Urmarit Silit De Intrum Debt Finance-Debitorul Anuleaza Executarea Silita

Intrum Debt Finance Ag prin intermediul Intrum Romania SA, fosta Top Factoring S.A a pornit o executare silita ilegala impotriva debitorului.

Intrum Debt Finance Ag pierde contestatia la executare si #DosarelePrindViata pentru debitorul care are o poveste de viata in impresionanta.

Cazul Stoica! Cum a scapat un debitor de executarea silita pornita de Intrum Debt Finance Ag pentru suma de 72114 lei.

Si-a luat un credit pentru a-si achizitiona o masina insa din pricina lipsei de fonduri a ajuns sa nu-si mai poata plati asigurarea si nici rata.

Intre timp s-a imbolnavit a fost nevoit sa se interneze si cand a revenit din spital, surpriza, masina achizitionata prin credit i-a fost furata din fata locuintei.

Trezirea in aceasta noua realitate arata cam asa: rate la banca si cu masina furata dar si proaspat iesit din spital.

Sa mai adaugam si faptul ca statul i-a amputat 25% din salariu?

Totusi, marturiseste domnul Stoica si pentru asta trebuie laudat “Cel mai important lucru este ca eu si sotia mea sa fim sanatosi”, “nu am fost niciodata asa cu multi bani si nici nu ne-a interesat asta, ci doar sa ne avem unul pe celalalt”.

Domnule Stoica atat eu cat si echipa mea alaturi de colegul nostru Sfetcu Sorin care v-a si asistat pe parcursul procedurii de contestatie la executare, ne bucuram ca putem sa luam parte la reusita dvs.

Cazul Stoica – Anularea executarii silite a recuperatorului Intrum Debt Finance Ag

Executarea silita  Intrum Finance Ag a fost anulata, si astfel debitorul nu va restitui nimic din creditul acordat si suma pentru care era urmarit silit.

Daca Intrum Debt Finance Ag recupereaza creante bancare cumparate pe sume infime 0.1 % si solicita incasarea intregii sume cu dobanzi si penalitati prin executari silite ilegale, la fel de indreptatit este si orice debitor sa isi faca dreptate prin formularea de contesatii la executare silita.

Intrum Debt Finance Ag trebuie sa respecte legea, altfel executarea este nula!

Debitorii care se afla in executare silita pornita de Intrum Debt Ag pot solicita anularea executarii silite daca este pornita ilegal.

Dosarul de executare silita a mers pe repede inainte si la fel si dosarul de contestatie la executare.

Conform adresei de poprire de mai jos, in luna noiembrie 2018 Intrum Debt Finance Ag a inceput executarea silita si 6 luni mai tarziu debitorul a anulat executarea.

Intrum Debt Finance

Dosar: 14913/1748/2018

03.06.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C7
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestator.

Anulează toate actele de executare şi executarea silită însăşi pornită împotriva contestatorului în dosarul de executare silită nr. 2846/2018 al BEJA „Executoris”.

Dispune restituirea către contestator a sumei de 1000 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru, la momentul s¸i condit¸ionat de ra˘mânerea definitiva˘ a prezentei hota˘râri judeca˘tores¸ti.

Obligă intimata la plată către contestatoare a sumei de 3726,14 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în contravaloare fotocopiere dosar execuţional în cuantum de 126,14 lei si 3600 onorariu avocat.
Document: Hotarâre  2492/2019  03.06.2019

Cititi si :

Intrum Debt Finance

Cine este Intrum si cum spun ei ca respecta legea cand tocmai le-am dovedit ca o incalca?

Asta am gasit pe site-ul lor –

“Nu doar ne conformăm legilor și regulilor, dar suntem modele de urmat în industria noastră și avem oportunitatea de a seta noi standarde și de a schimba paradigma de percepție a procesului de recuperare de creanțe.

Aceasta presupune a fi un promotor al tratamentului egal în ceea ce privește clientii dar  și partenerii care ne împărtășesc valorile, iar astfel ne menținem acțiunile la cele mai înalte standarde de etică și corectitudine.”

Se vorbeste despre modele de urmat si etica si corectitudine.

Debitorii stiu ca nu este asa si in continuare totusi firmele de recuperari din Romania isi fac planul de executari silite ilegale.

Lipsa autorizatiilor acestor firme de recuperari care sunt de fapt in paradisuri fiscale, le face ca executarile silite sa fie NULE.

Prea putini folosesc acest aspect in contestatiile la executare.

Update Octombrie 2020 -Povestea VIDEO a debitorului care NU s-a lasat executat silit de Intrum Debt si i-a chemat in judecata, inainte ca INTRUM DEBT sa il execute silit.

Vedeti mai jos despre ce vorbesc, citit si aplicati:

Nu se cunoaste intinderea exacta a sumelor executate silit in mod ilegal la nivel de tara fiindca nu cunoastem efectiv cati dintre debitorii urmariti silit de catre firmele de recuperare au ajuns sa conteste faptul ca sunt executati silit.

Executarea silita pornita de catre Intrum Debt Finance Ag a fost anulata pe argumentul prescriptiei, avand in vedere timpul mare in care debitorii nu au fost somati sa plateasca.

Nu intodeauna prescriptia este argumentul suprem pentru anularea executarii.

Cesiunea de creanta facuta catre un recuperator care nu reprezinta titlu executoriu ori perimarea executarii sau alte incidente de procedura pot sa va ajute sa scapati de o datorie ce practic legal nu mai aveti obligatia sa o platiti.

Explicam cu alte ocazii despre cazul Ciuca in care debitorul era executat silit pentru o datorie inexistenta.

La intrebarea, daca a inceput executarea silita, mai pot face ceva? raspunsul universal este ca de abia de atunci puteti sa incepeti sa va aparati fiindca pana atunci contestatia la executare nu poate fi formulata.

Cunoasteti-va drepturile si nu ramaneti in pasivitate, urmarirea silita poate fi combatuta in instanta!

Av.Drd. Cuculis Adrian

13 comments to “Urmarit Silit De Intrum Debt Finance-Debitorul Anuleaza Executarea Silita”
 1. Buna ziua!Daca ma puteti ajuta si pe mine…Am avut un abonament la Cosmote acum 8.9 ani de zile nu mai stiu exact de ce nu am reusit sa plătesc acest abonament…acum ceva timp ma trezesc acasa cu un plic in care mi se spune ca am o sumă de 4450 de lei…o firmă de recuperări intrum mai exact a luat datoria de la Cosmote si a preluat.o ei
  …iar eu am vorbit cu ei ca nu am de unde sa dau această sumă si mi sa spus sa dau sumă de 1500 de lei dar pe toti si scap…spuneti ce sa fac??multumesc

  • Buna ziua! Timp de 2 luni mi sa retinut 33% din salariu atat de la angajator cat si de la banca.In cat timp imi poate restituii judecatorul suma incasata in plus? Este legal sa imi tina poprirea activa la banca pentru sumele intrate in cont, excluzand cele salariale atata timp cat poprirea este activa la angajator si imi opreste acesta 33% din salariu? O zi buna!

   • Buna ziua! Pe data de 30 08 2021 mia venit un plic cu datoria de 9,595.69 lei sa mi sa faca oprire pe salariu dar nu stiu de unde ca nu scrie de la ce banca am pentru ca eu nu am împrumut doar ca eu am fost complatitoare la soțul meu in 2005 sau 2006 cand el a făcut un împrumut si nu.la mai platit si acuma mia venit mie oprire pe salariu si as vrea sa stiu ce pot sa fac sa nu mi se oprească din salariu pentru ca eu am 2 copii de crescut si nu am cu ce alți bani să ii cresc decât acest salariu si fostul soț este plecat din tara asa dori sa imi spuneti ce pot sa fac.

 2. Buna ziua! Pe data de 30 08 2021 mia venit un plic cu datoria de 9,595.69 lei sa mi sa faca oprire pe salariu dar nu stiu de unde ca nu scrie de la ce banca am pentru ca eu nu am împrumut doar ca eu am fost complatitoare la soțul meu in 2005 sau 2006 cand el a făcut un împrumut si nu.la mai platit si acuma mia venit mie oprire pe salariu si as vrea sa stiu ce pot sa fac sa nu mi se oprească din salariu pentru ca eu am 2 copii de crescut si nu am cu ce alți bani să ii cresc decât acest salariu si fostul soț este plecat din tara asa dori sa imi spuneti ce pot sa fac.

 3. Dacă în timpul executării unui apartament ,fac rost de suma care o am de dat scap de executarea apartamentului care este scos la licitație,?

 4. Bună seara,am un apartament luat prin prima casa(au trecut cei 5 ani)..și un credit de nevoi personale la raiffeisen in 2018 ,20000 de euro care nu l-am mai plătit,în schimb cel ipotecar este plătit la zi…din luna aprilie am primit poprirea pe conturi și luna aceasta o scrisoare care ma anunță că este apartamentul scos la licitatie! Si sechestru pe masina,am încercat sa vb cu ei și nu am avut cu cine,menționez ca pana acum din poprire le-am virat 100 mil.Ce pot sa fac ?

 5. Bună ziua în urma unui credit nevoi personale neplătit, am primit executare silita ca îmi ia un teren în care sunt proprietar, nu ar fi trebuit sa îmi facă proprie pe salariu? Cum imi ia ei terenul dacă nu este girat?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.