Sentinta ERB NEW EUROPE FUNDING II BV si BANC POST S.A INFRANTE in instanta pentru suma de 30000 Euro, astfel clientul nu va mai plati niciun ban bancii! ATENTIE LA CREDITELE PRESCRISE!!Bancile va executa in mod ABUZIV si pentru creditele prescrise! Solutii? Vedeti sentinta impotriva BancPost si ERB aici !

De cele mai multe ori bancile, atunci cand au probleme cu contractele de credit si anume, au stipulat prevederi ce se stiu anulabile in instanta, prefera varainta mai simpla, de cesiune a creantelor, adica a contractelor catre alti CAMATARI LEGALI.

De ce spunem camatari legali? deriva din legea 58/1998 chiar din primul articol unde se arata ca  –  Art. 1. – Activitatea bancară în România se desfăşoară prin Banca Naţională a României şi prin bănci.

    Prin lege se poate autoriza desfăşurarea activităţii bancare şi de către alte persoane juridice, cu respectarea principiilor prezentei legi.
Art. 2. – Prezenta lege se aplică băncilor, persoane juridice române, constituite ca societăţi comerciale, precum şi sucursalelor din România ale băncilor, persoane juridice străine.
Prin urmare, aceasta societate este un SRL si atat, fapt pentru care nu au dreptul de a percepe dobanzi si penalitati!
Mai mult de atat, prin grija executorului judecatoresc care a inceput sa execute creante PRESCRISE va puteti trezi executat silit daca nu va aparati.
INTODEAUNA trebuie sa verificati LEGALITATEA, EXACTITITAE si TEMEINICIA actelor de executare silita.
Vedeti sentinta data ieri 27.02.2014 prin care un DEBITOR NU MAI ARE DE PLATIT NICIUN BAN CATRE BANCA!!!
Judecatoria Targul Jiu
Nr. unic (nr. format vechi) :9242/225/2013
27.02.2014Ora estimata: 09:00
Complet: C14 civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: HOT. nr.1308 Ia act de renunţare la judecata privind cererile de pretenţii faţă de BANC POST S.A., constatare nulitate contract de credit ,constatare nulitate absolută a cesiunii de creanţă. Admite excepţia tardivităţii formulării completării contestaţiei la executare depuse în şedinţa publică din 13.02.2014 şi respinge această completare a contestaţiei la executare . Admite excepţia prescripţiei dreptului de a solicita executarea silită a contractului de credit nr. 260CSI6081060002/15.04.2008. Admite contestaţia la executare astfel cum a fost iniţial formulată . Obligă intimatul creditor la plata către contestator a sumei de 1050 lei ,cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare,ce se va depune la Judecătoria Tg-Jiu. Pronunţată în şedinţa publică din 27.02.2014, la Judecătoria Tg-Jiu.
Document: Hotarâre  1308/2014  27.02.2014

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

3 Comments
 1. Buna ziua!
  Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce ar fi bine sa fac in urmatoarea situatie: in anul 2006 am contractat impreuna cu sotul meu un credit de la BCR . Pana in anul 2010 am platit ratele la timp, insa , fiind bugetari atat eu cat si sotul meu am trecut prin legea data de guvernul Boc prin care ni s-au redus salariile cu 25%, fapt pt care am depus in august 2010 la banca un dosar in care am explicat situatia; ne-au oferit o solutie in care timp de 1 an am platit suma fixa(doar dobanda datorata) , printr-un contract aditional urmanda ca la expirare sa ne prezentam la banca sa reglementam situatia. Pana sa expire acest contract aditional si in situatia in care noi ne gaseam in continuare cu salariile reduse , am revenit in august 2011 la banca unde am depus un nou dosar pt gasirea unei solutii. Tin sa precizez ca banca nu ne.a oferit nicio solutie , nu au dorit nici sa extinda perioada de creditare, astfel incat sa putem plati si ne.a stabilit o rata cu mult mai mare decat salariul pe care il primeam atunci.( mentionez ca aveam salariul de 1400 lei, sotul , 1100 lei iar rata stabilita de plata era de 1700 lei). Am solicitat bancii timp de 2 luni solutii . am reclamat inclusiv la sediul central al bancii ca am depus la sucursala un dosar nu nu am primit nicio solutionare..insa totul a fost fara raspuns. In tot acest timp am platit doar atat cat mi.am putut permite. Dupa cateva luni, am inceput sa primim acasa diverse amenintari atat scrise cat si prin telefon sau sms, intai de la firma COFACE, apoi de la EOS KSI apoi de la firma KRUK.Mentionez ca nu am semnat cu niciuna dintre aceste firme niciun angajament de plata , iar in septembrie 2014 se implineste termenul de 3 ani de cand am cerut bancii sa gaseasca o solutie pt ca eu sa imi pot plati ratele , atata vreme cat mi.a fost redus salariul printr.o hotarire de guvern si nu prin faptul ca pur si simplu sunt un rau platnic.
  Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.!
  Cu stima si respect,
  Mirela Preda

 2. buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce ar fi bine sa fac in urmatoarea situatie,am un credit ipotecar la bcr care a fost cesionat catre suport colect.Am fost dat pentru executare silita la BEJ Manolache Marcel Iulian.am facut contestatie la executare si instanta a dat urmatoarea solutie- : Admite în parte contestaţia formulată şi precizată. Anulează actele de executare efectuate în dosarul execuţional nr. 489/Ex/2012 a BEJ Manolache Marcel Iulian. Dispune suspendarea executării silite, începută în dosarul execuţional nr.489/Ex/2012. Respinge petitele privind constatarea nulităţii absolute a contractului de cesiune de creanţă intervenit între pârâte şi constatarea nulităţii absolute parţiale a contractului de credit nr. 200825366/08.02.2008, ca neîntemeiate. Cum pot constata daca creanta este prescrisa instanta mi-a respins petitele privind constatarea nulitatii absolute a cesiunii de creanţă.Cum poate fi obligata banca sau suport colect sa comunice suma cu care s-a cesionat creditul de la banca catre firma de recuperare . acestia trimit contractul de cesiune iar unde este trecuta suma cu care a fost cesionata creanta este innegrit.va rog sa ma sfatuiti deoarece trebuie sa primesc hotararea si sa pot sa fac recurs in termenul de 15 zile de la comunicare.Va multumesc foarte mult

  • Nu va pot da un raspuns decat daca ne trimiteti sentinta sa o revizuim. Atentie la semnatura stampia avocat pe recurs. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>