Dispune Anularea Executarii Silite A Kruk S.A

Anularea Executarii Silite A Kruk S.A prin contestatia la executare formulata de catre debitorii urmariti silit.

Update 2020 August – Escrocherie Marca KRUK – Il executa silit pe debitor in doua dosare pentru acelasi debitUn nou dosar al Recuperatorului de creante Kruk S.A Anulat in instanta dupa ce Kruk Romania Il executa silit ilegal de doua ori pe debitor –

Debitorul a primit instiintarea de executare silita pe care a avut inspiratia sa ne-o prezinte spre analiza si pentru a decide impreuna daca intradevar discutam despre un abuz sau o escrocherie din partea KRUK S.A sau din contra, executarea ar fi fost legala.

Dupa ce am discutat cu acesta, am ajuns la concluzia ca prin raportare la actele emise, CREANTA ERA PRESCRISA iar KRUK executa silit ILEGAL.

Surpriza, debitorul care avea deja poprire, primeste o noua executare silita bazata pe acelasi contract de credit , de la un alt executor si in baza aceluiasi titlu executoriu insa cu SUME MULT MAI MARI.

Recuperatorii de creante precum KRUK sau mai ales ca B 2 Kapital ( recuperatori de creante lipsiti de respect chiar si cu avocatii debitorilor, acest lucru il confim personal), pot fi opriti daca ii actionati corect si la timp in judecata atunci cand sunt depistate abuzuri, prin contestatia la actele de executare.

Plecand de la aceasta dar si pe fondul crizei economice, platile au fluctuat insa niciodata debiroul nu a avut intentia de a se sustrage de la plata ratelor, insa din cauza situatiei financiare precare, din anul 2009, a fost in imposibilitate de a mai achita ratele.

Precizam faptul ca, de la data ultimei rate platite, respectiv anul 2009 si pana la data inregistrarii cererii de incuviintare a executarii silite (anul 2019) pe rolul Judecatoriei Onesti, formulata de creditoarea Kruk SA prin BEJ Moraru Sebastian, care face obiectul dosarului nr. 2045/2019, debitorul executat silit ilegal de catre KRUK, nu aa mai efectuat nicio plata, in raport de care am solicitat ca instanta sa constate intervenita prescriptia dreptului de a obtine executarea silita.

Acest lucru este datorat si pentru faptul ca debitorul fusese executa silit intr-un alt dosar de executare silita iar acest nou dosar s-a deschis in 2019, fiindca in mod convenabil, recuperatorul de creante, “UITASE” ca in legatura cu aceeasi creanta s-a mai incercat demararea unei executari silite in trecut.

Escrochereie Marca KRUK-Ai o poprire?Nicio problema, Kruk Mai Deschide Un Dosar De Executare Pentru Aceeasi Suma Si Face Doua.

Ce a stabilit instanta in urma pronuntarii de ultima ora in dosarele cu recuperatorii de creante, in speta KRUK, care a executat silit debitorul pentru acelasi debit de doua ori?

La intrebarea debitorului, cum ma apar impotriva unei executari silite ilegale, raspunsul este unul singur, pe calea unica a contestatiei la execuatre silita.

Solutia pe scurt: Admite excepţia prescripţiei dreptului de a obţine executarea silită. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Cornea Vlad, în contradictoriu cu intimata S.C. Kruk S.A. Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite nr. 2386 din data de 22.10.2019, pronunţată în dosarul nr. 6021/270/2019 al Judecătoriei Oneşti.

12.08.2020 Ora estimata: 13:00
Complet: C7
Tip solutie: Anulează executarea silită însăşi ce face obiectul dosarului de executare nr. 2045/2019 al BEJ Moraru Sebastian.
În temeiul art. 720 alin. 4 Cod procedură civilă, dispune comunicarea, din oficiu şi de îndată, a prezentei hotărâri, la momentul rămânerii definitive, către BEJ Moraru Sebastian.
Dispune restituirea, la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, de către Primăria Oneşti către contestatorul Cornea Vlad a sumei de 1.000 de lei, reprezentând contravaloare taxă de timbru, aferentă contestaţiei la executare, achitată în dosarul nr. 7371/270/2019 al Judecătoriei Oneşti, cu chitanţa seria PMO nr. 53358 din data de 06.07.2020, eliberată de Primăria Oneşti. Cu drept la apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Oneşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi 12.08.2020.
Document: Hotarâre  1380/2020  12.08.2020

Dispune Anularea Executarii Silite Abuzive A Kruk S.A prin contestatie la executare silita kruk , in dosarul 3337/303/2019, iar solutia a fost posibila doar prin faptul ca debitorii isi cunoasteau drepturile, ceea ce ne bucura sa aflam ca informarea publica cu privire la abuzurile la care sunt supusi in unele cazuri debitorii, au avut efectul preconizat, de informare cetateneasca generala.

Contestatie la executare silita kruk ? Kruk Romania Sa va executa silit? Asa s-a intamplat si in cazul Bucuroaia unde instanta a dispus Anularea Executarii Silite A Kruk S.A.

Cum ar fi ca in numele legii asa cum se prezinta si ei atunci cand executa debitorii, sa executati silit recuperatorul de creante Kruk SA ? Da, se poate!

Prima data trebuie sa obtineti o hotarare de anulare a executarii silite a Kruk S.A sau a acolitilor lor, iar asta o puteti face prin calea contestatiei la executare silita iar apoi, va puteti recupera toti banii platiti prin intermediul intoarcerii executarii silite.

Astazi din nou #DosarelePrindViata pentru cazul Bucuroaia, contestatie la executare silita kruk, unde noi tocmai am anulat o noua executare silita pornita de masivul recuperator de creante KRUK S.A si am si reusit sa recuperam toti banii pe care acesta i-a incasat in mod ilegal.

Debitorii aflati in aceasta situatie, precum cazul prezentat in campania noastra de #DosarelePrindViata, trebuie sa conteste executarea silita inceputa sau continuata de catre firma KRUK S.A ce actioneaza spunem noi aproape clandestin in Romania.

Anularea Executarii Silite
Kruk – Instanta dispune anularea executarii silite abuzive.

De asemenea, noi SCA Cuculis&Asociatii suntem singurii si de asemenea primii din Romania, specializati de un deceniu in executari silite si contestatii impotriva abuzurilor recuperatorilor de creante.

Am discutat la inceputul anului si despre lipsa autorizatiei recuperatorilor de creante dar si despre cum poate un debitor sa conteste totusi excutarea silita, daca a pierdut termenul de 15 zile.

Executare silita demarata de KRUK SA prin KRUK ROMANIA SRL  anulata de catre instanta. O noua contestatie la executare silita Kruk il scapa pe debitor de plata unor sume solicitare prin executare silita, insa in mod abuziv.


Executarea silita poate fi anulata si atunci cand creanta nu este prescrisa iar acest lucru l-am dovedit prin contestatie la executare silita Kruk.

Mare atentie , termenul de formulare al contestatiei este de 15 zile de la primirea prielor acte de executare.

Astfel, fara alte explicatii, prezentam situatia in cazul Bucuroaia si un nou episod din @DosarelePrindViata marca SCA Cuculis&Asociatii.
Cazul Bucuroaia – KRUK S.A O noua executare silita anulata. Alaturi de colega noastra avocat Cristina Draghici

Cititi si :

Povestea debitorului si cum esti rasplatit cand vrei sa faci un bine altcuiva? Debitorul Bucuroaia nu a luat pentru sine creditul ci pentru altcineva insa a ajuns sa-l plateasca pentru ca acel “altcineva” a uitat ca are niste obligatii morale.

Domnul Bucuroaia a încheiat, în calitate de împrumutător, Contractul de credit nr. 1437 din data de 03.12.2007.

Cuculis Si Asociatii - Societate de Avocati Bucuresti
Cuculis & Asociatii – In sala de judecata.

Exact perioada aceea cand in Romania, creditarea “inflorea”, de fapt se dadeau imprumuturi fara “instructiuni de folosire”.

De suma împrumutată a beneficiat în integralitate o cunoştinţă din Constanţa care i-a promis că urmează să achite ratele în mod constant.

Cunoştinţa dumnealui care oricum are preocupări de natură frauduloasă, înşelând încrederea altor persoane, NU a achitat nimic în contul acestei creanţe.

Supriza din 2019, poprirea pe conturi! Cealalata surpriza prin contestatie la executare silita kruk a fost ca a reusit debitorul anularea popririi ilegale.

La data de 12 februarie 2019 am primit un plic de la BEJ Bogăţie Silvia Laura conţinând exclusiv o înştiinţare privind măsura popririi, neînsoţită de alte acte de executare.

Kruk instiintare de plata – avocat Cuculis & Asociatii

Acesta a fost primul şi singurul plic pe care l-a primit.

Erori GRAVE in dosarul de executare silita KRUK, sanctionate de catre instanta, insa se pune intrebarea, daca debitorul Nu formula contestatia la executare, era bun de plata?

Dosarul de executare este din anul 2016, însă domnul Bucuroaia de 8 ani de zile locuieşte în Bucureşti, deci cu mult înainte de declanşarea procedurii execuţionale

Vizualizati si :

Neglijenta GRAVA a executorului si/sau fapta aproape penala a recuperatorului KRUK S.A?

Doamna executor Bogăţie Silvia este competentă numai în circumscripţia Curţii de Apel Constanţa.

Prin contestatie la executare silita Kruk am indicat si aceasta neregularitate a executarii silite.

Cum contestatorul în anul înfiinţării dosarului de executare nu mai locuia în Constanţa, imobilul de acolo fiind înstrăinat de mult timp, era firesc ca în momentul în care a primit acte de executare la adresa din Bucureşti să promoveze o contestaţie raportându-se la data la care a luat efectiv cunoştinţă de executare dar si la perioada lunga de neplata, invocand prescriptia datoriei.

Vedeti aici si alte cazuri in care Kruk executa silit ilegal si debitorii au castigat.

Ce a decis instanta si ce s-a invocat pentru anularea executarii silite a Kruk SA ?

Dosar: 3337/303/2019

Ora estimata: 12:30
Complet: 11-CIVIL
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii ca neîntemeiată. Admite contestaţia la executare.

Dispune anularea executării care face obiectul dosarului de executare nr.1201/2016 al BEJ Bogăţie Silvia Laura.

Dispune restituirea către petent a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 de lei achitată prin chitanţa nr.350896/13.03.2019 în condiţiile art.45 alin.1 lit. f din OUG nr.80/2013.
Document: Hotarâre  5243/2019

Dispune Anularea Executarii Silite a Kruk pentru ilegala executare silita a debitorului.

Ce am invocat in cadrul dosarului de contestatie la executare a Kruk SA si cum am obtinut solutia de anularea executarii silite?

Pentru domnul Bucuroaia am invocat cu succes prescripţia dreptului creditorului de a obţine executarea silită, contestaţia fiind brodată şi pe marginea altor argumente forte:

1. nerespectarea regulilor de competenţă a executorului judecătoresc şi, eventual, a instanţei de executare;

2. nesocotirea dispozițiilor procedurale privind reprezentarea în procedura execuțională;

3. inopozabilitatea cesiunii de creanță;

4. nerespectarea prevederilor art. 666 NCPC;

5. nerespectarea de către doamna executor a Deciziei CCR nr. 895/2015;

6. neglijenţa executorului în interogarea bazelor de date în vederea aflării domiciliului actualizat al debitorului.

În ceea ce priveşte ultimul argument, atitudinea pasivă a executorului, în pofida rolului său activ astfel cum e stipulat prin lege, denotă, de fapt, lăcomia aceluia care preferă să instrumenteze o procedură execuţională faţă de care nu are competenţă teritorială decât să facă cercetări amănunţite pentru a constata această neregulă.

Asta pentru că se mizează pe neştiinţa sau pe inacţiunea debitorului insa instanta daca formulati contestatia la executare poate dispune anularea executarii silite.

Noi am reuşit să demontăm o executare pornită în anul 2016, invocând prescripţia la o distanţă de câţiva ani, TOCMAI graţie situaţiei speciale a contestatorului, în legătură cu domiciliul său si prin contestatie la executare silita kruk debitorul si-a recapatat libertatea financiara.

Domnul Bucuroaia, urmare a admiterii acestei contestații, îşi va păstra 67.000 de lei în buzunar.

Față de situația premisă, putem afirma convinşi că soluția nu este doar corectă din punct de vedere legal, ci, în raport cu particularităţile cazului, şi echitabilă. Justiția a fost reinstaurată.

Singuri puteti face diferenta dintre a fi executat silit sau a scapa de abuzurile Kruk S.A. Folositi mijlocul de aparare al contestatiei la executare.

Pentru programari la sediul SCA Cuculis&Asociatii , click aici.

Daca intampinati probleme cu recuperatorii de creante sau cu executarile silite pornite impotriva dvs. , puteti completa direct formularul de mai jos in scopul verificarii actelor de catre un avocat specializat in executare silita:

Pentru contact rapid folositi WHATZAPP!

12 comments to “Dispune Anularea Executarii Silite A Kruk S.A”
 1. Buna ziua, am luat un credit in anul 2009 in valoare de 18000 ron am platit vre o 2 ani , aveam o rata in jur de 450 ron in cei doi ani ce am platit a ajuns undeva la vre o 750 ron / luna , nu am mai avut posibilitatea de a platii , nu am mai platit si dupa aproximativ alti 2 ani am am primi de la KRUK instintare ca am de plata din dosarul ……BCR o suma de 80000 ron m am speriat am zis ca nu o sa platesc niceodata si nu am mai fost interesat de ceea ce imi trimitea.dupa ceva timp am primit eu si firma la care lucram INSTINTARE DE EXECUTIE de la Doamna Silva Laura Bogtie in urmatoarea perioada mi afacut poprire am intrat in somaj iar m am angajat si iar mi a facut poprire si tot asa pana n momentul de fata .DAR NU MAI VREAU SA FUG!!!vreau sa achit in total in momentul de fata am de achitat vre o 55000 ron.vreau sa achit dar nu aceasta suma nu am posibililitatea .ce pot face in cazul meu sa pot ajunge la o solutie favorabila.va multumesc.

  • Asta este una dintre cele mai urate parti ca trebuie sa va ascundeti. Intradevar trebuie sa faceti o contestatie la executarea silita pentru a putea rezolva aceste lucruri definitiv. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 2. Doresc sa fac contestatie la executarea silită de către Kruk pentru 2 credite la BCR. Soțul meu este cel executat silit, dar el este foarte bolnav in tratament după infarct, așa că mă voi ocupa eu, deși și eu abia am fost operată de cancer. Probabil trebuie să obțin procura ca sa il reprezint în relațiile cu executorul si cu banca. As dori sa ma contactati ca sa putem depune contestatia in timp util. Am primit executarea silita pe 14 ianuarie 2020.
  Va multumesc.
  0s

 3. Bună ziua,am o problema sunt divorțat am un copil minor și fosta nevasta e plecata din tara de mult timp și copulu la lăsat la mama ei care nare hotărâre judecătorească sa aibe grija de copil, eu am program de vizita și custodie comuna, dacă iau copilu și nu-l mai aduc înapoi pana nu vine mama se întâmplă ceva?

 4. Am primit o notificare acasă cu Nr de referință 8025938-45206356 din data de 14 07 2020 de la EOS KSI Romania .

 5. Bună ziua d-nul avocat, am aceeași problema cu Kruk, i-am dat în judecata și am pierdut, am o proprie dubla de 59000, dacă ma puteți ajuta!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.