Alcool la volan – Tot ce trebuie sa stii – Avocat alcool la volan Bucuresti

Alcoolul la volan poate sa insemne contraventie sau chiar infractiune si sa va trimita la inchisoare.

Ne-am propus ca in tema de astazi sa discutam despre riscurile pe care le prezinta consumul de alcool la volan si cum bautura in timp ce conduceti va poate trimite in inchisoare.

Un Avocat alcool la volan din cadrul SCA Cuculis&Asociatii a analizat in integralitate ce repercursiuni legale poate avea consumul de alcool la volan si mai jos facem o analiza ca de obicei , exhaustiva asupra a ceea ce inseamna alocoolemie la volan si cat dureaza un dosar penal pentru alcool atunci cand conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice reprezinta infractiune dar si care este pedeapsa alcool la volan.

Astfel, pentru a intelege ca exista pericolul unei sentinte alcool la volan adica sa intervina o condamnare cu inchisoarea daca se consuma alcool si va urcati la volan ulterior, este important sa stiti ce se intampla daca sunteti depistat in trafic si sunteti sub influenta bauturilor in timp ce conduceti, ce se intampla daca produceti un accident si ce sentinte alcool la volan 2021 puteti primi, in acest context.

Sa incepem.

Alcool la volan
Avocat Alcool la volan

Ce se intampla daca sunt depistat cu alcool la volan in timp ce conduc pe drumurile publice?

Prins baut la volan consecinte: Inainte de a explica ce puteti pati daca

In principal trebuie sa stiti ca alcoolul la volan este interzis atat prin lege contraventionala dar si prin lege penala.

De aici se pot despinde doua ipoteze. – Fie atunci cand consumati alcool si conduceti savarsiti infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, fie este o simpla contraventie care va lasa fara carnet.

Daca sunteti depistat in trafic avand in aerul expirat o imbibatie de alcool anume, in functie de masuratorile aparatelor de tip Drager , se poate merge mai departe in sensul in care politisul va poate solicita o proba de sange in vederea stabilirii clare a alcoolemiei.

ATENTIE – Refuzul de a fi prelevata proba de sange de la dvs. consitutie infractiune, insa de acest subiect de ocupam mai jos in acest material despre alcoolemia la volan si sentintele penale pe care le puteti primi daca ati condus beat.

Astfel, fapta dvs. poate fi o simpla contraventie care va lasa fara permisul de conducere in urma alcoolului la volan, pentru mai bine de 3 luni de zile, sau mai grav, va poate trimite in spatele gratiilor daca fapta dvs. de a consuma alcool la volan este incadrata ca infractiune.

Pentru a intelege aceste riscuri, vom explica cele doua situatii dupa cum urmeaza:

– Cand se considera alcoolul la volan infractiune. Pedeapsa alcool la volan 2021

Se ia cazul in care un sofer este oprit pentru un control de filtru de catre politia rutiera.

In urma solicitarii organului de politie de a face verificarea cu aparatul Drager, se constata ce soferul autoturismului avea o imbibatie alcoolica de 0,79g/l.

Ce se intampla mai departe?Cand devine alcoolul la volan , infractiune?

Codul penal prevede ca o concentratie de peste 0.80 g/l reprezinta fapta penala si este sanctionata ca atare de catre legea penala.

Haideti sa citim definitia infractiunii si comentam apoi:

Art. 336: Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe:

(1)Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge [..]

Atentie totusi – Curtea Constituţională admite excepţia de neconstituţionalitate şi constată că sintagma “la momentul prelevării mostrelor biologice” din cuprinsul dispoziţiilor art. 336 alin. (1) este neconstituţională.

La intrebarea , la ce aloolemie se face dosar penal , raspunsul este urmatorul:

PRIN URMARE, CONCENTRATIA DE ALCOOL din sange trebuie sa fie de 0.80% sau mai bine zis, peste 0.80 ca sa poata fi considerata infractiune.

Astfel, daca sunteti surprins in trafic cu o concentratie alcoolica de 0.40 atunci politistul va va redirectiona catre o unitate spitaliceasca in vederea prelevarii probelor biologice, adica o mostra de sange, in vederea stabilirii in clar a alcoolemiei.

Tragem concluzia ca pedeapsa alcool la volan 2021 va ti transata prin prisma codului penal daca se constata in urma analizelor de sange ca ati condus autoturismul cu imbibatie de alcool de peste 0.80.

ATENTIE TOTUSI- Prin declararea neconstitutionalitatii textului de lege referitor la ” la momentul prelevării mostrelor biologice”, concentratia de alcool se va determina la momentul opririi in trafic pe baza probelor de sange prelevate de la dvs. si nu pe baza alcoolemiei determinate la momentul prelevarii.

Un avocat specializat in infractiuni de alcool la volan , va poate ajuta sa obtineti spre exemplu o recalculare alcoolemie si daca se dispune recalcularea alcoomiei puteti scapa fara dosar penal.

Stiati ca:
ICCJ admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Oradea – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi stabileşte că acţiunea de conducere a unui vehicul, astfel cum este prevăzută de art. 336 din Codul penal, nu presupune în mod necesar punerea în mişcare a vehiculului prin acţionarea sistemelor de autopropulsie.

Asta inseamna ca puteti fi cercetat penal daca nu aveti eprmis de conducere si va aflati la volanul masinii chiar daca motorul nu este pornit.

Ce pedeapsa primesc daca am urcat baut la volan? Pedeapsa alcool la volan si cum ma poate ajuta un avocat alcool la volan?

Pedeapsa alcool la volanPedepsele pentru alcoolul la volan nu s-au schimbat nici in 2019 nici in 2020 si sigur nici in 2021 nu veti fi mai usor tratat daca sunteti prins baut la volan.

Daca ati fost gasit vinovat pentru ca ati condus cu alcool la volan puteti primi o sentinta de la unu la 5 ani de zile cu inchisoare sau puteti primi o amenda penala pentru alcoolemia cu care ati condus.

Pot primi si o pedepsa cu suspendare daca sunti condamnat pentru alcool la volan?

Partea buna este ca in cadrul strategiei pe care o faceti cu avocatul specializat in drept penal , pe scurt avocat alcool la volan si in functie de situatia particulara a fiecaruia, puteti ajunge sa primiti si o amenda penala sau chiar sa se ajunga la o renuntare la urmarirea penala ori chiar o renuntare la aplicarea pedepsei iar in cazuri cu adevarat grave, o pedeapsa cu inchisoarea insa cu suspendare.

ATENTIE – In cazul in care se renunta la urmarirea penala sau se renunta la aplicarea pedepsei , puteti ramane cu carnetul de conducere.

Infractiune de a conduce cu alcool la volan , baut la volan, este o infractiune de pericol, astfel incat delimitarea concreta a situatiei in functie de circumstantele concrete in care ati fost prins baut la volan, determina pe mai departe si modul in care veti fi sanctionat. Strategia trebuie facuta cu un avocat alcool la volan pentru a va putea da cele mai bune sfaturi bazate pe situatia dvs. particulara.

Ce se intampla cu permisul de conducere daca sunt condamnat pentru aloolemia la volan cu care am fost depistat?

Aici este de fapt maestria avocatului specializat in apararea celor care comit infractiuni la regimul circulatiei, sa arate instantei de ce in anumite situatii, cel gasit cu alcool la volan, ar trebui sa nu fie condamnat sau sa fie renuntata urmarirea penala la el sau chiar sa fie dispusa o renuntare la aplicarea pedepsei de catre instanta.

Sunt situatii cand soferi de tir sau taximetristi sau persoane care isi folosesc permisul ajung pentru o alcoolemie de 0.81 spre exemplu sa fie cercetati penal.

Este clar ca daca din elementele regasite in dosar, o asemenea persoana nu a pus in pericol pe nimeni iar limita de pedepsire ca infractiune este de 0.80 iar persoana inculpatului isi castiga painea cu permisul, nu se impune aplicarea unui pedepse care ar duce la destabilizarea intregii familii si scoaterea din viata sociala, economica si pana la urma productiva, a unei persoane care ar putea sa i se arate clementa.

Cititi si :

Cand este considerat alcoolul la volan, contraventie

Raspunsul pe scurt ar fi , atunci cand nu este consdierat infractiune.

Practic, pe baza analizelor de sange se poate determina in mod corect si complet care este alcolemia unei persoane.

Daca la analizele de sange alcoolemia iese sub 0,80 sau maximum 0.80, atunci se intocmeste un proces verbal prin care se constata ca persoana soferului cu alcool la volan a savarsit o contraventie , i se aplica o amenda si de asemenea i se supenda permisul de conducere pentru o perioada de 3 luni de zile.

Cititi si despre cum pot fi verificate pentru conformitate aparatele Drager / Etilotestul.

La ce alcoolemie se ia permisul de conducere – AVOCAT Alcool la volan

Conform legii , oricat de mica este alcoolemia, veti ramane fara permis.

Daca alcoolul la volan este pana in 0.80, veti primi o amenda si vi se va suspenda permisul si astfel vorbim de contraventie si ati putea sa o si contestati in instanta.

Cand alcoolul la volan este peste 0.80 va pregatiti de un dosar penal.

Cand este obligatorie recoltarea de sange in vederea stabilirii alcoolului la volan si cand este facultativa procedura?

Beat la volan in 2021 ? Poate ca este bine sa stiti “cat” de beat trebuie sa fiti ca sa fie considerata fapta ds. infractiune si care este limita admisa de alcool la volan si care este limita de alcool la volan, pana devinde infractiune.

Ati fost depistat cu 0,40 g/l in etiolotest?

Persoana care conduce pe drumurile [..] testată de poliţistul rutier cu un mijloc tehnic omologat şi verificat metrologic şi depistată ca având o concentraţie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, îi poate solicita acestuia să i se recolteze mostre biologice în cadrul unităţilor sau instituţiilor medicale prevăzute la alin. (1), în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge.

Regula aceasta este infiintata avand in vedere ca in sange, canitatea sa alcool releva inca o data valoarea depistata in aerul expirat. Concluzia ar fi ca orice depaseste valoarea de 0.40 in aerul expirat, ar putea fi peste 0.80 in sange, ceea ce ar isnemna ca este infractiune.

Ati fost depistat cu o valoarea mai mare de 0,40 g/l in aerul expirat?

Apar probleme mari, politistul este obligat sa va conduca la INMl in vederea stabilirii alcoolemiei din sange fiindca alcoolemia permisa in Romania este de maximum 0.80 .

(6)Persoana care conduce pe drumurile publice un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, testată cu un mijloc tehnic omologat şi verificat metrologic şi depistată ca având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, este obligată să se supună recoltării mostrelor biologice, în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge.

Suspendarea permisului pentru alcool, ce se intampla daca iti ia permisul pentru alcool?

Suspendarea permisului de conducere este prima masura pe care o dispune politistul rutier dupa ce constata ca sunteti baut la volan.

Daca alcoolemia este de peste 0,80 g/l deja discutam despre fapta penala si alcoolul la volan este pedepsit ca infractiune.

Din nefericire pe toata durata procesului penal si fara a se tine cont de cum se termina acel proces penal, poate chiar si cu o clasare sau o renuntare la aplicarea pedepsei, permisul dvs. ramane in posesia politiei rutiere iar dvs. primiti o dovada ca ati fost depistat baut la volan si vi s-a suspendat pe toata perioada desfasurarii cercetarilor penale, dreptul de a conduce.

Sunt situatii extrem de grave prin care oamenii isi pierd locurile de munca fiindca nu mai au permisele de conducere iar noi avocatii specializati in drept penal din cadrul SCA CUCULIS&ASOCIATII sustinem schimbarea legislatiei in sensul in care pe toata perioda desfasurarii procesului penal, prezumtia de nevinovatie sa fie mentinuta iar persoana cercetata sa poata cricula cu permisul respectiv pana la hotararea definitiva a instantei.

Avocat alcool la volan

Cum puteti obtine prelungirea dreptului de a conduce atunci cand a fost suspendat pe baza faptului ca ati fost prins cu alcool la volan?

Cum te poate ajuta un avocat in procesul penal pentru dosar penal alcoolemie la volan si cum puteti obtine carnetul pe perioada cercetarii in dosarul penal.

In primul rand este esential sa stiti ca ca legea care reglementeaza circulatia pe drumurile publice, se opune vehement posibilitatii de a avea permis pe perioada cercetarii penale iar singura varianta pe care o aveti este procurorul care poate dispune in sensul acesta.

Haideti sa vedem cum va recuperati permisul dupa ce ati fost prins baut la volan.

De ese,ta OUG 195/2002 cu privire la circulatia pe drumurile publice, arata foarte clar ca:

(3)În situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) şi d), la art. 102 alin. (3) lit. a) şi c) din prezenta ordonanţă de urgenţă, precum şi în cele menţionate la art. 334 alin. (2) şi (4), art. 335 alin. (2), art. 336, 337, art. 338 alin. (1), art. 339 alin. (2), (3) şi (4) din Codul penal, dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulaţie.

Ce ne intereseaza pe noi este art.336 din codul penal care prevede consecintele legale ale consumului de alcool la volan, adica fapta penala pentru ceea ce insemna canitatea de peste 0,80.

Iar aici lucrurile “par” clare, nu poto sa conduci daca ai fost gasit baut la volan si ti s-a facut dosar penal. Sau poti? Sa vedem.

Totusi, in anumite conditii, legea prevede in

Avocat alcool la volan – cum va poate ajuta cu cerere la parchet in vederea solicitarii dreptului de a codunce pe timpul urmaririi penale?

(6)La cererea titularului permisului de conducere reţinut în condiţiile alin. (1) lit. b) sau ale alin. (4), procurorul care efectuează urmărirea penală sau exercită supravegherea cercetării penale ori, în faza de judecată, instanţa de judecată învestită cu soluţionarea cauzei poate dispune prelungirea dreptului de circulaţie, cu câte cel mult 30 de zile, până la dispunerea clasării, renunţării la urmărirea penală sau, după caz, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti.

Modul de soluţionare a cererii de prelungire a dreptului de circulaţie se comunică şi şefului poliţiei rutiere pe raza căreia s-a comis fapta.

Asta inseamna, ca ori de cate ori avem o asemenea situatie, chiar daca legea prevede ca nu puteti primi o dovada de circulatie, prin derogare de la procuror, pe baza ordonantei emise de catre acesta, veti putea conduce chiar daca ati fost depistat baut la volan si vi s-a intocmit dosar penal.

Este important sa va cunoasteti drepturile si sa le solicitati.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
55 comments to “Alcool la volan – Tot ce trebuie sa stii – Avocat alcool la volan Bucuresti”
 1. buna ziua am nevoie de o caracterziare de la locul de munca pentru proces si nu stiu ce sa scriu in aceasta caracterizare imi puteti da un exemplu va rog?

   • Bună ziua, ce reprezinta amânare pedeapsa parcat mașina 1 la mie,alcool? Ma pot duce la serviciu? În cazier câți ani o sa fie sau rămâne pe viata? Dar suspendarea 3 ani și ce prevede ca 3 ani sa am ca un fel arămiu la domicil sau cum .nu am nici oameda comandarea nimic pana acum .va rog ca nu i știu ce nu I telwg .de amenda penala cred ca nu este posibila .permisul se va anula cred

     • Buna ziua ,am fost prins la volan cu alcoolemie,permisul mi a fost suspendat ,ce as vrea sa stiu este ca deja au trecut 3 luni jumate si nu m a cautat nimeni ptr judecata sau ceva penal ,chiar daca mi s a zis sa ma pregatesc de dosar penal,intrebare e ,cat dureaza pana sa ma cheme

     • Bună seara, prietenul meu si-a pierdut permisul acum mai bine de un an din cauza ca a fost prins cu 0,89 (parca) alcoolemie la testul de sânge. Și atunci polițistul a cerut permisul și nu a mai primit nici o veste despre el.

  • Vă rog să – mi spuneți care este pedeapsa, alcool 1,20 în aer, avind o condamnare în Italia în 2014,a expirat nu am nici coadă, am toate cat, eram cu mașina mică cind am fost depistat, vă rog să-mi dați citeva lămuriri. Mulțumesc

 2. Vă rog să – mi spuneți care este pedeapsa, alcool 1,20 în aer, avind o condamnare în Italia în 2014,a expirat nu am nici coadă, am toate cat, eram cu mașina mică cind am fost depistat, vă rog să-mi dați citeva lămuriri. Mulțumesc

 3. Buna ziua , am fost prins cu 0,93 alcool in aerul expirat rezultatul la sânge încă nu a venit , mi sa luat permisul am vreo șansa sa îl mai recuperez , precizez nu aveam viteza nu am comis accident eram la circa 400 de m de lucuinta și permisul îl am din Octombrie 2020

 4. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,72 în aeru expirat, analizele de singe nu au venit încă au trecut două săptămâni la ce as putea sa ma astept

  • Alcoolemie 1,5, am fost și la spital , nu am vrut sa mut 1,5 mașina ca era alta blocata pe care o blocam .am atins o .asina vecina am atins.dosar penal știu. Nu am avut nici o abdare . Ce înseamă executare cu suspendare și cati ani ? Cazierul după când nu mai apare sau câți ani,am șansă la amânare și ce înseamnă știu ca amenda u este posibila .sunt de de 2 saptamnini pe calmare va rog sa știu ma aștept.

    • multumsc! dar rezultatul de la spital nu au venit probabil dublu , am miscat masina chiar ca 1 m dar nu trebuia , nu avem intentia sa olec ,am parcat m-am dat jos din masina cel al carui masina am parcat langa el ffoate aproape cu botul masinei atins , m-a speriat am vrut s sun sotul, persoana m-a bruscat , am si o vantaie pe mana cestul de urata am scos certificat. intrebare daca am avur un avc ischime , in februiarie ,am fost la neuro apoi m-au trimis la cardio,si mi-a sus ca am atacuri de panica documete medicle , acum dupa ce am patit am ajus la psiholog , si psihatriu depresie moderrala , ma poate ajuta sau ma poate incurca mai mult . eu stiu ca am gresit nu merg cu masina …eu locuiesc la 200 m de un rond unde mereu este politia , si am fost oprita de ceva ori si o de fiecare data … si trec poate de 2 -3 ori pe zi pe acolo .scolo la rondul ala am lat ameda doar 1 in viata mea pt centura . multumesc! vreau sa stiu daca voi avea nevoi de dumnevoasta cum se procedeza . imi este fica sa nu ma inchide , in afara de inchisoare ce pedepsa mai blanda poae sa imi dea ? permisul banuiesc ca se anula defintiv. multumesc!

  • Buna seara ,
   Am fost tras pe dreapta aseara de catre Politia Rutiera , la fiola mi a iesit 0 ,47 , am fost la analize . Am permisul de 5 luni si nu mai am nici o abatere , la ce pot sa ma astept ?

 5. In jurul orelor 23,45 am condus auto baut si am atins usor o masina parcata, nu am oprit, in scurt timp propritarul masini atinse a venit dupa mine, nestiind ce intenți are mi-am continuat deplasarea, totusi am oprit benevol si m-am ascus dupa niste pomisori sa vad ce intenti are, in apropierea locului unde am oprit se afla un echipaj de politie locala in stationare, la solicitarea urmaritorului au trecut la imobilizarea mea, nu am fugit si nu am opus nici un fel de rezistenta, a fost chemat un echipaj de politie rutiera, mau testat si a rezultat o alcolemie de 0,68 in aerul respirat, am fost cundus la inml unde o doamna asistenta iritata si nervoasa ma hărjonit aproape un minut cu seringa in mănă si nu a reusit sa scoata nici o picătură de sănge, nu am opus rezistentă, nu mam miscat, după care îmi spune că va mai încerca mai tîrziu, am refuzat să o las pe ea să mai încerce solicitînd o altă asistentă, mi sa spus că nu mai este o altă asistentă, atunci am solicitat să fiu dus la un spital pt prelevare dar polițiști au refuzat și au declarat că eu am refuzat prelevarea de probe biologice.
  Acum pe lîngă condusul băut la volan mi sa adus acuzatia si de refuz de prelevare de monstre biologice.
  Nu mi se pare corect.
  Ce sanse am sa scap de acuzatia de refuz de prelevare de monstre biologice.
  ” în text nu pot face î din a “

 6. Buna, seara, in ziua de 05.04. 2o21 ám condus sub influeta alchoolui, La aparat ám suflat 1,15,dupa aia miau recoltatsangele, pana acum nam a avut nicio contraventie, sau dosar penal, La ce trebuie sa astept, osa mai ám permis, sau milau luat definitiv, astept raspunsul dumneavoastra cu stima

  • Bună seara
   Un prieten a fost prins cu alcool la volan anul trecut (filtru fără eveniment in trafic) in martie. Dus la Inml, luat probe biologice, luat carnetul. De atunci a trecut un an si jumatate si nu a primit nimic de la politie. Care ar putea fi cauza? Sa cerceteze el, sa lase asa, ce recomandati. Mulțumesc

 7. Buna ziua. Duminica trecuta am fost prins dimineata cu 0,5 la fiola. Am baut cu o seara inainte dar am si mancat bine. Dimineata inainte sa plec la drum, fiindca sufar de prostata, mi am luat doza de tinctura de pufulita si ghimpe…. pe stomacul gol, apoi am baut o cafea si am luat micul dejun. Am fost dus la spital sa dau sange si astept rezultatele. Eu am mai avut o condamnare in 2017, unde am primit un an cu suspendare si probatiune 2 ani care s a incheiat in februarie 2019. In cazul in care rezultatul de laborator nu e bine, credeti ca acea condamnare incheiata o poate influenta pe aceasta? Poate fi aceasta situatie curenta considerata recidiva? Va multumesc

 8. Buna ziua.

  Duminica trecuta am fost depistat dimineata cu 0,5 la fiola. am fost dus la spital sa dau sange, inca astept rezultatele. cu o seara inainte am baut vin la o sindrofie dar am si mancat si m am si bagat la somn devreme. Duminica dimineata, fiindca sufar de prostata, mi am luat doza de tinctura de pufulita si ghimpe, pe stomacul gol, apoi am baut o cafea si am luat micul dejun si am pornit la drum. eu am mai avut o condamnare in 2017, un an cu suspendare si probatiune 2 ani care s a incheiat in februarie 2019 si mi s a clarificat cazierul. credeti ca aceasta situtie curenta poate fi legata de cea anterioara? poate fii aceasta situatie actuala trecuta ca fiind recidiva ?

  va multumesc

 9. La alcoolemie de 0,80 se poate ca la analiza sa vina un rezultat de 2,90? Ce se poate intampla in cazul acesta? Multumesc!

 10. Buna ziua!
  Am comandat o masina de pe un site de licitații cu transpot pana in fata casei .
  soferul de pe acel tir/platforma nu a dorit sa intre la mine pe stradute pentru motivul ,spune el ca nu putea intoarce acel ansambblu platforma,fiind foarte lung si a lasat-o la cateva stradute diatanta (zona Bragadiru).

  Eu i-am atasat niste numere privizorii rosii pe care le aveam de la masina sotiei cu gândul sa o duc acasa,dar politia probabil a urmatrit cand am coborat-o de pe trailer si au venit dupa mine,nu am apucat sa merg nici 20 m ,am oprit si am cooperat.
  Mi-au dat dovada fara drept de circulatie, conducere auto neinmatriculat cu numere false.
  Se poate obtine dovada cu drept de circulatie pana la solutionare prin cerere catre procuror?
  si la sfarsit cum se poate termina?
  Multumesc

 11. Buna.dupa armarirea penal.cat timp nu vei putea avea permis de conducere?alcoolemie 2.11 in sange.

 12. Bună ziua. Pentru o alcoolemie de 0,06 ce pedeapsa ar fi normala? Se poate suspenda permisul?

 13. Inadmisibil!!!!!
  Avocați care scot basma curată pe cei ce pot comite adevărate crime la volan!!!!!
  Asta nu e dreptate!
  E doar lăcomie Pt bani!

 14. Bună ziua am fost oprit de un echipaj de poliție și am fost depistat în aerul pur expirat cu o concentrație de 0,41 alcol am fost la spital pentru probele de sânge menționez că nu am fost implicat în accident și nici nu am mai avut vreo abatere de genul acesta miau venit analizele prima probă a fost de 0,69 iar a doua 0,50 la secție mi sa spus ca ma va suna sami spună ce si cum M am tot dus la secție și am întrebat dar mereu mi se spune că nu mia venit dosarul va rog frumos sami dati si mie un răspuns depind de permisul de conducere aceasta îmi este meseria de sofer vă multumesc

 15. Buna ziua in data de 15 sept 2020 am fost oprit de politie 0.41 aeru expirat la sange prima proba1.02 ce dea doua 0.87 am avut proces si mi dat pronuntarea pe 16 noembrie pot scapa cu permisul fara sa mil anuleze nu am mai avut nici o abatere si permisul de 11 ani

 16. Prietenul meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice . Nu a facut victime sau sa produca accidente sau alte daune materiale . Desi au trecut 4 luni nici pana acum nu a fost chemat la audieri la politie desi rezultatul probei de sange a venit dupa o luna . Ma intereseaza daca conform procedurilor exista un termen in care ar trebui chemat la audieri la politie (serviciul rutier ) sau e la latitudinea politistului care instrumenteaza dosarul ?

  • Buna ziua, din pacate aceste infractiuni se cerceteaza destul de greu si daca nu aveti un avocat care sa va depuna cereri s-ar putea sa stati destul de mult cu dosarul in aer. Ce va pot indruma este sa ne sunati la 0722298011 si sa facem o strategie pe dosar. Cu bine, av. drd. Cuculis.

 17. Bună ziua domnul avocat as dori va rog daca se poate am făcut explozie la roată și am atins puțin un pod mia găsit 0,88 alcool în sânge pe cât timp mi sa luat permisul și dacă trebuie sa dau din nou pt.permis!!! mulțumesc

 18. Buna ziua!Tatal meu a fost depistat astazi cu o alcolemie de 0.65.a mers pentru recoltare.pe 16 noiembrie trebuie sa mearga sa plateasca si sa duca rezultatul la politie.la ce sa ne asteptam?ce sa facem pt o minimizare a consecintelor?

 19. Buna ziua. Am fost prins cu o alcoolemie de 0.70 in aerul expirat și 1.56 prima probă la sânge și 1.47 a doua proba la sânge. Mi sa încheiat judecata in ianuarie 2021 și am primit munca in folosul comunității. Am prestato și am o întrebare. După cât timp am dreptul sa dau din nou de permis?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.