Cum Anulez Executarea Silita A Recuperatorului De Creante

Ce Fac Daca Am Primit O Executare Silita De La Recuperatorul De Creante Erb New Funding II BV?

Cum Anulez Executarea Silita a Erb New Funding II BV care de esenta este un recuperator de creante ILEGAL?

#DosarelePrindViata intr-un alt litigiu in care in mod definitiv lupa cu recuperatorii de creante a fost castigata de catre debitorul pus in executare silita.

Protagonistii executarii silite sunt :

  1. Banca Transilvania care s-a luptat pana in ultima clipa sa spuna ca nu are clauze abuzive in contract, desi situatia arata altfel, instanta a constatat ca atat comisionul de administrare cat si dobanda variabila, ambele sunt ILEGALE/ABUZIVE si le-a eliminat din contract;
  2. Prosperocapital prin KRUK si ceea ce este foarte interesant, pe site-ul ANPC la sectiunea de recuperatori veti gasi PROSPEROCAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL, asta ca sa stiti cu cine se “infratesc” acest doi recuperatori;
  3. ERB NEW FUNDING II BV SRL (colector pentru Bancpost si alte banci ) care de fapt s-a stins prin cooptarea ERB RETAIL SERVICES sub umbrela BT DIRECT.
Cum Anulez Executarea Silita
Cum Anulez Executarea Silita Poprire la angajator

In cele din urma instanta a stabilit ca executarea silita este ilegala si chiar sunt si clauze abuzive in contract si a obligat nu doar la incetarea executarii silite prin anularea ei dar si la restituirea sumelor de bani incasate ilegal de catre banca si recuperator.

De unde stiu daca sunt executat silit de catre recuperatorul de creante, in mod legal si cum Anulez Executarea Silita ilegala?

De data recenta in mod definitiv, am reusit o alta anulare a unui dosar executional, gestionat de catre executorul judecatoresc S.C.P.E.J. MAZILU şi ASOCIAŢII, asta dupa ce s-a constatat ca in contractul de credit erau inserate si vestitele clauze abuzive dar si pentru motivul deja arhicunoscut al prescriptiei datoriei puse in executare silita dar ilegal, de catre recuperatorii de creante.

Inainte de a face o analiza pe ceea ce a dispus instanta de judecata, haideti sa vedem un alt dosar din seria #DosarelePrindViata.

Dosarele despre care va scriu de 10 ani de zile sunt reprezentate de oameni si nu sunt doar niste simple cifre.

Av. Cuculis Adrian, Debitorul Stancu si Av. Drahici.

Vedeti si : Cum pot fi opriti recupearatorii de creante care executa silit.

Raspunsul referitor la cum anulez executarea silita a unui recuperator de creante profund ilegal, ni-l da tot un debitor executat silit pe nedrept care a ajuns in instanta, s-a luptat cu recuperatorul de creante si a reusit sa-l infranga in mod DEFINITIV.

Astfel, Prosperocapital si Erb New Funding Bv II SRL( care a fuzionat intre timp), au pierdut in mod definitiv in fata debitorului care a contestat executarea silita.

Este posibil ca poprirea pe conturile bancare sau alta forme de executare silita pornita de la PROSPEROCAPITAL prin Kruk ori chiar in dosarele vechi Erb New Europe Funding sa fie total ILEGALA.

Daca va executa silit desi este o firma fantoma in Romania, de peste 10 ani, Erb New Europe rebuie reclamat in instanta in baza unui contestatii la executarea silita.

Nu e nici macar un recuperator de creante autorizat de catre ANPC.

Astfel , daca identificati ca Erb New Funding II BV / Prosperocapital sau KRUK , va executa silit sau apar in dosarul de executare silita, urgent trebuie sa contestati executarea silita si sa cereti returnarea banilor sustrasi ILICIT prin executare silita.

Erb New Europe Funding ii Bv SRL a fraudat intreaga procedura legala de executare silita si astfel a dat nastere la mii de executari silite pe care romanii trebuie sa le conteste atunci cand observa ca sunt executati silit in mod ilegal.

Executare silita pornita de recuperatorul de creante Erb New Funding BV ii SI-A CESIONAT CREANTELE catre Prospericapital SARL si la randul ei aceasta entitate executa silit ilegal si abuziv.

Hotarare judecatoreasca definitiva, impotriva recuperatorilor de creante Efg New Europe Funding II BV SRL , Prosperocapital si a Bancii Transilvania , transeaza definitiv modul in care s-au facut creditarile in Romania de catre banci si mai apoi cesiunile catre recuperatorii de creante.

Solutia DEFINITIVA din procesul de contestatie la executare silita:

Ora estimata: 9:00
Complet: 5 A
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Respinge apelul formulat de apelanta BANCA TRANSILVANIA, ca nefondat.

Admite apelul formulat de apelantul STANCU MARIUS CRISTINEL. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că:

Admite în parte excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei ERB NEW EUROPE FUNDING II BV, şi anume doar în ceea ce priveşte contestaţia la executare propriu-zisă.

Admite în parte contestaţia la executare propriu-zisă.

Constată intervenită prescripţia dreptului de a cere executarea silită în ceea ce priveşte suma de 9620,69 euro, reprezentând ratele lunare datorate de contestator, în temeiul contractului de credit de consum din data de 08.09.2008, modificat prin actul adiţional nr. 798RES5101610001/09.06.2010, pentru perioada decembrie 2010-iulie 2014 şi anulează actele de executare efectuate în dosarul de executare silită nr. 2052/2017, al S.C.P.E.J. MAZILU şi ASOCIAŢII, în limita sumei menţionate.

Constată caracterul abuziv al clauzei de la art. 4.1 paragraful 2 din contractul de credit de consum din data de 08.09.2008, modificat prin actul adiţional nr. 798RES5101610001/09.06.2010, referitoare la comisionul de administrare şi declară nulitatea absolută a acestei clauze.

Obligă intimata BANCA TRANSILVANIA, respectiv intimata ERB NEW EUROPE FUNDING II BV, să restituie contestatorului sumele încasate pe toată perioada derulării contractului de credit de consum din data de 08.09.2008, modificat prin actul adiţional nr. 798RES5101610001/09.06.2010, în temeiul clauzei de la art. 4.1 paragraful 2, referitoare la comisionul de administrare, precum şi să plătească în favoarea contestatorului dobânda legală penalizatoare aferentă, calculată conform art. 3 alin. 2 din O.G. nr. 13/2011, de la data efectuării fiecărei plăţi, până la data achitării integrale a debitului.

Anulează, în rest, actele de executare efectuate în dosarul de executare silită nr. 2052/2017, al S.C.P.E.J. MAZILU şi ASOCIAŢII, şi în ceea ce priveşte sumele pretense cu titlu de comission de administrare.

executare silita pornita de recuperatorul de creante

Menţine, în rest, celelalte dispoziţii ale sentinţei civile apelate. Respinge cererea apelantului, având ca obiect acordarea cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată astăzi, 18.05.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre    18.05.2020

Mentinerea celorlalte dispozitii ale instantei de judecata se refera de esenta la mentinerea ca legale a dispozitiilor referitoare la constatarea ca abuziva a clauzei referitoare la modul de variatie al dobanzii.

Executare silita pornita de recuperatorul de creante dupa cum lesne se poate observa, nu este intodeauna legala.

Punerea in executare silita a unor contracte cumparate prin cesiune de catre Prosperocapital Sarl sau Erb New Funding II BV SRL sau KRUK Romania, nu garanteaza LEGALA executare silita a debitorului ci schiteaza doar cateva elemente de legalitate care ele trebuiesc confirmate daca sunt sau nu legale, de catre instanta de judecata.

Prin motivele referitoare la cum Anulez Executarea Silita pornita de catre recuperatorii de creante, fie ca vorbim de Prosperocapital Sarl sau Erb New Funding II BV SRL sau KRUK Romania se incadreaza si ceea ce tot repetam la nesfarsit:

  • PRESCRIPTIA DREPTULUI DE A MAI CERE EXECUTAREA SILITA.

Schema recuperatorilor de la Prosperocapital Sarl sau Erb New Funding II BV SRL sau KRUK Romania, este una simpla:

Cumpara creantele bancare ce ele in esenta lor reprezinta titluri executorii insa la punerea in executare, puterea lor executorie s-a stins fiindca s-a stins si dreptul de a le pune in executare silita prin prescriptie.

De amintit in aceasta situatie este si faptul ca Erb New Funding II BV SRL este un recuperator ILEGAL prin prisma faptului ca nu face parte din lista ANPC de recupeatori autorizati iar acesta este un prim indiciu despre cum anulez executarea silita a unui recuperator, atunci cand el nu este indicat in registrele oficiale.

Sfatul meu in materia executarii silite este acela de a nu “lua de buna” orice act pe care il primit de la executor si de a verifica daca nu cumva el intra sub semnul unui posibil abuz.

Astfel, daca sunteti pusi in fata unei executari silite pornite de catre Prosperocapital Sarl sau Erb New Funding II BV SRL sau KRUK Romania ori chiar de catre o banca, verificati daca nu cumva executarea silita este profund ilegala.

Av.Drd. Cuculis ADRIAN

Cum faceti aceasta verificare a actelor de executare silita primite de la recuperatorii de creante? Completati formularul de mai jos:

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.