Alcool la volan – Tot ce trebuie sa stii – Avocat alcool la volan Bucuresti

Alcoolul la volan poate sa insemne contraventie sau chiar infractiune si sa va trimita la inchisoare.

Ne-am propus ca in tema de astazi sa discutam despre riscurile pe care le prezinta consumul de alcool la volan si cum bautura in timp ce conduceti va poate trimite in inchisoare.

Un Avocat alcool la volan din cadrul SCA Cuculis&Asociatii a analizat in integralitate ce repercursiuni legale poate avea consumul de alcool la volan si mai jos facem o analiza ca de obicei , exhaustiva asupra a ceea ce inseamna alocoolemie la volan si cat dureaza un dosar penal pentru alcool atunci cand conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice reprezinta infractiune dar si care este pedeapsa alcool la volan.

Ati fost depistat cu alcool la volan? Completati formularul de mai jos si va contactam.

Datele introduse in formularul de mai sus vor fi folosite de catre SCPA CUCULIS&ASOCIATII in scopul contactarii dvs. pentru a rezolva problema popririi si pentru a putea contesta execuatrea silita prin poprire.

Termenii si conditiile de folosire a platformei indrumari-juridice.eu gasiti aici.

Astfel, pentru a intelege ca exista pericolul unei sentinte alcool la volan adica sa intervina o condamnare cu inchisoarea daca se consuma alcool si va urcati la volan ulterior, este important sa stiti ce se intampla daca sunteti depistat in trafic si sunteti sub influenta bauturilor in timp ce conduceti, ce se intampla daca produceti un accident si ce sentinte alcool la volan 2021 puteti primi, in acest context.

Sa incepem.

Dosar 2022 – Sofer depistat cu alcoolemie de 1,70 la mie , scapa de pedeapsa prin amanarea aplicarii pedepsei – solutie definitiva SCA Cuculis&Asociatii

Practic, inculpatul reprezentat de catre noi in procesul penal in data de 05.09.2021 a condus pe drumurile publice dinspre Bucuresti spre Lehliu Gara iar la testarea cu aparatul alcooltest Drager a avut o valoare in aerul expirat de 0,66mg/l, alcool pur in aerul expirat iar in analizele de laborator si anume la recoltarea de sange a avut o alcoolemie de 1,70%0 si apoi la o ora distanta 1,50%o.

Daca veti urmari practica judecatoreasca multi dintre cei care sunt prinsi cu alcoolemii atat de mari de regula sunt condamnati cu suspendare ceea ce inseamna interdictii, cazier judiciar si evident o anulare a permisului de conducere.

Amanarea aplicarii pedepsei , asa cum arata de altfel si denumirea, are beneficiul de a proteja persoana inculpatului atata vreme cat in termenul ulterior de incercare nu savarseste infractiuni cu intentie directa, sa scape de aplicarea unei pedepse pentru o alcoolemie de peste 1,70 la mie.

Vedeti solutia definitiva in care am obtinut pentru clientul cu alcoolemia de mai sus, amanarea aplicarii pedepsei.

13.05.2022 Ora estimata: 09:00
Complet: C4a CP/F
Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei

Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, 4 şi 10 C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 10 luni închisoare în sarcina inculpatului BOICESCU GABRIEL pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influen?a alcoolului, prev. de art. 336 alin.1 din C. p. În baza art. 83 C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii de 10 luni stabilită în sarcina inculpatului Boicescu Gabriel, pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul Boicescu Gabriel trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. 1 C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) – e) se comunică Serviciului de Probaţiune Bucureşti. În baza art. 404 alin. 3 C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului Boicescu Gabriel asupra dispoziţiilor art. 88 C. pen. privind revocarea amânării aplicării pedepsei în cazul nerespectării ori neexecutării cu rea credinţă a măsurilor de supraveghere, precum şi in cazul săvârşirii unei noi infracţiuni pe parcursul termenului de supraveghere. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen. obligă pe inculpatul Boicescu Gabriel la plata sumei de 450 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.
Document: Hotarâre  72/2022  13.05.2022

Alcool la volan
Avocat Alcool la volan

Ce se intampla daca sunt depistat cu alcool la volan in timp ce conduc pe drumurile publice?

Prins baut la volan consecinte: Inainte de a explica ce puteti pati daca

In principal trebuie sa stiti ca alcoolul la volan este interzis atat prin lege contraventionala dar si prin lege penala.

De aici se pot despinde doua ipoteze. – Fie atunci cand consumati alcool si conduceti savarsiti infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, fie este o simpla contraventie care va lasa fara carnet.

Daca sunteti depistat in trafic avand in aerul expirat o imbibatie de alcool anume, in functie de masuratorile aparatelor de tip Drager , se poate merge mai departe in sensul in care politisul va poate solicita o proba de sange in vederea stabilirii clare a alcoolemiei.

ATENTIE – Refuzul de a fi prelevata proba de sange de la dvs. consitutie infractiune, insa de acest subiect de ocupam mai jos in acest material despre alcoolemia la volan si sentintele penale pe care le puteti primi daca ati condus beat.

Astfel, fapta dvs. poate fi o simpla contraventie care va lasa fara permisul de conducere in urma alcoolului la volan, pentru mai bine de 3 luni de zile, sau mai grav, va poate trimite in spatele gratiilor daca fapta dvs. de a consuma alcool la volan este incadrata ca infractiune.

Pentru a intelege aceste riscuri, vom explica cele doua situatii dupa cum urmeaza:

– Cand se considera alcoolul la volan infractiune. Pedeapsa alcool la volan 2021-2022

Se ia cazul in care un sofer este oprit pentru un control de filtru de catre politia rutiera.

In urma solicitarii organului de politie de a face verificarea cu aparatul Drager, se constata ce soferul autoturismului avea o imbibatie alcoolica de 0,79g/l.

Ce se intampla mai departe? Cand devine alcoolul la volan , infractiune?

Codul penal prevede ca o concentratie de peste 0.80 g/l reprezinta fapta penala si este sanctionata ca atare de catre legea penala.

Haideti sa citim definitia infractiunii si comentam apoi:

Art. 336: Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe:

(1)Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge [..]

Atentie totusi – Curtea Constituţională admite excepţia de neconstituţionalitate şi constată că sintagma “la momentul prelevării mostrelor biologice” din cuprinsul dispoziţiilor art. 336 alin. (1) este neconstituţională.

La intrebarea , la ce aloolemie se face dosar penal , raspunsul este urmatorul:

PRIN URMARE, CONCENTRATIA DE ALCOOL din sange trebuie sa fie de 0.80% sau mai bine zis, peste 0.80 ca sa poata fi considerata infractiune.

Astfel, daca sunteti surprins in trafic cu o concentratie alcoolica de 0.40 atunci politistul va va redirectiona catre o unitate spitaliceasca in vederea prelevarii probelor biologice, adica o mostra de sange, in vederea stabilirii in clar a alcoolemiei.

Tragem concluzia ca pedeapsa alcool la volan 2021 va ti transata prin prisma codului penal daca se constata in urma analizelor de sange ca ati condus autoturismul cu imbibatie de alcool de peste 0.80.

ATENTIE TOTUSI- Prin declararea neconstitutionalitatii textului de lege referitor la ” la momentul prelevării mostrelor biologice”, concentratia de alcool se va determina la momentul opririi in trafic pe baza probelor de sange prelevate de la dvs. si nu pe baza alcoolemiei determinate la momentul prelevarii.

Un avocat specializat in infractiuni de alcool la volan , va poate ajuta sa obtineti spre exemplu o recalculare alcoolemie si daca se dispune recalcularea alcoomiei puteti scapa fara dosar penal.

Stiati ca:
ICCJ admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Oradea – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi stabileşte că acţiunea de conducere a unui vehicul, astfel cum este prevăzută de art. 336 din Codul penal, nu presupune în mod necesar punerea în mişcare a vehiculului prin acţionarea sistemelor de autopropulsie.

Asta inseamna ca puteti fi cercetat penal daca nu aveti eprmis de conducere si va aflati la volanul masinii chiar daca motorul nu este pornit.

Ce pedeapsa primesc daca am urcat baut la volan? Pedeapsa alcool la volan si cum ma poate ajuta un avocat alcool la volan?

Pedeapsa alcool la volanPedepsele pentru alcoolul la volan nu s-au schimbat nici in 2019 nici in 2020 si sigur nici in 2021 nu veti fi mai usor tratat daca sunteti prins baut la volan.

Daca ati fost gasit vinovat pentru ca ati condus cu alcool la volan puteti primi o sentinta de la unu la 5 ani de zile cu inchisoare sau puteti primi o amenda penala pentru alcoolemia cu care ati condus.

Pot primi si o pedepsa cu suspendare daca sunti condamnat pentru alcool la volan?

Partea buna este ca in cadrul strategiei pe care o faceti cu avocatul specializat in drept penal , pe scurt avocat alcool la volan si in functie de situatia particulara a fiecaruia, puteti ajunge sa primiti si o amenda penala sau chiar sa se ajunga la o renuntare la urmarirea penala ori chiar o renuntare la aplicarea pedepsei iar in cazuri cu adevarat grave, o pedeapsa cu inchisoarea insa cu suspendare.

ATENTIE – In cazul in care se renunta la urmarirea penala sau se renunta la aplicarea pedepsei , puteti ramane cu carnetul de conducere.

Infractiune de a conduce cu alcool la volan , baut la volan, este o infractiune de pericol, astfel incat delimitarea concreta a situatiei in functie de circumstantele concrete in care ati fost prins baut la volan, determina pe mai departe si modul in care veti fi sanctionat. Strategia trebuie facuta cu un avocat alcool la volan pentru a va putea da cele mai bune sfaturi bazate pe situatia dvs. particulara.

Ce se intampla cu permisul de conducere daca sunt condamnat pentru aloolemia la volan cu care am fost depistat?

Aici este de fapt maestria avocatului specializat in apararea celor care comit infractiuni la regimul circulatiei, sa arate instantei de ce in anumite situatii, cel gasit cu alcool la volan, ar trebui sa nu fie condamnat sau sa fie renuntata urmarirea penala la el sau chiar sa fie dispusa o renuntare la aplicarea pedepsei de catre instanta.

Sunt situatii cand soferi de tir sau taximetristi sau persoane care isi folosesc permisul ajung pentru o alcoolemie de 0.81 spre exemplu sa fie cercetati penal.

Este clar ca daca din elementele regasite in dosar, o asemenea persoana nu a pus in pericol pe nimeni iar limita de pedepsire ca infractiune este de 0.80 iar persoana inculpatului isi castiga painea cu permisul, nu se impune aplicarea unui pedepse care ar duce la destabilizarea intregii familii si scoaterea din viata sociala, economica si pana la urma productiva, a unei persoane care ar putea sa i se arate clementa.

Cititi si :

Cand este considerat alcoolul la volan, contraventie

Raspunsul pe scurt ar fi , atunci cand nu este consdierat infractiune.

Practic, pe baza analizelor de sange se poate determina in mod corect si complet care este alcolemia unei persoane.

Daca la analizele de sange alcoolemia iese sub 0,80 sau maximum 0.80, atunci se intocmeste un proces verbal prin care se constata ca persoana soferului cu alcool la volan a savarsit o contraventie , i se aplica o amenda si de asemenea i se supenda permisul de conducere pentru o perioada de 3 luni de zile.

Cititi si despre cum pot fi verificate pentru conformitate aparatele Drager / Etilotestul.

La ce alcoolemie se ia permisul de conducere – AVOCAT Alcool la volan

Conform legii , oricat de mica este alcoolemia, veti ramane fara permis.

Daca alcoolul la volan este pana in 0.80, veti primi o amenda si vi se va suspenda permisul si astfel vorbim de contraventie si ati putea sa o si contestati in instanta.

Cand alcoolul la volan este peste 0.80 va pregatiti de un dosar penal.

Cand este obligatorie recoltarea de sange in vederea stabilirii alcoolului la volan si cand este facultativa procedura?

Beat la volan in 2021 ? Poate ca este bine sa stiti “cat” de beat trebuie sa fiti ca sa fie considerata fapta ds. infractiune si care este limita admisa de alcool la volan si care este limita de alcool la volan, pana devinde infractiune.

Ati fost depistat cu 0,40 g/l in etiolotest?

Persoana care conduce pe drumurile [..] testată de poliţistul rutier cu un mijloc tehnic omologat şi verificat metrologic şi depistată ca având o concentraţie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, îi poate solicita acestuia să i se recolteze mostre biologice în cadrul unităţilor sau instituţiilor medicale prevăzute la alin. (1), în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge.

Regula aceasta este infiintata avand in vedere ca in sange, canitatea sa alcool releva inca o data valoarea depistata in aerul expirat. Concluzia ar fi ca orice depaseste valoarea de 0.40 in aerul expirat, ar putea fi peste 0.80 in sange, ceea ce ar isnemna ca este infractiune.

Ati fost depistat cu o valoarea mai mare de 0,40 g/l in aerul expirat?

Apar probleme mari, politistul este obligat sa va conduca la INMl in vederea stabilirii alcoolemiei din sange fiindca alcoolemia permisa in Romania este de maximum 0.80 .

(6)Persoana care conduce pe drumurile publice un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, testată cu un mijloc tehnic omologat şi verificat metrologic şi depistată ca având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, este obligată să se supună recoltării mostrelor biologice, în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge.

Cum Se Calculeaza Retroactiv Alcoolemia?

Sunt situatii in care este extrem de important ca un sofer depistat baut la volan, sa fie testat in mod corect in asa fel incat sa se constate cand a consumat bauturile alcoolice si care a fost momentul la care el se afla pe drumurile publice si a produs pretinsa stare de pericol.

Practic, in foarte multe dintre dosarele penale unde se solicita recalcularea alcoolemiei si in speta calculul retroactiv al alcoolemiei, foarte multi dintre soferii care au fost pretins depistati ca avand alcool in aerul expirat si implict in sange, au scapat de dosarele penale.

Este fara echivoc faptul ca de la momentul de la care ai fost depistat in trafic de catre organele de politie si pana la momentul la care ai fost dus la INML, trece o perioada cateodata mai lunga de timp.

In aceasta perioada, alcoolemia evident ca varieaza si este esential ca in acord cu dispozitiile CCR, calculul alcoolemiei sa fie unul corect la momentul la care este creeata starea de pericol si nu dupa o ora.

Prin urmare sunt situatii nenumarate in care un sofer prins la volan cu alcool sa ceara faza de absorbtie a alcoolului in raport de propria lui persoana si proba de sange pentru alcoolemie sa fie data in doua mostre in vederea stabilirii cu certitudine a alcoolemiei la momentul la care ar fi condus pe drumurile publice.

Astfel, daca te aflii in unul dintre urmatoarele cazuri, este bine sa iei legatura cu avocatul de drept penal care este singurul ce iti poate spune ce ai de facut pentru a putea identifica momentul stabilirii alcoolemiei.

 • Prins baut la volan in trafic;
 • Daca ai consumat alcool dupa producerea unui accident;
 • Daca ai fost depistat la volan cu motorul oprit si ai fost obligat sa sufli in etilotest;
 • Daca a alcool la volan;

Astfel in Norma din 2000 procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si a altor lucrari medico-legale , arata in art. 33 urmatoarele:

Art. 33

(1)În vederea efectuării expertizei medico-legale pentru a stabili intoxicaţia etilică, recoltarea sângelui necesar pentru determinarea alcoolemiei se face în cadrul instituţiilor de medicină legală sau, dacă acest lucru nu este posibil, în alte unităţi sanitare de la toate persoanele aduse de organele competente, cu respectarea normelor metodologice privind recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii intoxicaţiei etilice.

(2)Calculul retroactiv al alcoolemiei oferă valori teoretice aproximative.

(3)Calculul retroactiv al alcoolemiei se efectuează numai în institutele de medicină legală de către o comisie formată dintr-un medic legist primar şi un farmacist sau toxicolog primar, care lucrează în cadrul laboratorului de toxicologie medico-legală al institutului respectiv, ambii având statutul de expert.

(4)Expertiza de recalculare a alcoolemiei se efectuează numai în cazurile în care s-au recoltat două probe de sânge la un interval de o oră între ele, precum şi, în mod excepţional, în cazul persoanelor aflate în stare clinică gravă: comă, şoc traumatic şi/sau hemoragic, intervenţii chirurgicale de urgenţă, dovedite prin documente medicale şi de la care nu s-a putut preleva a doua probă de sânge. Calculul retroactiv al alcoolemiei nu poate fi efectuat numai pe baza declaraţiilor existente la dosar.

(5)O expertiză privind calculul retroactiv al alcoolemiei se efectuează pentru o singură variantă de consum.

(6)În acelaşi caz, pentru variante diferite de consum, expertiza se efectuează numai la solicitarea organelor de urmărire penală sau a instanţelor de judecată după cum urmează: de cel mult două ori, la solicitarea organelor de poliţie; a treia oară, numai la solicitarea parchetului; ori de câte ori solicită instanţa de judecată.

(7)Expertiza medico-legală pentru stabilirea intoxicaţiei cu substanţe psihoactive sau a conducerii unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive se face de către o comisie constituită conform alin. (3).

Suspendarea permisului pentru alcool, ce se intampla daca iti ia permisul pentru alcool?

Suspendarea permisului de conducere este prima masura pe care o dispune politistul rutier dupa ce constata ca sunteti baut la volan.

Daca alcoolemia este de peste 0,80 g/l deja discutam despre fapta penala si alcoolul la volan este pedepsit ca infractiune.

Din nefericire pe toata durata procesului penal si fara a se tine cont de cum se termina acel proces penal, poate chiar si cu o clasare sau o renuntare la aplicarea pedepsei, permisul dvs. ramane in posesia politiei rutiere iar dvs. primiti o dovada ca ati fost depistat baut la volan si vi s-a suspendat pe toata perioada desfasurarii cercetarilor penale, dreptul de a conduce.

Sunt situatii extrem de grave prin care oamenii isi pierd locurile de munca fiindca nu mai au permisele de conducere iar noi avocatii specializati in drept penal din cadrul SCA CUCULIS&ASOCIATII sustinem schimbarea legislatiei in sensul in care pe toata perioda desfasurarii procesului penal, prezumtia de nevinovatie sa fie mentinuta iar persoana cercetata sa poata cricula cu permisul respectiv pana la hotararea definitiva a instantei.

Avocat alcool la volan

Cum puteti obtine prelungirea dreptului de a conduce atunci cand a fost suspendat pe baza faptului ca ati fost prins cu alcool la volan?

Cum te poate ajuta un avocat in procesul penal pentru dosar penal alcoolemie la volan si cum puteti obtine carnetul pe perioada cercetarii in dosarul penal.

In primul rand este esential sa stiti ca ca legea care reglementeaza circulatia pe drumurile publice, se opune vehement posibilitatii de a avea permis pe perioada cercetarii penale iar singura varianta pe care o aveti este procurorul care poate dispune in sensul acesta.

Haideti sa vedem cum va recuperati permisul dupa ce ati fost prins baut la volan.

De ese,ta OUG 195/2002 cu privire la circulatia pe drumurile publice, arata foarte clar ca:

(3)În situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) şi d), la art. 102 alin. (3) lit. a) şi c) din prezenta ordonanţă de urgenţă, precum şi în cele menţionate la art. 334 alin. (2) şi (4), art. 335 alin. (2), art. 336, 337, art. 338 alin. (1), art. 339 alin. (2), (3) şi (4) din Codul penal, dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulaţie.

Ce ne intereseaza pe noi este art.336 din codul penal care prevede consecintele legale ale consumului de alcool la volan, adica fapta penala pentru ceea ce insemna canitatea de peste 0,80.

Iar aici lucrurile “par” clare, nu poto sa conduci daca ai fost gasit baut la volan si ti s-a facut dosar penal. Sau poti? Sa vedem.

Totusi, in anumite conditii, legea prevede in

Avocat alcool la volan – cum va poate ajuta cu cerere la parchet in vederea solicitarii dreptului de a codunce pe timpul urmaririi penale?

(6)La cererea titularului permisului de conducere reţinut în condiţiile alin. (1) lit. b) sau ale alin. (4), procurorul care efectuează urmărirea penală sau exercită supravegherea cercetării penale ori, în faza de judecată, instanţa de judecată învestită cu soluţionarea cauzei poate dispune prelungirea dreptului de circulaţie, cu câte cel mult 30 de zile, până la dispunerea clasării, renunţării la urmărirea penală sau, după caz, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti.

Modul de soluţionare a cererii de prelungire a dreptului de circulaţie se comunică şi şefului poliţiei rutiere pe raza căreia s-a comis fapta.

Asta inseamna, ca ori de cate ori avem o asemenea situatie, chiar daca legea prevede ca nu puteti primi o dovada de circulatie, prin derogare de la procuror, pe baza ordonantei emise de catre acesta, veti putea conduce chiar daca ati fost depistat baut la volan si vi s-a intocmit dosar penal.

Este important sa va cunoasteti drepturile si sa le solicitati.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
108 comments to “Alcool la volan – Tot ce trebuie sa stii – Avocat alcool la volan Bucuresti”
  • Mi-a fost reținut permisul de conducere in Suedia pt alcool 0,31 g in aerul expirat,nu mi-au dat dreptul de a mai conduce și au zis că îl vor trimite în Romania,

   • Am fost depistat acasă la domiciliu nu în trafic după o tamponare ușoară în trafic după ce nu m-am înțeles cu persoana respectivă acasă a reclamat la 112 venind Poliția rutieră fiind depistat la domiciliu cu o alcolemie de 120 la echilotest.Menționez că am consumat alcol acasă și după tamponare
    Am fost dus și la Iml
    SOLUȚI pentru acest caz

  • Buna ziua mia fost suspendat permisul de conducere pe data de 1 01 2022 al lovit un pieton cu oglinda el era băut în seara de anul nou am oprit mașina langa el el a refuzat eu înainte băusem un pahar de șampanie și 100 Gr de wischi după acea l-am lovit am plecat câteva străzi mai încolo am oprit la un prieten și am mai continuat să beau doua o oră jumate a venit poliția mia pus epilotestul și mia ieșit 2 după aceea pietonul a ajuns la spital și nu a avut nimic ia ieșit actele de la medicul legist fara spitalizare eu am platit analizele la sânge și pe ale mele și pe ale lui și de atunci stau fara permis de conducere am doi copii minori sunt căsătorit cum mă puteți ajuta sa pot sa oprim permisul de conducere va mulțumesc

   • Buna ziua! Sunt student la master anul I, si acum 2 săptămâni am facut un chef cu prieteni si am comandat pizza, problema ii ca drumul public de la noi ii accidentat iar unele masini, cu garda la sol joasă se deplasează greu, si astfel soferul cu pizza nu a mai venit pana la noi la poarta si ma rugat sa merg pe distanta de 200 de m de unde am fost noi si pana unde a putut el sa vina sa iau pizza, si mi am luat masina si am mers si am luat pizza si in spatele masini cu pizza au venit agenti de politie, si m au oprit, mi au pus fiola si mi a iesit 0,65 mg alcool in aerul expirat, m au rugat sa le arat un loc mai larg sa imi pot lasa masina pana mergem la spital si sediul de politie fiindca drumurile is foarte inguste la noi, am facut demersurile, 2 probe de sange, procesul verbal, si dupa mi au dat drumul! Astept sa imi apara rezultatele de la laborator, precizez ca am facut tot ce mi a cerut agentul de politie, fara sa obiectez, am facut toate lucrurile care mi le a cerut doctoeul, cu statul intr-un picior, atingerea nasului si schimbarea maini de cate ori mi a spus, etc! Am nevoie de permis pentru ca sunt angajat la Ocolul Silvic, ca padurar si deplasarea in teren o fac cu masina! Precizez ca la ora la care m au oprit nu era circulatie pe drumul public! Ce se poate face s-au la ce ma pot astepta dupa ce-mi vin analizele, daca se poate va rog frumos!

  • Bună ziua am fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,72 în trafic și din data 03.03.2021 și nici acm nu mia venit nimic la ce pot sa ma aștept și cât mai durează sau ce trebuie sa fac ca nu știu

  • Bună ziua mia fost reținut permisul de conducere în data de 13.03.2021 pe bautura și nici acum nu am fost chemat în judecat cât timp mai durează și dacă am dreptul la dovadă

  • Cu o alcoolemie de 1.40 în aerul expirat este destul de grav ,nu Sunt șofer de tir și am fost prins cu aceasta alcoolemie Menționez că eram staționat Cei drept de puțin timp .

 1. buna ziua am nevoie de o caracterziare de la locul de munca pentru proces si nu stiu ce sa scriu in aceasta caracterizare imi puteti da un exemplu va rog?

   • Bună ziua, ce reprezinta amânare pedeapsa parcat mașina 1 la mie,alcool? Ma pot duce la serviciu? În cazier câți ani o sa fie sau rămâne pe viata? Dar suspendarea 3 ani și ce prevede ca 3 ani sa am ca un fel arămiu la domicil sau cum .nu am nici oameda comandarea nimic pana acum .va rog ca nu i știu ce nu I telwg .de amenda penala cred ca nu este posibila .permisul se va anula cred

     • Buna ziua ,am fost prins la volan cu alcoolemie,permisul mi a fost suspendat ,ce as vrea sa stiu este ca deja au trecut 3 luni jumate si nu m a cautat nimeni ptr judecata sau ceva penal ,chiar daca mi s a zis sa ma pregatesc de dosar penal,intrebare e ,cat dureaza pana sa ma cheme

     • Bună seara, prietenul meu si-a pierdut permisul acum mai bine de un an din cauza ca a fost prins cu 0,89 (parca) alcoolemie la testul de sânge. Și atunci polițistul a cerut permisul și nu a mai primit nici o veste despre el.

     • Am fost depistat acasă la domiciliu nu în trafic după o tamponare ușoară în trafic după ce nu m-am înțeles cu persoana respectivă acasă a reclamat la 112 venind Poliția rutieră fiind depistat la domiciliu cu o alcolemie de 120 la echilotest.Menționez că am consumat alcol acasă și după tamponare
      Am fost dus și la Iml
      SOLUȚI pentru acest caz

      • Buna ziua, alcoolemia este foarte mare. Trebuie sa vedem in mod exact ce s-a intamplat acolo si cum este curba de urcare si coborare a alcoolemiei. Regula este ca dupa accident este interzis consumul de alcool. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

   • Băiatul meu se află în 3ani cu suspendare sub control judiciar pentru conducere in stare de ebrietate și tot in această perioadă a fost prins iar băut la volan va rog sunt sanse sa nu faca închisoare
    Asi dori un avocat bun .

  • Vă rog să – mi spuneți care este pedeapsa, alcool 1,20 în aer, avind o condamnare în Italia în 2014,a expirat nu am nici coadă, am toate cat, eram cu mașina mică cind am fost depistat, vă rog să-mi dați citeva lămuriri. Mulțumesc

  • Buna seara,La o alcoolemia ap. D…0.43…parca masina…este posibil sa nu fie condus la probe biologice?i s.a dat o dovadă 15 zile…apoi a predat.o polițistului…încadrare dosar penal…camera preliminară a avut.o…o verificare…se considera din oficiu alcoolemia din sânge?poate contesta?nu i s.a propus probe biologice…nu a semnat nici un PV…se așteaptă data ședințe de judecată…e posibilă o amendă penală doar?e o greseala ca nu a fost la probe de sange?sau e o încălcare a legii?si totusi a fost înaintat dosar penal…

 2. Vă rog să – mi spuneți care este pedeapsa, alcool 1,20 în aer, avind o condamnare în Italia în 2014,a expirat nu am nici coadă, am toate cat, eram cu mașina mică cind am fost depistat, vă rog să-mi dați citeva lămuriri. Mulțumesc

 3. Buna ziua , am fost prins cu 0,93 alcool in aerul expirat rezultatul la sânge încă nu a venit , mi sa luat permisul am vreo șansa sa îl mai recuperez , precizez nu aveam viteza nu am comis accident eram la circa 400 de m de lucuinta și permisul îl am din Octombrie 2020

  • Buna ziua! Anul trecut in septembrie am fost prins la volan baut! In decembrie am predat arma( detin si permis de vanatoare) la magazinul autorizat din zona in urma primiri de la politia Arme, Muniti si Substante Explozibile hartia prin care imi cere acest lucru! In 26 martie anul acesta am avut procesul si sentinta este 2 ani cu suspendare! Oare mi se restituie arma si permisul inapoi, sau ramane predata pana la finalizarea suspendari?

 4. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,72 în aeru expirat, analizele de singe nu au venit încă au trecut două săptămâni la ce as putea sa ma astept

  • Alcoolemie 1,5, am fost și la spital , nu am vrut sa mut 1,5 mașina ca era alta blocata pe care o blocam .am atins o .asina vecina am atins.dosar penal știu. Nu am avut nici o abdare . Ce înseamă executare cu suspendare și cati ani ? Cazierul după când nu mai apare sau câți ani,am șansă la amânare și ce înseamnă știu ca amenda u este posibila .sunt de de 2 saptamnini pe calmare va rog sa știu ma aștept.

    • multumsc! dar rezultatul de la spital nu au venit probabil dublu , am miscat masina chiar ca 1 m dar nu trebuia , nu avem intentia sa olec ,am parcat m-am dat jos din masina cel al carui masina am parcat langa el ffoate aproape cu botul masinei atins , m-a speriat am vrut s sun sotul, persoana m-a bruscat , am si o vantaie pe mana cestul de urata am scos certificat. intrebare daca am avur un avc ischime , in februiarie ,am fost la neuro apoi m-au trimis la cardio,si mi-a sus ca am atacuri de panica documete medicle , acum dupa ce am patit am ajus la psiholog , si psihatriu depresie moderrala , ma poate ajuta sau ma poate incurca mai mult . eu stiu ca am gresit nu merg cu masina …eu locuiesc la 200 m de un rond unde mereu este politia , si am fost oprita de ceva ori si o de fiecare data … si trec poate de 2 -3 ori pe zi pe acolo .scolo la rondul ala am lat ameda doar 1 in viata mea pt centura . multumesc! vreau sa stiu daca voi avea nevoi de dumnevoasta cum se procedeza . imi este fica sa nu ma inchide , in afara de inchisoare ce pedepsa mai blanda poae sa imi dea ? permisul banuiesc ca se anula defintiv. multumesc!

  • Buna seara ,
   Am fost tras pe dreapta aseara de catre Politia Rutiera , la fiola mi a iesit 0 ,47 , am fost la analize . Am permisul de 5 luni si nu mai am nici o abatere , la ce pot sa ma astept ?

 5. In jurul orelor 23,45 am condus auto baut si am atins usor o masina parcata, nu am oprit, in scurt timp propritarul masini atinse a venit dupa mine, nestiind ce intenți are mi-am continuat deplasarea, totusi am oprit benevol si m-am ascus dupa niste pomisori sa vad ce intenti are, in apropierea locului unde am oprit se afla un echipaj de politie locala in stationare, la solicitarea urmaritorului au trecut la imobilizarea mea, nu am fugit si nu am opus nici un fel de rezistenta, a fost chemat un echipaj de politie rutiera, mau testat si a rezultat o alcolemie de 0,68 in aerul respirat, am fost cundus la inml unde o doamna asistenta iritata si nervoasa ma hărjonit aproape un minut cu seringa in mănă si nu a reusit sa scoata nici o picătură de sănge, nu am opus rezistentă, nu mam miscat, după care îmi spune că va mai încerca mai tîrziu, am refuzat să o las pe ea să mai încerce solicitînd o altă asistentă, mi sa spus că nu mai este o altă asistentă, atunci am solicitat să fiu dus la un spital pt prelevare dar polițiști au refuzat și au declarat că eu am refuzat prelevarea de probe biologice.
  Acum pe lîngă condusul băut la volan mi sa adus acuzatia si de refuz de prelevare de monstre biologice.
  Nu mi se pare corect.
  Ce sanse am sa scap de acuzatia de refuz de prelevare de monstre biologice.
  ” în text nu pot face î din a “

 6. Buna, seara, in ziua de 05.04. 2o21 ám condus sub influeta alchoolui, La aparat ám suflat 1,15,dupa aia miau recoltatsangele, pana acum nam a avut nicio contraventie, sau dosar penal, La ce trebuie sa astept, osa mai ám permis, sau milau luat definitiv, astept raspunsul dumneavoastra cu stima

 7. Buna ziua. Duminica trecuta am fost prins dimineata cu 0,5 la fiola. Am baut cu o seara inainte dar am si mancat bine. Dimineata inainte sa plec la drum, fiindca sufar de prostata, mi am luat doza de tinctura de pufulita si ghimpe…. pe stomacul gol, apoi am baut o cafea si am luat micul dejun. Am fost dus la spital sa dau sange si astept rezultatele. Eu am mai avut o condamnare in 2017, unde am primit un an cu suspendare si probatiune 2 ani care s a incheiat in februarie 2019. In cazul in care rezultatul de laborator nu e bine, credeti ca acea condamnare incheiata o poate influenta pe aceasta? Poate fi aceasta situatie curenta considerata recidiva? Va multumesc

 8. Buna ziua.

  Duminica trecuta am fost depistat dimineata cu 0,5 la fiola. am fost dus la spital sa dau sange, inca astept rezultatele. cu o seara inainte am baut vin la o sindrofie dar am si mancat si m am si bagat la somn devreme. Duminica dimineata, fiindca sufar de prostata, mi am luat doza de tinctura de pufulita si ghimpe, pe stomacul gol, apoi am baut o cafea si am luat micul dejun si am pornit la drum. eu am mai avut o condamnare in 2017, un an cu suspendare si probatiune 2 ani care s a incheiat in februarie 2019 si mi s a clarificat cazierul. credeti ca aceasta situtie curenta poate fi legata de cea anterioara? poate fii aceasta situatie actuala trecuta ca fiind recidiva ?

  va multumesc

 9. La alcoolemie de 0,80 se poate ca la analiza sa vina un rezultat de 2,90? Ce se poate intampla in cazul acesta? Multumesc!

 10. Buna ziua!
  Am comandat o masina de pe un site de licitații cu transpot pana in fata casei .
  soferul de pe acel tir/platforma nu a dorit sa intre la mine pe stradute pentru motivul ,spune el ca nu putea intoarce acel ansambblu platforma,fiind foarte lung si a lasat-o la cateva stradute diatanta (zona Bragadiru).

  Eu i-am atasat niste numere privizorii rosii pe care le aveam de la masina sotiei cu gândul sa o duc acasa,dar politia probabil a urmatrit cand am coborat-o de pe trailer si au venit dupa mine,nu am apucat sa merg nici 20 m ,am oprit si am cooperat.
  Mi-au dat dovada fara drept de circulatie, conducere auto neinmatriculat cu numere false.
  Se poate obtine dovada cu drept de circulatie pana la solutionare prin cerere catre procuror?
  si la sfarsit cum se poate termina?
  Multumesc

 11. Buna.dupa armarirea penal.cat timp nu vei putea avea permis de conducere?alcoolemie 2.11 in sange.

 12. Bună ziua. Pentru o alcoolemie de 0,06 ce pedeapsa ar fi normala? Se poate suspenda permisul?

  • Am fost prins cu o alcoolemie de 0 76 nu am făcut accident și nici nu am avut dosar penal vreo data am fost la recoltarea probelor dar nu mi-a venit nici un răspuns florin am fost prins pe data 2 05 2022 ce mi se poate intimpla

 13. Inadmisibil!!!!!
  Avocați care scot basma curată pe cei ce pot comite adevărate crime la volan!!!!!
  Asta nu e dreptate!
  E doar lăcomie Pt bani!

  • Sunt șofer profesionist și am fost depistat azi dimineață cu o alcoolemie de 0.13 conducând auto personal țin sa menționez ca am consumat cu o seara înainte la o petrecere aniversara și eram nevoit sa conduc. Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile și asta implica pierderea locului de muncă. Pot face ceva în acest sens sau este imposibil sa îmi redobandesc dreptul de a conduce?!

 14. Bună ziua am fost oprit de un echipaj de poliție și am fost depistat în aerul pur expirat cu o concentrație de 0,41 alcol am fost la spital pentru probele de sânge menționez că nu am fost implicat în accident și nici nu am mai avut vreo abatere de genul acesta miau venit analizele prima probă a fost de 0,69 iar a doua 0,50 la secție mi sa spus ca ma va suna sami spună ce si cum M am tot dus la secție și am întrebat dar mereu mi se spune că nu mia venit dosarul va rog frumos sami dati si mie un răspuns depind de permisul de conducere aceasta îmi este meseria de sofer vă multumesc

 15. Buna ziua in data de 15 sept 2020 am fost oprit de politie 0.41 aeru expirat la sange prima proba1.02 ce dea doua 0.87 am avut proces si mi dat pronuntarea pe 16 noembrie pot scapa cu permisul fara sa mil anuleze nu am mai avut nici o abatere si permisul de 11 ani

 16. Prietenul meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice . Nu a facut victime sau sa produca accidente sau alte daune materiale . Desi au trecut 4 luni nici pana acum nu a fost chemat la audieri la politie desi rezultatul probei de sange a venit dupa o luna . Ma intereseaza daca conform procedurilor exista un termen in care ar trebui chemat la audieri la politie (serviciul rutier ) sau e la latitudinea politistului care instrumenteaza dosarul ?

  • Buna ziua, din pacate aceste infractiuni se cerceteaza destul de greu si daca nu aveti un avocat care sa va depuna cereri s-ar putea sa stati destul de mult cu dosarul in aer. Ce va pot indruma este sa ne sunati la 0722298011 si sa facem o strategie pe dosar. Cu bine, av. drd. Cuculis.

 17. Bună ziua domnul avocat as dori va rog daca se poate am făcut explozie la roată și am atins puțin un pod mia găsit 0,88 alcool în sânge pe cât timp mi sa luat permisul și dacă trebuie sa dau din nou pt.permis!!! mulțumesc

   • Buna ziua!Am fost prins la volan cu alcoolemie 1.20 in aerul expirat,am dat declaratie ,cooperant ,,as vrea sa stiu la ce pedeapsa sa ma astept ,mentionez ca nu am cazier si nu sunt recidivist.Am sanse sa scap fara condamanare cu executare?Va multumesc!

 18. Buna ziua!Tatal meu a fost depistat astazi cu o alcolemie de 0.65.a mers pentru recoltare.pe 16 noiembrie trebuie sa mearga sa plateasca si sa duca rezultatul la politie.la ce sa ne asteptam?ce sa facem pt o minimizare a consecintelor?

 19. Buna ziua. Am fost prins cu o alcoolemie de 0.70 in aerul expirat și 1.56 prima probă la sânge și 1.47 a doua proba la sânge. Mi sa încheiat judecata in ianuarie 2021 și am primit munca in folosul comunității. Am prestato și am o întrebare. După cât timp am dreptul sa dau din nou de permis?

   • In urma unei sesizări am fost oprit de poliție in fata casei , după ce am fist solicitat la un defect inafara orelor de serviciu( eu având program de lucru fix de 8 ore /5 zile pe sapt , fără alte obligații )La etilotest a ieșit 0,56 mg/ l , s-au recoltat probe biologice la interval de o ora . Am plătit analiza , va rog sa-ma informați dacă dacă de la medicina legală ar fi trebuit sa-mi trimită rezultatul . Doresc sa fac o reclamație la poliție , persoanei care a sesizat poliția , deoarece consider ca are o parte de vina ca l-a lăsat sa plece cu mașina deși a simțit halena alcoolica . Menționez ca nu a avut loc nici o alta încălcare a legislației rutiere pe parcursul scurtei deplasa ri.

 20. Buna seara .in data de 03-08 _2021 am accidentat un pieton (. nu eram pe zebra mi_a sărit în fața mașini și după victima a fugit ) am anunțat poliția au făcut toate cele mai găsit cu alcool de 0,04 in aparatul de suflat mi_ a luat permisul pa 3 luni + o lună 4 luni ,după aceste luni m_am dus să îmi ridic permisul și nu mi la dat . Mai trebui sa mai stau o lună sau douo . .? Mulțumesc. Mi sa spus că am dosar penal. Victima nu a declarat nimic și să aștept de la judecătorie să-mi trimeață ei să iau permisul.

 21. Bună ziua mia fost reținut permisul de conducere pentru alcolemie,acum un an de zile si de atunci nu ma cheamă nicăieri ca timp durează.

 22. Salut
  Am fost depistat cu 0.16 in aer, permis suspendat 90 de zile. Intrebarea este , daca nu ma pot prezenta sau trce la reexaminare 13din15 ce se poate intampla ?
  Multumesc.

 23. Buna ziua,
  Am fost surprins de catre un echipaj de politie sub influenta bauturilor alcoolice, 0,54 in aerul expirat. M-au oprit pentru ca am taiat linia dubla continua; pentru aceasta fapta am primit un avertisment si 6 puncte de penalizare. Acum astept ca pe jar rezultatele de la IML pentru a vedea daca in sange a iesit peste 0,8 (2 probe prelevate). Procesul verbal nu l-am semnat deoarece domnul politist nu a relatat tot ce s-a intamplat, ba chiat a mintit. Dansul era foarte tanar si se pare cam putin experimentat. A scris in acest proces verbal ca m-a oprit intr-un loc si m-a condus la sectie sa suflu in aparatul echilotest, de fapt, politistul m-a oprit intr-un loc, si, cu permisiunea lui am condus pana intr-o parcare invecinata, cca. 400 m apoi am fost condus la sectie sa suflu in aparatul echilotest. A mai scris ca probele de sange au fost sigilate in prezenta mea, fapt neadevarat; nu am vazut ce s-a intamplat cu probele sau daca s-a aplicat vreun sigiliu acestora. Mentionez ca m-au oprit la cca. 300 m de locul unde locuiesc; ma duceam pana la bancomat.. Am vreo sansa sa scap fara dosar penal in cazul in care analizele sangelui vor depasi concentratia de 0,8 ? Detin o functie de conducere la o firma privata si am nevoie de permis pentru a imi desfasura activitatea deoarece punctul de lucru pe care il conduc este in afara orasului, ba chiar pe un camp si nu am acces nici macar la transport in comun. Va multumesc anticipat.

 24. Buna ziua! Mi-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, alcoolemie 0,05 in 08.01.2022. Pe 03.02 am susținut examenul obligatoriu pentru reducerea perioadei de suspendare, promovându-l. Pe 04.02 am făcut cerere la Dn comisar, întrunind toate cerințele. Astăzi s-a făcut o luna de la suspendare, am primit răspuns de la comisar pe email ce sa menține perioada de suspendare la 90 de zile, adică mi-a fost refuzata cererea. Am citit articolele și as avea dreptul la reducere. Cum ma sfătuiți sa fac? Va mulțumesc!

 25. Bună ziua
  Pt alcoolemie sub 0,4 pot obține o reducere a timpului de suspendare ?
  Adica de la cele 90 de zile sa se reducă la.60 de zile.?

 26. Buna ziua,voi prezenta problema cu care se confruntă tatăl Meu!
  Pe scurt s.a desprins o roata de la remorcă ,cineva a opriți cu piciorul,tatăl meu a întrebat daca este nevoie de salvare sau sa meargă la poliție ,cetățeanul a refuzat! Tatăl meu a parcat masina in incinta locului de munca iar cetățeanul a plecat in cursa cu autobuzul! După 6 ore poliția a venit acasă la tatăl meu cum ca a fost reclamat si i.s.au luat probe de alcool acesta consumând 3 beri in casă la televizor! A ieșit peste 0.40 si s.au recoltat probe de sânge! Situația este atipică ce s.ar putea face permisul este suspendat si începere de urmărire penală ! Am vrea sa apelam la un avocat. Mulțumesc

 27. Accident usor in spatele blocului. Fără a venii, fără a pleca in trafic. Am dorit să parchez masina în garaj coborând din locuința proprietate personală. Păgubitul sună la 112. După 1 oră vine poliția. Fară victime fără plângeri ulterioare din partea pagubitului. Alcool la etilotest 1,16 după 2 ore la sediul politiei. Permis suspendat, deschidere dosar penal. Terenul cu pricina figurează la primărie în cf. intravilan,categoria de folosință curți-construcții, potrivit anexei cf.

 28. Accident usor cu alcoolemie 1.16 expirat (probat la trei ore de la accident la sediul poliției).Probabil mult mai mare in sange. Aștept rezultatele.Fără victime, a fost lovită o masină parcată. Locul accidentului : teren intravilan categorie de folosință curți- construcții, conform primăriei cu anexa cf., atașată. Deschidere dosar penal, etilotest pus la politie după 3 ore. La ce pot să mă aștept?

 29. Am deschis dosar penal art. 336. Am fost implicat intr-un accident pe un teren ce intra in categoria de folosintă curti-constructii conform actelor solicitate de la primărie cu extrasul cf corespunzător.(comunicarea din partea primăriei prezintă următorul citat:,,imobilul identificat mai sus nu apare in evidențele noastre drept drum public având conform cf. anexat categoria de folosință curți construcții;) Probele de alcool mi-au fost recoltate după 2-3 ore de la producerea accidentului. Nu am venit si nici nu am plecat în trafic , automobilul nu a părăsit parcela. Accidentul s-a produs din neatenție în momentul incercării de a parca in propriul garaj.Am răspuns politiei, aceștia venind la solicitarea telefonică a păgubitului la domiciliul personal.Rezultatele alcolemiei au fost peste 0.80.

  • Bunā ziua.Locum în Germania din 2014.Princess urmare am schimbat permisul de conducere ronânesc cu cel german care ulteror în 2019 mi-a fost anulat pt.alcohol.Mentionez capermisul românesc a fost trimis în România la adresa din buletin Timisoara.Întrebarea este as putea recupera permisul românesc cu precizarea cā în Germania nu o så mai pot conduce niciodata.Multumesc anticipat.

 30. Buna ziua. Fratele meu nu a fost depistat baut la bolan, dar a fost internat ptr dezalcoolizare. La externare a primit trimitere catre “comisia de evaluare a capacitatii de conducere autovehicule”. Care sunt consecintele daca nu face evaluarea? O asistenta a spus ceva despre un termen de “pana in 90 de zile de la externare”. Tot incercam sa aflam cum e de rezolvat situatia si primim numai informatii contradictorii. Mentionez ca face terapie, nu mai consuma alcool si nici nu mai conduce. Am vorbit cu o doctorita de la Standardmed care a spus ca oricum il declara inapt. Fara sa ceara niciun fel de detalii despre starea lui actuala. Cum ne puteti ajuta? Sau.. ne puteti ajuta? In 12 zile se implinesc cele 90 de zile de la externare. Multumesc anticipat

 31. Acord sau proces ?
  Cineva a fost depistat cu alcoolemie peste 1, a facut un accident fara victime sau daune materiale, cu exceptia masini. Intrebarea este, daca e mai bine sa faca un acord de recunoastere a vinovatiei sau sa continue cu procesul ? Daca face un acord ce risca, aici ma refer si la anularea permisului, am inteles ca pedeapsa se reduce in cazul acordului, plus perioada care ai pierde cu procesul. Menționez ca are permis de profesionist, dar nu lucreaza masina fiind pe numele mamei cu handicap sever de care are grija. Nu e recidivist, a mai avut permisul suspendat pentru alcool acum 7 ani. Nu stiu daca o sa apara la dosar si incidentul de atunci,

 32. Bună seara, Fiul meu a fost oprit în trafic și testat cu aparatul alcooltest, unde i-a ieșit o concentrație de 0,03% alcool. Ironia este că nu a consumat deloc alcool, nici măcar în ultimele 48 de ore A mers la IML, I s au recoltat probe de sânge, le a plătit, acum așteptam rezultatele. Întrebarea ar fi: care sunt pașii de urmat după rezultatele de la IML, rezultate care sperăm să arate că nu a consumat alcool.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.