Executat Silit De Otp Factoring ZRT

DEFINITIVA – Victorie a debitorului executat silit. Recuperatorul de creante pierde 43000 de chf prin anularea executarii silite in intergralitatea ei.

Update 2023 – Alta Decizie Definitiva- Recuperatorul De Creante Pierde 23000 Chf – Instant Constata Ca A Executat Silit Ilegal Un Debitor!

Recuperatorul Otp Factoring ZRT, spulberat in instanta de catre debitor, in cadrul contestatiei la executare silita.

Final de executare silita pentru recuperatorul Otp Factoring ZRT , Otp Factoring SRL si Otp Bank Romania S.A, dupa ce debitorul a anulat integral executarea silita din dosarul executorului Cojocaru Bogdan Mihai si atentie, NU pe prescriptie ci pe motivul reprezentarii defectuoase in instanta in contradictie cu decizia 9(secerarea recuperatorilor de creante) si 19 a ICCJ ce interzic si vor interzice pentru viitor, reperzentarea unei persoane juridice, de catre o alta persoana juridica.

Dosarele pe care le vom prezenta mai jos sunt definitive, deci asta inseamna ca abuzul este atat de mare in Romania in continuare incat romanii trebuie sa fie atenti la fiecare pas pe care il fac si sa se protejeze de posibilele executari silite ilegale.

Suntem prudenti si nu spunem ca toate sunt ilegale insa ce ar fi facut debitorii acestia daca nu ar fi apelat la SCA Cuculis&Asociatii si nu ar fi formulat contestatie la executarea silita?

Raspunsul pe scurt vi-l dau eu, ar fi ramas FARA CASA!

O asemenea decizie prin care OTP Bank alaturi de recuperatorii lor de creante OTP Faktoring ZRT si OTP FAKTORING SRL executa silit debitorii din Romania , arata clar ca nicio executare silita nu poate fi lasata sa se desfasoare fara sa fie verificata pe calea unei contestatii la executarea silita.

O sa vedeti mai jos si SOMATIA IMOBILIARA prin care au vrut sa ii ia casa debitorului si cum am anulat intreaga executare silita.

Sunteti in executare silita ? Verificati legalitatea actelor de executare silita, completati formularul de mai jos:

Cititi si:

Primul Caz – Decizie Definitiva 2023 – Debitorul Anuleaza Intreaga Executare Silita A Otp Faktoring Si OTP Bank – Debitorul Scapa de 26000 de Chf Ce Ii Erau Ceruti ILEGAL!

#DosarelePrindViata – Un caz incredibil si extrem de abuziv si intruziv in viata debitorului care era la un pas sa isi piarda casa daca nu ne contacta pentru a formula contestatia la executare silita.

Un dosar care a durat 3 ani de zile si care finalul nu putea inca de la inceput sa fie decat acesta: ANULAREA EXECUTARII SILITE.

Grav este faptul ca debitorul a trecut prin stres deosebit atunci cand a primit de la OTP Bank si recuperatorii lor, adresa de somatie imobiliara.

Pentru cei care sunt familiarizati cu acesti termeni, somatia imobiliara inseamna de fapt inceputul sfarsitului debitorului, vanzarea casei lui. Si asta pentru ce? Pentru ca exista foarte mult abuz in jurul executarilor silite.

Va dau exemplul de mai jos ca sa intelegeti ce act a primit debitorul, un act de executare silita care il anunta ca in 15 zile ii vor scoate casa la vanzare.

Executat Silit De Otp Factoring ZRT

Primind actul de executare silita de la OTP Factoring si OTP Bank, debitorul si-a dat seama ca suma solicitata este ILEGALA!! Am formulat contestatie la executarea silita si instanta de judecata a decis un lucru FABULOS pentru debitor. A anulat INTREAGA executare silita!!

Executat Silit De Otp Factoring ZRT

Alt Caz Definitiv – Un Alt Debitor Care Nu S-a Lasat Calcat In Picioare – Anuleaza Definitiv 43000 Chf Ceruti De Recuperatori De Creante!

Debitorii urmariti silit inca din 2018, atunci cand au primit primele acte de executare silita pentru suma de peste 43000 de CHF, folosesc mijlocul procedural al contestatiei la executare si reusesc sa anuleze pe deplin intreaga executare silita.

Inca o dovada ca decizia 9 a ICCJ i-a incoltit pe recuperatorii de creante iar debitorilor le-a deschis posibilitatea de a se apara prin contestatia la executare silita.

Mai jos, aveti incheierea prin care imediat dupa ce a inceput executarea silita si noi am formulat o notificare de dare in plata iar procedura de executare silita s-a supendat.

Ulterior, am castigat DEFINITIV dosarul de contestatie la executare.

Executat Silit De Otp

ATENTIE – toti cei care sunt executati silit de catre Banci, Ifn-uri sau preluati de catre recuperatorii de creante si executati silit si au pierdut termenul de 15 zile de contestatie la execuatre, conform ultimei decizii ale CJUE pot formula contestatia la executare si dupa termenul de 15 zile.

Debitorul executat silit de Otp Factoring ZRT a avut urmatoare situatie de fapt.

In anul 2006 debitorii executoti silit, au incheiat cu parata OTP Bank Romania SA ,   un Contract de credit pentru suma de 54400 CHF pentru o perioada de 156 luni, ulterior fiind semnate 5 acte aditionale.

Ulterior incheierii contractului de credit si a actelor aditionale mai sus mentionate, debitorii au achitat obligatiile ce decurgeau din acestea, insa avand in vedere cresterea excesiva a cursului valutar al CHF, ratele lunare au crescut foarte mult , iar posibilitatile de achitare a scazut, motiv pentru care nu au mai putut sa achite ratele cu caracter de permanenta in cuantumul prevazut de graficul de rambursare.

Practic deveneau usor usor, victime sigure ale recuperatorilor de creante.

Desi au facut efortori sustinute sa plateasca ratele si nu au renuntat la plata lor , debitorii au fost anuntati de catre angajator ca impotriva lor s-a infiintat o poprire.

Executare silita OTP Factoring.

Ulterior acestui moment s-au prezentat la SCA Cuculis&ASOCIATII pentru a formula contestatia la executare silita, moment la care noi am observat actele existente in dosarul de executare si am constatat ca titlul executoriu in baza caruia s-a intocmit dosarul de executare il reprezinta contractul de credit incheiat intre subsemnatii si parata            OTP Bank Romania SA, insa care a fost cesionat succesiv, creanta ajungand la creditorul ce a formulat cererea de incepere a executarii silite, OTP FACTORINK ZRT.

Cesiunea de creanta a fost catre subsemnatii in luna Martie 2018 ( cu 2 saptamani inainte de emiterea actelor de executare),  desi din continul notificarii cesiuni reiese faptul ca aceasta a intervenit intre cedent si cesionar in anul 2014, mai concret pe data de 25.09.2014.

Avand in vedere acest aspect, timp de 4 ani debitorii nu au avut raport juridic cu aceasta intrucat nu le-a fost comunicata intervenierea cesiunii de creanta, nici banca cedenta si nici banca cesionara neprocedand in termen util la notificarea  acesteia, in acest fel nefiindu-ne opozabila timp de 4 ani.

Astfel,am solicitat instantei ca in temeiul art. 704 NCPC sa constate nulitatea intregii executari silite si a tuturor actelor de executare emise in Dosarul nr. 422/2018 al BEJ Cojocaru Bogdan Mihai avand in vedere ca debitorul era Executat Silit De Otp Factoring ZRT in mod vadit ILEGAL.

Vizualizati si :

I.

S-a invocat lipsa calitati de creditor a OTP Factoring ZRT,  fata de faptul ca din notificarea cesiunii de creanta din data de 16.03.2018 prin care le-a fost comunicata intervenirea cesiunii de creanta din data de 25.09.2014, intre OTP Bank Romania SA si OTP Factoring Z.R.T – cu sediul social in Budapesta, str. Mozsar nr. 8, Ungaria, reiese fara putere de dubiu ca reprezentanta in ceea ce priveste gestionarea relatiei cu subsemenatii in Romania este OTP Factoring SRL – cu sediul in Bucuresti, str. Nicolae Caramfil nr, 79, et. 3, sector 1, conform unui contract de agentie.

Astfel,am solicitat instantei de judecata sa observe ca desi in  cererea de executare silita apare ca si creditor OTP Factoring ZRT, acesta are sediul ales la sediul reprezentantului in Romania facut cunoscut prin notificarea cesiunii- respectiv Bucuresti, str. Nicolae Caramfil nr, 79, et. 3, sector 1. La dosarul de executare exista si o imputernicire avocatiala, insa banuiala legitima, coroborand informatiile din notificarea cesiunii de creanta si sediul ales al paratei OPT Factoring ZRT, este aceea ca se incearca acoperirea acestei nereguli, fata de faptul ca potrivit legii si dispozitiilor legale in materie, persoana juridica nu poate fiu reprezentata de o alta persoana juridical sau de avocatii , mandarii acesteia.

In acest sens, amintim Decizia 9 din dosarul nr. 507/1/2016 prin care  Inalta Curte stabileste: “Admite sesizarea formulata de Tribunalul Brasov – Sectia I civila, in dosarul nr. 21531/197/2015, privind pronuntarea unei hotarari prealabile si, in consecinta, stabileste ca: In interpretarea si aplicarea dispozitiilor art. 84 alin. (1) din Codul de procedura civila, cererea de chemare in judecata si reprezentarea conventionala a persoanei juridice in fata instantelor de judecata nu se pot face prin mandatar persoana juridica, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urma.

Aceasta decizie nr. 9 a fost consolitata prin Decizia nr 19/19,03,2018 a ICCJ  pronuntata in Dosarul 3251/1/2017, prin care s-a admis sesizarea formulata,  de Tribunalul Sibiu in Dosarul nr 8860/306/2015 si prin care s-a stabilit ca in interpretarea si aplicarea art. 664 alin 2 din NCPC repezentarea conventionala a persoanei juridice nu se poate face prin mandatar persoana juridica , nici prin consilier juridic sau avocatul acesteia din urma, potrivit art 84 alin 1 NCPC , astfel cum acesta a fost interpretat prin decizia nr. 9/2016. Aceasta de decizie este obligatorie  potrivit dispozitiilor 521 alin 3 din NCPC.

Avand in vedere aceste aspecte, evident ca am considerat si asa a si fost, ca INTREAGA execuatre silita a fost ILEGALA.

Vedeti mai jos, decizia data in prima instanta, prin care se anuleaza integral executarea silita, si ulterior in apel, banca NU timbreaza si dosarul ramane DEFINITIV, debitorul Executat Silit De Otp Factoring ZRT castiga intreaga intreaga contestatie la executare silita.

01.02.2019Ora estimata: 08:30
Complet: 13-CIVIL
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite, în parte, contestatia la executare precizată.

Anulează executarea silită derulată împotriva contestatorilor în cadrul dosarului de executare nr. 422/2018 al BEJ Cojocaru Bogdan Mihai.
Document: Hotarâre  701/2019  01.02.2019

Apelul castigat Definitiv de catre contestatori.

04.12.2019Ora estimata: 09:00
Complet: C13-APEL
Tip solutie: Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Admite excepţia de insuficientă timbrare a cererii de apel principal, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de apel principal formulată de apelantele OTP Factoring ZRT şi OTP Factoring SRL, ca insuficient timbrată. În temeiul art. 472 al. 2 C.proc.civ., constată că apelul incident formulat de apelanţii Mitache Florin şi Mitache Daniela a rămas fără efect.
Document: Hotarâre  4241/2019  04.12.2019

Dupa cum vedeti, abuzul este colosal. Vorbim despre zeci de mii de chf executati silit si care in mod normal daca nu erau contestati ar fi fost incasati de catre recuperatorii de creante in mod nelegal.

Nu lasati abuzurile sa va conduca, contestati executarea silita nelelgala!

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
3 comments to “Executat Silit De Otp Factoring ZRT”
  1. Am un agajament cu otp factoring din 2013 ,incepind cu acest an pina in 2015 mi sau aplicat 10 % dobinda ulterior au fost sau am aflat acum abia in 2021 ca sau mai facut mai multe angajamente fara sa primesc instiintare acasa pe motivu ca nu am platit la timp eu facind totusi o discutie ca imi pot permite 1000 ron pe luna si sa luat in calcul dar in 21 dec angajamentu sa anulat pe motiv ca iar nu am platit dar eram cu plata ok mi sa transmis ca asa a vrut sefu si acum ma obliga sa semnez un alt angajament in 3 zile max altfel ma executa cum pot sa procedez va multumesc nr de tel 0752334639

  2. Am un agajament cu otp factoring din 2013 pe suma de 49000 de franci ,incepind cu acest an pina in 2015 mi sau aplicat 10 % dobinda ulterior au fost sau am aflat acum abia in 2021 ca sau mai facut mai multe angajamente fara sa primesc instiintare acasa pe motivu ca nu am platit la timp eu facind totusi o discutie ca imi pot permite 1000 ron pe luna si sa luat in calcul dar in 21 dec angajamentu sa anulat pe motiv ca iar nu am platit dar eram cu plata ok mi sa transmis ca asa a vrut sefu si acum ma obliga sa semnez un alt angajament in 3 zile max altfel ma executa cum pot sa procedez va multumesc nr de tel 0752334639

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.