multumesc,

 25. buna seara
  aceeasi problema o am si eu
  kruk face abuz in ceea ce priveste dobanzile pe care le percepe prin executor galea si trifina din ploiesti, daca am iesit din dreptul la contestati de 3 ani pot face ceva in legatura cu clauzele abuzive ale brd si raiffeisen dar si abuzurile lui kruk din 2013?
  multumesc

 26. Buna ziua,
  Am avut un credit luat de la BRD in decembrie 2008,,apoi am ramas fara servici dupa 7luni,am plecat din tara si am reusit sa platesc in jur de 10luni.Din cauza unor probleme in familie a trebuit sa ma intorc in tara ramanand fara nici-o sursa de venit. Am reusit sa ma angajez in 2013. Dupa cativa ani am vrut sa-mi platesc datoriile si am fost la BRD sa vad cum pot face.M-au trimis in localitatea de unde am luat creditul.Acolo mi-au zis ca nu mai figurez la ei in sistem.Ce puteam face? Decat sa astept sa ma gaseasca firma de recuperare. Acum o saptamana nu am mai puteam scoate bani de pe cardul de salariu,iar la banca mi-au zis ca e blocat de Biroul Executorului judecatoresc …cu o suma de 10175.62le.Mentionez ca eu am luat creditul de 5000lei,iar la adresa unde locuiam am plecat din acelas an cand am facut creditul,respectiv decembrie 2008. Va rog spuneti-mi daca mai pot face ceva. Va multumesc anticipat.

 27. buna ziua
  am si eu o problema cu kruk in anul 2006 am fost la brd si sa facut pe numele meu un credid de nevoi pers care a fost pt patronul la care am fost angajat intre timp patronu sa imbinavi
  a platit ceva rate pe numele meu nu stiu pana in 2008 dupa care a decedat si nu a mai platit nu am fost anuntat si in data de 2507 2017 am primit un proces verbal de sechestru pt o masina pe numele meu da masina este contract de vanz cu semnatura privata pt un nepot care nu a transcriso pt asigurare rca daca santeti bun ce se poate face mentionez ca eu lucrez la 4 ore la un magazi si acolo sa facut adesa de propire va multumesc astept raspuns o zi deosebita

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.