Executat Silit De Recuperatorul Eos Credit Funding Dac

Eos Credit Funding BL Si Banca BCR S.A Pierd 50000 de Euro Dupa Ce Au Incercat Sa Execute Silit Un Debitor Pentru O Creanta Prescrisa

Executat silit de Eos Credit Funding debitorul devine vigilent si reusesete sa anuleze o exectutare silita ce se indrepta impotriva bunului sau imobil.

Partea cea mai grava este ca executarea silita necontestata, chiar daca este ilegala, pentru un recuperator ILEGAL precum EOS CREDIT FUNDING BL, acesta o foloseste pentru a va lasa fara casa si pentru a va executa silit pe toate bunurile si conturile pe care le aveti.

Deja in legatura cu executarea silita a executorului Placinta Adina , sunt deschide multe dosare penale in legatura cu executarile instrumentate de catre acest BEJ dar arata inca o data faptul ca desi executorul judecatoresc este chemat sa verifice titlul executoriu si se presupune ca trebuie sa acorde si consultanta juridica creditorului si sa ii spuna atunci cand este un titlu este prescris, acest lucru nu se intampla, motiv pentru care se ajunge la situatii precum cele de mai jos si precum alte sute de mii.

Avand in vedere ca singura varianta pe care o are debitorul de a scapa de orice forma de executare silita este contestatia la executare, mai jos am ales ca astazi sa va aratam cazul familiei Lungeanu care a reusit cu ajutorul acestui instrument denumit contestatie la executare, sa anuleze executarea silita si sa nu-si piarda bunul imobil.

Sunteti executat silit de recuperatorii de creante? Completati formularul de mai jos!

Sa incepem!

Povestea familiei Lungeanu – #DosarelePrindViata – Familia Lungeanu Scapa De O Executarea Silita De 50000 De Euro

Contractul de credit al familiei Lungeanu a fost semnat de catre acestia in anul 2008 cand toata tara se imprumuta la banci.

Din nefericire, contractul acesta a fost semnat la BCR S.A exact in anul in care un portofoliu extrem de mare de contracte erau pline de clauze de natura abuziva care faceau ca acele credite sa explodeze.

In cazul nostru, familia Lungeanu nu se astepta vreodata la acel moment in urma cu 15 ani de zile ca vor ajunge sa fie executati silit de catre EOS Credit Funding BV, asta dupa ce au platit ani de zile de-a randul la acel credit si ulterior din pricina situatiei generale a tarii, au fost nevoiti sa intrerupra platile fiindca NU-SI MAI PERMITEAU iar banca a refuzat sa gaseasca o solutie.

Cu ocazia aceasta le amintesc celor care sunt in imposibilitatea de plata a creditelor ca in OUG 52/2016 exista fundament pentru care sa anulati executarile silite daca in cazul intrarii in imposibilitatea de plata, banca nu vine cu o formula prin care sa va ajute sa scadeti rata sau dobanda, cel putin pentru o perioada de timp.

Nu au asteptat foarte mult dupa ce au incetat platile debitorii catre banca si au cesionat creditul lor catre EOS CREDIT FUNDING Bl care in 2022 au inceput executarea silita impotriva debitorilor.

Evident ca nu au inceput orice executare silita ci s-au dus direct catre bunul imobil al debitorilor si le-au emis somatia imobiliara de mai jos, recuperatorii de creanta ce ii executau silit EOS CREDIT FUNDING BL DESIGNATED ACTIVITY COMPANY si vestitii rau famati B2KAPITAL despre care am scris de nenumarate ori si pe care i-am infrat in instanta.

Desi creditul era prescris, desi toata executarea silita inceputa de recuperatorul EOS CREDIT FUNDING era ilegala in momentul in care a inceput , recuperatorul de creante solicita executorului judecatoresc PACINTA ADINA sa il execute silit pe debitor si sa ii ia bunul imobil si spunem noi in mod ILEGAL.

Nu doar ca spunem noi acest lucru, instanta de judecata asa cum vedeti mai jos, da dreptate familiei Lungeanu si anuleaza integral executarea silita inceputa impotriva acestora.

executat silit de eos credit funding bl

Solutia pronuntata este executorie si practic toate actele emise de catre executorul Placinta Adina sunt anulate.

De asemenea observam si faptul ca s-a dispus intoarcerea executarii silite in cauza iar asta inseamna ca si toate sumele de bani executare silit se vor recupera.

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac pune in executare silita un contract de credit bancar si debitorul prin contestatia la executare ii anuleaza dosarul executional.

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac – Doua cazuri trase la indigo de punere in executare silita si executat silit de catre Eos Funding Dac, ambele cazuri castigate in instanta pe calea contestatiei la executare.

2023 recuperatorul Eos Credit Funding Dac pierde procesul cu debitorul, i se anuleaza executarea silita si este obligat sa restituie banii incasati prin poprire in mod ilegal!

In primul caz pe care il prezentam, familia Ionita, executata silit pentru 10000 de euro, castiga dosarul de contestatie la executarea silita pornita de catre Eos Funding Dac , anuleaza toate actele de executare si reuseste si recuperarea tuturor banilor pe care Eos Funding Dac i-a poprit.

Dosarul de executare silita a fost pornit in mod NELEGAL. Dupa ce familia Ionita a venit la noi la societate fiindca era executat silit de care Eos Funding Dac, am decis analizarea intregului dosar de executare silita si am identificat acte de executare emise in mod ilegal.

Debitorul executat silit de Eos Credit Funding Dac si executat silit de Bej Predescu Nacris Ionut, primieste somatia de mai jos in cutia postala, somatie alturi de actele de executare silita pe care le contesta prin calea contestatiei la executare silita.

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac

O alta neregularitate a actelor de executare silita prin care Eos Credit Funding DAC executa in mod nelegal pe debitor se refera si la lipsa de reprezentant in Romania a recuperatorului de creanta.

Conform oug 52/2016 , recuperatorul de creanta daca pune in executare silita aici in Romania, contracte cumparate de la banci sau IFN-uri, are obligatia sa aiba un reprezentant eventual o firma de recuperari creante cu sediul in Romania.

Dupa pronuntare, insanta anuleaza executarea silita si debitorul scapa de o datorie de 10000 de euro!

25.08.2023 Ora estimata: 09:00
Complet: C15 civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de către contestatoarea Ionită în contradictoriu cu intimata EOS Funding DAC.

Dispune anularea tuturor actelor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 915/2020 aflat pe rolul B.E.J. Predescu Narcis Ionuţ şi a Încheierii de încuviintare a executării silite din data de 15.10.2020, pronunţată în dosarul nr. 12902/1748/2020 aflat pe rolul Judecătoriei Cornetu.

Admite capătul de cerere privind întoarcerea executării silite.

Dispune întoarcerea executării silite cu privire la sumele executate silit de la debitoare, în dosarul de executare nr. 915/2020 aflat pe rolul B.E.J. Predescu Narcis Ionuţ. În temeiul art. 45 alin. (1) lit. f) din O.U.G. nr. 80/2013, dispune restituirea taxei judiciare de timbru în cuantum de 1 000 lei către contestatoare, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.


Document: Hotarâre  4532/2021  25.08.2021

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac pierde 27000 de euro pe care voia sa ii incaseze in mod ilegal de la debitor prin executare silita.

Cititi si :

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac pierde un alt dosar de executare silita pentru 34000 euro – PRESCRIPȚIE EXECUTARE SILITĂ PENTRU O CREANȚĂ ÎN VALOARE DE 140.000 RON

Debitorul priveste o executare silita prin care este obligat sa plateasca suma de 127,901 lei plus cheltuieli de executare silita, suma “incuviintata” prin incuviintarea executarii silite de catre judecatorie.

Cum este posibil ca un judecator sa permita executarea silita a unu debitor si altul sa anuleze executarea silita? Ce se intampla daca debitorul nu anula executarea Recuperatorul Eos Credit Funding Dac ? Platea fara sa datoreze LEGAL acesti bani.

Vizualizati si :

Este adevarat ca dreptul nu se stinge ci doar cel material, insa Recuperatorul Eos Credit Funding Dac foloseste sub forma abuzului de drept executarea silita pentru a recupera ILEGAL banii de la debitori.

Cunoasteti-va drepturile de debitor, anulati executarea silita.

Mai jos, aveti incuviinarea executarii silite primite de catre Recuperatorul Eos Credit Funding Dac de la instanta.

Recuperatorul Eos Credit Funding Dac
Recuperatorul Eos Credit Funding Dac
Eos KSI si KRUK – Executari Silite Bucuresti

Sunt numeroase cazuri în practică în care, debitorii, din pricina unor dificultăți financiare temporare se află în imposibilitatea de a mai achita ratele către bancă, iar aceasta din urmă, în loc să găsească o modalitate de a ajuta debitorul, alege calea executării silite.

Ceea ce nu înțeleg instituțiile bancare este faptul că, aceste întârzieri nu sunt produse cu rea-credință de către debitori, iar pierderea locului de muncă, decesul unui părinte, creșterea exagerată a valorii monedei împrumutate, reprezintă elemente imprevizibile.

Executat Silit De Eos
Eos Credit Funding Dac

În astfel de situații, deși se încearcă achitarea debitelor restante, băncile cer începerea procedurii execuționale pentru a putea recupera sume mult mai mari de la debitori și pentru a percepe o serie de dobânzi și penalități de întârziere.

Cititi si despre:

Situația este mai gravă în ipoteza în care se așteaptă ani de zile fără a se începe executarea silită, debitul continuând să crească, iar creanță să se prescrie, fiind numeroase cazuri în practică în care creditoarele cer executarea silită deși nu mai au un temei legal.

Situatia din cazul CIULEI! Recuperatorul Eos Credit Funding Dac

EOS CREDIT FUNDING DAC pierde dosarul de contestatie la executare si debitorul scapa fara sa plateasca banii ceruti ilegal de catre recuperator.

O astfel de situație a fost și în cazul familiei Ciulei, care a contractat în anul 2008 un contract în valoare de 292.000 RON, creditul fiind garantat de către debitori, cât și de către societatea pe care o dețineau la acel moment.

Din pricina crizei monetare, a problemelor financiare înregistrate de societatea pe care o conduceau, precum și a datoriilor înregistrate, debitorii au început să întârzie cu plata ratelor.

În tot acest interval de timp debitorii au încercat să găsească o modalitate de relaționare cu banca pentru a putea să restituie ratele datorate, însă aceasta nici nu a dorit să discute pe această temă, urmând ca, în anul 2019, la mai mult de 9 ani de la data ultimei plăți, să solicite începerea procedurii execuționale.

Cititi si despre:

Informându-se despre situații similare si anume debitori executati silit in mod ilegal, debitorii au înțeles să apeleze la instanta de judecata pentru a formula o contestație la executare, fiind deschis în acest sens și Dosarul cu nr. 1358/292/2019, ce a fost soluționat în favoarea debitorilor.

AFALTI-VA DREPTURILE , invatati cum sa formulati contestatia la executare.

Prin măsura dispusă fiind desființată întreaga procedură execuțională, precum și demersurile subsecvente.

25.07.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: Civil – continuare
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Inch. 965/Admite contestaţia la executare formulată de contestatori în contradictoriu cu intimata.

Dispune anularea actelor de executare silită efectuate în dosarele de executare nr.911/2018 şi nr.915/2018 de BEJ Nicolescu Gheorghe- Alin.

În baza art. 45 alin.1 lit.f din OUG nr.80/2013 dispune restituirea către Ciulei Mariana a taxei de timbru în sumă de 1.000 lei achitată cu chitanta nr. 868537/20.05.2019 emisă de Primăria mun.Rosiorii de Vede, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Obligă pe intimata la plata către contestatori a sumei de 599,77 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Se ridica problema ca de fiecare data, ce se intampla daca debitorii nu erau vigilenti si nu-si cunosteau drepturile, asa cum se intampla cu mii de debitori. Ar fi ramas sa plateasca zeci de mii de euro, pe care debitorii ii cereau in mod ilegal.

Pentru a verifica actele de executare silita puteti stabili o consultanta juridica aici.

Av. Dr. Cuculis Adrian

10 comments to “Executat Silit De Recuperatorul Eos Credit Funding Dac”
 1. Buna ziua! Lucrez de un an intr-o companie straina, avand rezultate ft bune; acum cateva luni am incercat sa ma mut in alt departament (o pozitie mai buna inclusiv dpdv financiar); rezultatul interviului a fost unul bun insa schimbarea a fost refuzata din cauza faptului ca ar fi fost prea devreme si ptr ca nu se puteau face angajari asa de repede, ci in timp, chiar dupa cativa ani (schimbarile se fac dupa 1 an, si ar fi fost greu sa deschida pozitie noua in locul meu). Saptamana trecuta am fost anuntata (culmea!, la o luna distanta) ca acest proiect se transfera in alta tara (pentru ca a fost pus pe roate si cu rezultatele cele mai bune din firma si atunci s-a luat decizia brusca de a fi tranzitat) iar eu urmeaza sa fiu transferata la departamentul pe care mi-l dorisem INSA cu acelasi salariu (desi repet, e alt nivel, alte responsabilitati, este mai sus), sau disponibilizata daca as refuza aceste conditii. Si desi initial HRul si Managerul au confirmat alinierea salariala in timp, la a doua discutie acest lucru a fost refuzat total. Am rezultate ft bune, si pot spune ca sunt un angajat model. Cum as putea sa procedez la renegocierea salariului, CEL PUTIN ptr. alinierea la acelasi nivel cu angajatii din noul departament, daca nu chiar mai mult? Pot veni cu un avocat la discutia cu HR? Se pune o presiune enorma de a accepta orice, desi pana acum mi-au alimentat increderea ca nu se schimba nimic cativa ani! Deci ori accept un job cu un salariu mai mic fata de nivelul general, diferit si fata de ceea ce am discutat initial, ori raman fara job! Multumesc!

 2. Bună seara! Eu am fost executata silit de EOS CREDIT FUNDING BL DAC,mi au făcut poprire pe salariu în 2019, iar după 13 luni, adică în mai 2020 mi au vândut apartamentul. Azi am primit o somație de la Exec judecătoresc ca as mai avea de plata către aceasta firma încă 3 mii de euro. Va rog sa.mi spuneți este normal acest lucru? Va mulțumesc!

 3. Firma de recuperatori EOS CREDIT FUNDING DAC ..Tănase Marian Traian îmi face oprire pe pensie de 26190 lei în dosarul 1476/2022 și 25526 lei dosar 1477/2022 pentru împrumuturi pe care nu le pot face ,sunt plecata din tara din 2015 și contract de munca nu mai am din 2005 ,pensie iau de anul trecut ,cine și pe ce baza făceam eu împrumut dacă nu dețineau nici un venit ……..mulțumesc cum pot proceda sa opresc aceste opriri din pensia mea

 4. Mă numesc Voinescu Aurelia și vă contactez în legătură cu o problemă juridică, având în vedere expertiza dumneavoastră în materie de drept bancar și executare silită.
  [19.10, 20:49] Elena Austria: Pe scurt, în perioada 2005-2006 am accesat împrumuturi pentru consum personal de la o societate bancară, pe care le-am achitat parțial, în măsura posibilităților, până în anul 2009. Din anul 2009 până în prezent locuiesc în Austria, Viena, perioada in care am întrerupt legătură cu societatea bancare și cu societatea de recuperări de creanțe.
  În anul curent, cu ocazia efectuării unor modificări în cartea funciară a unui imobil al cărui coproprietar sunt, am aflat că a existat un dosar în anul 2016 pe rolul Judecătoriei sectorului 4 in care am fost parte și bunurile îmi sunt urmărite de executorul judecătoresc.
  În măsura în care timpul vă îngăduie, vă rog să stabiliți data și ora la care aveti disponibilitate pentru o întrevedere online, în care să vă expun situația în amănunt și să mă consiliați/reprezentați pentru a soluționa problema cu care mă confrunt.
  Atașez în anexă extrasul de care funciară la care am făcut referire.

  Cu deosebită considerație,
  Aurelia Voinescu

  Tel.:+436643821740
  Îmi pare rau dar nu reușesc să atașez aici actul, o sa încerc să-l trimit prin mail

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.